ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
vagytudod mit? magyarázd el min szórakozol?
egyébként meg ajánlom hogy szilveszterkor a városban sétálva egy sötétebb átkötõútra tévedve szembetalálkozzál egy petárdás bandával akik esetleg célbavesznek.
ezután majd jöjj vissza a topicba és írd hogy "szórakoztató"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tobacco
de ha ezt olvasta, hogy babakocsi, akkor azt is kellett, hogy olvassa, hogy karácsony elõtt:

Tavaly KARÁCSONY ELÕTT (mégcsak nem is szilveszterkor),
szomszédom 1 éves kislányának babakocsijába dobták
(ha nem is szándékosan oda) a petárdát!
Az a "legkevesebb", hogy Szilvike combja szétroncsolódott,
mert megmûtötték, és az ijedtségtõl vagy fájdalomtól görcsrohama volt.
De mozgáskorlátozott lesz, és örökre epilepsziás marad e miatt!

Nagyanyámék utcájában valakinél,farakásba dobták az udvaron a petárdát, és kigyulladt, mert valami széna vagy szalma ami közte volt lángra lobbant, fél ház leégett, mire tûzoltók odaértek.

Nekünk 4 éve,mikor még családi házban laktunk, egy "ártatlan" petárdás banda éjfélkor a redõny alá nyomta be a petárdát.
El lehet képzelni, ahogy az ablak és redõny közt felrobbant, és az összes ablak kitört, és berobbant a szobába. Ha ott lett volna a család, és nem az étkezõben virslizni és pezsgõzni, akkor nem tudom, hányan maradtunk volna épségben, vagy akár életben az üvegzáportól.

A petárdázók és a nem támogatók, gondoljanak bele, mi lenne, ha Szilvike az õ kislányuk lenne????
Vagy mi lenne, ha az õ házuk fele semmisül meg????
Vagy ha õk ott lettek volna a szobában családtagjaikkal, és fejükbe, szemükbe, és mindenhová állt volna a sok üveg????

Persze kutyás történet is van millió. Csak azokat ismerjük és tudjuk.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

akyyy
nem írtam hülyeséget, mert a tpic, amit be akartok zárazni, az nem csak petárdával, de tüzijátékkal is foglalkozik!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mike at home
egyébként alapvetõen 2 dolog van

petárdát használni, sõt birtokolni is tilos
van állatvédelmi törvény

ha valaki (ember, állat) megsérül, elkövetõt elkapni, rendõrt kihivni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tigeroo
MEGKÉREK EGY ADMINT HOGY ETESSE MEG A KISCICÁMAT. HTX
Tobacco
ill. elsõ hozzászólásomban be akartam azt is, aztán hamar rájöttem, hogy mégsem. és ezt ki is nyílvánítottam egy elég hosszú hozzászólásban. olvass vissza.

Matthew Prosac
neírjál hülyeségeket kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Krinyo
teljesen jól írta, szilveszterkor szokás-szoktak petkózni. Máskor nagyon ritka

Tobacco
én nem akarom bezáratni a topikot, ha végigolvastad azt az egész topikot. én ezt a topikot akartam volna bezáratni.

az kicsit más 😄S😄:SAD:SA
végsõ konzekvencia <#smile>
akyyy
szórakoztató! vagy te nem szoktad megnézni augusztus 20án a tüzijátékot?:S 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
miért ha bezárják a topicot, szerinted nem fognak a körfollosóról petárdá dobálni?
mellesleg akik ezt csinálják hogy állatokhoz meg babakocsikhoz, autokhoz dobálják ezeket, azok 99%ban a "C" kategóriába tartozik!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Matthew Prosac
Nemtudom számít-e még valamit, de szavazok.
Lássuk csak:
Mi értelme a petárdának? Semmi. (Akárcsak a cigerettának és sok más pótcselekvésnek)
Lehet-e pozitív következménye a petárdázásnak? Nem.
Lehet-e negatív következménye a petárdázásnak? Igen.
Bezárassunk-e egy olyan topicot /mégha attól nem fog megváltozni a petárdát használók száma/, ami a petárdával /értelmetlen baromsággal/ foglalkozik?
Igen=Támogatom

