542
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#142 1: nem vagy kitiltva
2: pont olyan téma természetesen nincs. Ez olyan, mint hogy ha van ABC topik, akkor nem kell minden betűnek A-tól Z-ig külön téma. A bezárt témád utolsó bejegyzése a keresőt linkeli, abban megtalálod a megfelelő témát.
3: tényleg nem keresel -
#141 hát mondjuk 1 kérdésnek nem kellene külön topic, hanem vannak általános programozásos topicok (c++ -hoz is, hol felteheted a kérdésedet)
-
kovacszozo #140 Engem kitiltott Pheel de nem tudom miert? Letrehoztam egy temat, de olyat nem talaltam , miert mondja azt hogy nem keresek. Hallam mutassa meg azt a temat ami ez en kerdesemmel foglalkozik! -
#139 Nem. -
Vardar #138 Ezt a topicot nem kellene törölni? Kicsit idejét múlt. -
Vardar #137 A VCatch kilett szedve a letöltések közül? -
medog #136 köszi szépen! -
#135 Kész. -
medog #134 hello!lécci ezt a bannerképet :
tegyétek be ebbe a topicba : EBBE A TOPICBA lágszives. kösszi elölre is -
#133 Done. -
#132 Kérem törölni, ezt a hozzászólást. Kösz! :) -
#131 Elérhetőségünk
SG.hu Kiadói Kft
6001 Kecskemét, Pf. 588.
Tel: 76/575-023
Fax: 76/575-024
E-mail: [email protected]
Impresszum -
Vardar #130 Akkor, hogy lehetne a VCatchet leszedni? -
#129 Az SG által kínált letöltésekhez SEMMI köze a moderátoroknak. -
teologin #128 Tisztelt moderátorok, azt szeretném kérdezni, hogy az önök oldaláról letöltött programok, pl CyberLinkPowerCinema 3, továbbra is shareware marad? -
#127 Ajánlom figyelmedbe a keresőt. Ha az nem mutat ilyet, akkor igen. -
#126 Tisztelt moderátorok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a felhasználói programok részben létrehozhatok e egy ilyen témát:Letöltésvezérlők -
Vardar #125 Kicsit pontosítva:
A Multi Virus Cleaner 2007, a Bitdefender v10, a Windows Defender, és a Spyware Terminator is adware-nek nevezte. Letörlése után 2 héttel még mindig voltak maradványai. -
#124 Üdv.
Csak azt szeretném elmondani, hogy a letöltéseknél található egy VCatch nevezetű vírusirtó program. És már többen is jelezték, hogy ez a fájl bizony vírusokat tartalmaz. Szóval csak azt kérem mindenki nevében, hogy ezt a fájlt vegyék ki a letöltésekből.
Előre is köszönöm:Máté -
#123 az előző 2 hsz, hez kérve, szeretném a topickban még, ha snake01 -et ius meglátogatnátok, állandóan ahova megyek vagy ami van elkezd lekáromkodni, lebénázni, meg minden, örülnék ha egy bannt kapna emrt már nagyon idegesít, próbáltam kibékülni de nem sikerült!
előre is köszönöm! -
#122 A topicomat elátkozták. Most meg egy reklámozó.
Köszönöm. -
#121 Tisztelt moderátorok!
Többszöri gondok után írok. Photoshop Munkák témában, dzsuvajoe felhasználó sokadszorra személyeskedik. Két hetente benéz a témába, és , többszöri figyelmeztetésre sem hagyta abba a rossz szokásáthogy leszid minden munkát, ellenben nem alkot, tanácsot sem ad. Csak szidalmaz mindenkit. (mégegy mai példa)
Mikor szóltunk neki (
példa1, példa2) áttért személyeskedésbe.
A topikban többeket zavar. Kérem cselekedjetek mihamarabb az általatok jónak látott szinten.
Köszöntem. -
Apocalipto #120 Üdw ismét!
Itt az 552-es hozzászólásomat töröljétek, köszi! -
Apocalipto #119 Helló Ebben a topikbana #15513-as hozzászólást nem kéne törölni? Sztem pénzért hirdet vmit.... -
medog #118 de nem kérek a bannerműhelyben mert nemtudom leírni h mien legyen, és szerintem ez a képen láccik inkább hogy mit tud a program. -
#117 106, 109 -
medog #116 Miért nem teszitek be? -
medog #115 (bannerként) plz -
medog #114 LÉGYSZIVES tegyétek be ebbe a fórumba a #108 as hozzászolásomba beszúrt képet betenni. plz lécci. -
Pls egy moderator nezzen be ebbe a forumba... mukodo ps2 emulator.#3313 kicsit durva... -
Aspyrin #112 Nem értem ez a topik miért nincs még zárolva 11:50 óta -
medog #111 lécci, tedd ki a #108 as hozzászolásomba linkelt képet abba a topikba amit leírtam lécci. csak ez a képen láccik valamennyire hogy pl mit tud a progi. plz kösszi. -
medog #110 annyira rossz? XD ok. -
#109 Inkább kérj egyet a bannerműhelyben. -
medog #108
ezt a képet szeretném ebbe a topikba
kösszi elörre is. -
medog #107 ő ne. nemsokára csinálok egy másik képet :D ez télleg csúnya :D -
#106 Mármint hova is?
Mármint biztosan ilyen csúnya képet? -
medog #105 mármint bannerként :D -
medog #104 hello!
ezt a képet szeretném ebbe a topikba. kösszi előrre is. -
#103 hm