989
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
-
Takezó #829 végső konzekvencia -
szórakoztató! vagy te nem szoktad megnézni augusztus 20án a tüzijátékot?:S :( -
miért ha bezárják a topicot, szerinted nem fognak a körfollosóról petárdá dobálni?
mellesleg akik ezt csinálják hogy állatokhoz meg babakocsikhoz, autokhoz dobálják ezeket, azok 99%ban a "C" kategóriába tartozik!!! -
Nemtudom számít-e még valamit, de szavazok.
Lássuk csak:
Mi értelme a petárdának? Semmi. (Akárcsak a cigerettának és sok más pótcselekvésnek)
Lehet-e pozitív következménye a petárdázásnak? Nem.
Lehet-e negatív következménye a petárdázásnak? Igen.
Bezárassunk-e egy olyan topicot /mégha attól nem fog megváltozni a petárdát használók száma/, ami a petárdával /értelmetlen baromsággal/ foglalkozik?
Igen=Támogatom
-
Takezó #825 ezt mondjuk nem tudhatta, hogy akkor történt, ha ez nem is menti fel teljesen, de azét ezét még nem kell ban, Dying Soul rohattjófej amúty -
Vlala #824 nem ezt mondtam, sztem az én kutyám sem érdemelte meg a vonatot.
(most jön az, hogy a kutya az nem olyan mint a gyermek, satöbbi)
de ha körülnézel a világban, rengeteg ökör él az emberek között, embernek álcázva magukat, és nem biztos, hogy rájuk bíznám a gyermekemet. -
aki szerint a gyerek meg a szülei ezt megérdemelték, annak nincs keresnivalója ez sg-n -
igen valahogy így szerintem is..:)
-
De nem szólok többet, megyek innen -
Elárulom sérültem már meg petárda által. Egyébként most mutogattok, de úgy imádom, egyetlen körülményt nem mondtatok, ergo következtethetek arra, hogy mindez szilveszterkor történt. -
csak ha valaki valami miatt számára komoly témát vet fel jön a sok mitugrálsz akinek az ég világon semmi köze a témához de beleugat és naná hogy a többi folytatja és igy megy szépen és a végén odáig jut a dolog hogy a topik témájához köze sincs a beszélgetésnek mint most.. -
Talán emlékeztek erre az esetre, két évig tartott az ítélethozatal.
-
Vlala #817 láttam már rockkoncerten karonülő kisbabát, aki végig vokálozott.
Na ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy ezért nem csak a petárdázó (feltehetően részeg, tudatán kívüli) személye a hibás. -
sajnos nem tudni ki volt. -
hát azért ez nem ilyen egyszerű
minek dobálgat petárdát összevissza?
dobálgasson maga elé vagy tegye be a szájába...
nem mondom, szilveszterkor én is szívesen petárdáznék, de azért én nem fogom bedobni egy babakocsiba :-/ -
megérdemelte -
hát nehéz bmit is kategórikusan kijelenteni, de a bezárós tábor kezdte szúrkálni a másik oldalt, nekem inkább így tűnt, és már előre vártam hogy megjelenjenek az érzékenyebbek is a másik oldalon hogy elkezdjen gerjedni a végén már inkább személyeskedésbe fajuló véleménynyilbvánítás és eszmecsere... komolyan mondom mindig így van...
egyébként fórumon megsértődni és indulatoskodni szerintem lámaság, itt a fléjm kicsit olyan mint vajaskenyeren a vaj
-
bocs nem vettem észre a caps lockot :-( nem néztem a monitorra, mikor írtam, mert tv-t nézek. -
A Pirotechnikus #811 Sajnálom ha előző írásommal ezt a képet alakítottam ki benned. Erre kértem mindenkit, ne kategorizáljanak, kétlem hogy lenne itt két olyan ember akinek pontosan egy és ugyanazon véleménye lenne. Ismét leírom, szégyellem a többi ember nevében is magam akik nem képesek normális vitapartnerek lenni. Bármely oldalon. Az nem vita, társalgás ahol csak egymást ócsárolják. Valahol most fogalmazódik meg bennem a dolog, ideje lesz abbahagynom az internetfelhasználást és élni az életet. Szeretek vitázni. Élő, valós emberekkel, érdekes témákról. De rájöttem ez a fórum (az egész sg) nem az a hely köszönhetően néhány agyament "pyromániásnak" és néhány agyament "ökoterroristának". Durván lehúzták a téma színvonalát. Akárhány éves is valaki van egy alap szint, egy norma, amit tartani kellene. De nem mindenkinek megy. Köszönet azoknak akik képesek voltak felnőtt módjára gondolkodni és társalogni. A többieknek pedig: sok sikert az élethez! -
Punker, szeretném ha ezt az embert kivágnátok innen az sg-ről -
fIGYELJ, AZ A SZOMSZÉDOM, ÉS NEM HINNÉM, HOGY SZÁNALMAS SZÜLŐ LENNE, MERT KARÁCSONY ELŐTT ELVITTE SÉTÁLNI BABAKOCSIVAL A LEVEGŐRE A KISLÁNYÁT. SZÓVAL AKKOR EGÉSZ DECEMBERBEN MARADJANAK BEZÁRVA??? MERT PL. MOST IS DOBÁLJÁK A KÖRFOLYÓSÓRÓL A PETÁRDÁT! AKKOR MÁR DEC.8-ÁN NE LEHESSEN KIMENNI? -
nem csak szilveszter éjjel szokás petárdázni
gratulálok egyébként a hsz-edhez, remélem egyszer majd megnyomordsz, és akkor majd ezt visszakapod -
uramisten, aki dobta, remélem már ül -
Olvastam a hszeket, és pl láttam azt, hogy babakocsiba dobták a petárdát.