ezt mondjuk nem tudhatta, hogy akkor történt, ha ez nem is menti fel teljesen, de azét ezét még nem kell ban, Dying Soul rohattjófej amúty <#eljen><#smile>
nem ezt mondtam, sztem az én kutyám sem érdemelte meg a vonatot.
(most jön az, hogy a kutya az nem olyan mint a gyermek, satöbbi)
de ha körülnézel a világban, rengeteg ökör él az emberek között, embernek álcázva magukat, és nem biztos, hogy rájuk bíznám a gyermekemet.

Mike at home
aki szerint a gyerek meg a szülei ezt megérdemelték, annak nincs keresnivalója ez sg-n

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pink Tiger
igen valahogy így szerintem is..😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Dying Soul
De nem szólok többet, megyek innen

Dying Soul
Elárulom sérültem már meg petárda által. Egyébként most mutogattok, de úgy imádom, egyetlen körülményt nem mondtatok, ergo következtethetek arra, hogy mindez szilveszterkor történt.

Istencsászár
csak ha valaki valami miatt számára komoly témát vet fel jön a sok mitugrálsz akinek az ég világon semmi köze a témához de beleugat és naná hogy a többi folytatja és igy megy szépen és a végén odáig jut a dolog hogy a topik témájához köze sincs a beszélgetésnek mint most..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Galy
Talán emlékeztek erre az esetre, két évig tartott az ítélethozatal.
láttam már rockkoncerten karonülõ kisbabát, aki végig vokálozott.

Na ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy ezért nem csak a petárdázó (feltehetõen részeg, tudatán kívüli) személye a hibás.

Tobacco
sajnos nem tudni ki volt.

Broafka
hát azért ez nem ilyen egyszerû
minek dobálgat petárdát összevissza?
dobálgasson maga elé vagy tegye be a szájába...
nem mondom, szilveszterkor én is szívesen petárdáznék, de azért én nem fogom bedobni egy babakocsiba :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Mike at home
megérdemelte

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pink Tiger
hát nehéz bmit is kategórikusan kijelenteni, de a bezárós tábor kezdte szúrkálni a másik oldalt, nekem inkább így tûnt, és már elõre vártam hogy megjelenjenek az érzékenyebbek is a másik oldalon hogy elkezdjen gerjedni a végén már inkább személyeskedésbe fajuló véleménynyilbvánítás és eszmecsere... komolyan mondom mindig így van...

egyébként fórumon megsértõdni és indulatoskodni szerintem lámaság, itt a fléjm kicsit olyan mint vajaskenyeren a vaj

Tobacco
bocs nem vettem észre a caps lockot :-( nem néztem a monitorra, mikor írtam, mert tv-t nézek.

Sajnálom ha elõzõ írásommal ezt a képet alakítottam ki benned. Erre kértem mindenkit, ne kategorizáljanak, kétlem hogy lenne itt két olyan ember akinek pontosan egy és ugyanazon véleménye lenne. Ismét leírom, szégyellem a többi ember nevében is magam akik nem képesek normális vitapartnerek lenni. Bármely oldalon. Az nem vita, társalgás ahol csak egymást ócsárolják. Valahol most fogalmazódik meg bennem a dolog, ideje lesz abbahagynom az internetfelhasználást és élni az életet. Szeretek vitázni. Élõ, valós emberekkel, érdekes témákról. De rájöttem ez a fórum (az egész sg) nem az a hely köszönhetõen néhány agyament "pyromániásnak" és néhány agyament "ökoterroristának". Durván lehúzták a téma színvonalát. Akárhány éves is valaki van egy alap szint, egy norma, amit tartani kellene. De nem mindenkinek megy. Köszönet azoknak akik képesek voltak felnõtt módjára gondolkodni és társalogni. A többieknek pedig: sok sikert az élethez!

