ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg ajánlom hogy szilveszterkor a városban sétálva egy sötétebb átkötõútra tévedve szembetalálkozzál egy petárdás bandával akik esetleg célbavesznek.
ezután majd jöjj vissza a topicba és írd hogy "szórakoztató"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Tavaly KARÁCSONY ELÕTT (mégcsak nem is szilveszterkor),
szomszédom 1 éves kislányának babakocsijába dobták
(ha nem is szándékosan oda) a petárdát!
Az a "legkevesebb", hogy Szilvike combja szétroncsolódott,
mert megmûtötték, és az ijedtségtõl vagy fájdalomtól görcsrohama volt.
De mozgáskorlátozott lesz, és örökre epilepsziás marad e miatt!
Nagyanyámék utcájában valakinél,farakásba dobták az udvaron a petárdát, és kigyulladt, mert valami széna vagy szalma ami közte volt lángra lobbant, fél ház leégett, mire tûzoltók odaértek.
Nekünk 4 éve,mikor még családi házban laktunk, egy "ártatlan" petárdás banda éjfélkor a redõny alá nyomta be a petárdát.
El lehet képzelni, ahogy az ablak és redõny közt felrobbant, és az összes ablak kitört, és berobbant a szobába. Ha ott lett volna a család, és nem az étkezõben virslizni és pezsgõzni, akkor nem tudom, hányan maradtunk volna épségben, vagy akár életben az üvegzáportól.
A petárdázók és a nem támogatók, gondoljanak bele, mi lenne, ha Szilvike az õ kislányuk lenne????
Vagy mi lenne, ha az õ házuk fele semmisül meg????
Vagy ha õk ott lettek volna a szobában családtagjaikkal, és fejükbe, szemükbe, és mindenhová állt volna a sok üveg????
Persze kutyás történet is van millió. Csak azokat ismerjük és tudjuk.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
petárdát használni, sõt birtokolni is tilos
van állatvédelmi törvény
ha valaki (ember, állat) megsérül, elkövetõt elkapni, rendõrt kihivni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
mellesleg akik ezt csinálják hogy állatokhoz meg babakocsikhoz, autokhoz dobálják ezeket, azok 99%ban a "C" kategóriába tartozik!!!
Lássuk csak:
Mi értelme a petárdának? Semmi. (Akárcsak a cigerettának és sok más pótcselekvésnek)
Lehet-e pozitív következménye a petárdázásnak? Nem.
Lehet-e negatív következménye a petárdázásnak? Igen.
Bezárassunk-e egy olyan topicot /mégha attól nem fog megváltozni a petárdát használók száma/, ami a petárdával /értelmetlen baromsággal/ foglalkozik?
Igen=Támogatom
(most jön az, hogy a kutya az nem olyan mint a gyermek, satöbbi)
de ha körülnézel a világban, rengeteg ökör él az emberek között, embernek álcázva magukat, és nem biztos, hogy rájuk bíznám a gyermekemet.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy ezért nem csak a petárdázó (feltehetõen részeg, tudatán kívüli) személye a hibás.
minek dobálgat petárdát összevissza?
dobálgasson maga elé vagy tegye be a szájába...
nem mondom, szilveszterkor én is szívesen petárdáznék, de azért én nem fogom bedobni egy babakocsiba :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
egyébként fórumon megsértõdni és indulatoskodni szerintem lámaság, itt a fléjm kicsit olyan mint vajaskenyeren a vaj
Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)
gratulálok egyébként a hsz-edhez, remélem egyszer majd megnyomordsz, és akkor majd ezt visszakapod
Hát csak gratulálok a megaszánalmas szülõnek aki 1 éves gyerekével az utcára megy ünnepeli, ostobák. Aztán meg sírnak, hogy szilvike így meg úgy. A minimum az, hogy nem megy sehova szilveszterezni, hanem egy pohár pezsgõvel beül a tv elé, és elaltatja a gyereket.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
egyébként félelmetes egy flémet nyomonkövetni, minden egyes hosszabbb flém ugynazokkal a kommunikációs elemekkel ékeskedik, szinte hullámzik az egész😊
De azt már nem értem, hogy miért nem lehet ezt így megfogalmazni, miért kell 800 hozzászóláson keresztül porig alázni valakit, és az életképtelenségét bizonygatni.
Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
LE LEHETNE MÁR ZÁRNI EZT A TOPIKOT!
NE ÍRJON MÁR SENKI IDE! NINCS ÉRTELME.
Ez részérõl fokozottan így van, hisz elég nagy nyomás alatt volt/van.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Ha estleg félreérthetõ voltam.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
ez így van, de itt minden úgy kezdõdött, hogy kuss.
csak egy szót lehet (volna) beírni.
A fórum azért van, hogy elmondjuk egy-egy témáról a véleményünket, és kikérjük másokét, "több szem vószem" alapon. Angel ezt csinálta... erre nekiesnek.... ezt én sem értem.
(lesz mit olvasni 😄)