Hát csak gratulálok a megaszánalmas szülőnek aki 1 éves gyerekével az utcára megy ünnepeli, ostobák. Aztán meg sírnak, hogy szilvike így meg úgy. A minimum az, hogy nem megy sehova szilveszterezni, hanem egy pohár pezsgővel beül a tv elé, és elaltatja a gyereket. -
Vlala #805 pont ez az, én már belehülyültem. -
mer a témával kapcsoltaban észérveket hoztam fel? sajnálom ha igyláttad.. -
angel is elég szélsőségesen nekiesett a más véleményen levőkkel, hirtelen ne lgyártsuk azért a mártírokat
egyébként félelmetes egy flémet nyomonkövetni, minden egyes hosszabbb flém ugynazokkal a kommunikációs elemekkel ékeskedik, szinte hullámzik az egész:)
-
Vlala #802 Én is kezdtem már duzzogni néhány topicért, pl. a komplett 8-as blokkért, mert bűnözésre késztet. Hiba volt, meg kell adni az embernek, ami az emberé.
De azt már nem értem, hogy miért nem lehet ezt így megfogalmazni, miért kell 800 hozzászóláson keresztül porig alázni valakit, és az életképtelenségét bizonygatni. -
pont ti kezdtétek el, úgy emlkszem reggeli bekapcsoilódásom óta hogy te is élenjártál ebben -
A Pirotechnikus #800 ISTENCSÁSZÁR! IMPERÁTOR! a probléma ott kezdődött hogy nem egy kérdést tett fel, hanem egy topic bezárásáért kezdett el szervezkedni. Nem a kulturált eszmecserét inditványozta meg, hanem az azonnali "háborút". Ez nem járja. Nevem olvasván senki se kategorizáljon be, eredetileg nem szócséplőnek érkeztem erre a fórumoldalra. Nagyon sajnálom viszont azt hogy mindkét oldalon (vagy három vagy négy vagy...) vannak olyanok akik nem képesek önkontrollt tanusítani. Nem tudom a valós életben is ugyan ezt a hangot meg merik-e engedni maguknak, vagy csak az internet inkognitója bátorítja fel őket. Bánom már azt a percet amkor támogattam a dolgot, hosszútávra terveztem és pénzt költöttem erre a témára- VIPség. -
Még mindig nyitva van ez a vicctopic??? LOL -
lásd be, ezt ő, saját magának kereste és köszönheti.
LE LEHETNE MÁR ZÁRNI EZT A TOPIKOT!
NE ÍRJON MÁR SENKI IDE! NINCS ÉRTELME. -
valaki petárdázik valaki "hirtelen dolgokat" tesz... -
Padavane #796 Jó, az ember csinál hirtelen dolgokat, beszél úgy, ahogy nem kéne.
Ez részéről fokozottan így van, hisz elég nagy nyomás alatt volt/van. -
ok, ok, csak a stílus, a stílus.... -
Padavane #794 Mármint az érve melett kiálni és erről topikot nyitni.
Ha estleg félreérthető voltam. -
"elmondjuk egy-egy témáról a véleményünket"
ez így van, de itt minden úgy kezdődött, hogy kuss.
csak egy szót lehet (volna) beírni. -
no comment...
-
Vlala #791
A fórum azért van, hogy elmondjuk egy-egy témáról a véleményünket, és kikérjük másokét, "több szem vószem" alapon. Angel ezt csinálta... erre nekiesnek.... ezt én sem értem. -
tehen_m #790 NEM TÁMOGATOM
(lesz mit olvasni :D)