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

Mike at home
Punker, szeretném ha ezt az embert kivágnátok innen az sg-rõl

Tobacco
fIGYELJ, AZ A SZOMSZÉDOM, ÉS NEM HINNÉM, HOGY SZÁNALMAS SZÜLÕ LENNE, MERT KARÁCSONY ELÕTT ELVITTE SÉTÁLNI BABAKOCSIVAL A LEVEGÕRE A KISLÁNYÁT. SZÓVAL AKKOR EGÉSZ DECEMBERBEN MARADJANAK BEZÁRVA??? MERT PL. MOST IS DOBÁLJÁK A KÖRFOLYÓSÓRÓL A PETÁRDÁT! AKKOR MÁR DEC.8-ÁN NE LEHESSEN KIMENNI?

Mike at home
nem csak szilveszter éjjel szokás petárdázni
gratulálok egyébként a hsz-edhez, remélem egyszer majd megnyomordsz, és akkor majd ezt visszakapod

Mike at home
uramisten, aki dobta, remélem már ül

Dying Soul
Olvastam a hszeket, és pl láttam azt, hogy babakocsiba dobták a petárdát.
Hát csak gratulálok a megaszánalmas szülõnek aki 1 éves gyerekével az utcára megy ünnepeli, ostobák. Aztán meg sírnak, hogy szilvike így meg úgy. A minimum az, hogy nem megy sehova szilveszterezni, hanem egy pohár pezsgõvel beül a tv elé, és elaltatja a gyereket.

pont ez az, én már belehülyültem.

Istencsászár
mer a témával kapcsoltaban észérveket hoztam fel? sajnálom ha igyláttad..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pink Tiger
angel is elég szélsõségesen nekiesett a más véleményen levõkkel, hirtelen ne lgyártsuk azért a mártírokat

egyébként félelmetes egy flémet nyomonkövetni, minden egyes hosszabbb flém ugynazokkal a kommunikációs elemekkel ékeskedik, szinte hullámzik az egész😊

Én is kezdtem már duzzogni néhány topicért, pl. a komplett 8-as blokkért, mert bûnözésre késztet. Hiba volt, meg kell adni az embernek, ami az emberé.
De azt már nem értem, hogy miért nem lehet ezt így megfogalmazni, miért kell 800 hozzászóláson keresztül porig alázni valakit, és az életképtelenségét bizonygatni.

Pink Tiger
pont ti kezdtétek el, úgy emlkszem reggeli bekapcsoilódásom óta hogy te is élenjártál ebben

ISTENCSÁSZÁR! IMPERÁTOR! a probléma ott kezdõdött hogy nem egy kérdést tett fel, hanem egy topic bezárásáért kezdett el szervezkedni. Nem a kulturált eszmecserét inditványozta meg, hanem az azonnali "háborút". Ez nem járja. Nevem olvasván senki se kategorizáljon be, eredetileg nem szócséplõnek érkeztem erre a fórumoldalra. Nagyon sajnálom viszont azt hogy mindkét oldalon (vagy három vagy négy vagy...) vannak olyanok akik nem képesek önkontrollt tanusítani. Nem tudom a valós életben is ugyan ezt a hangot meg merik-e engedni maguknak, vagy csak az internet inkognitója bátorítja fel õket. Bánom már azt a percet amkor támogattam a dolgot, hosszútávra terveztem és pénzt költöttem erre a témára- VIPség.

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

EvilDevil
Még mindig nyitva van ez a vicctopic??? LOL

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Tobacco
lásd be, ezt õ, saját magának kereste és köszönheti.

LE LEHETNE MÁR ZÁRNI EZT A TOPIKOT!

NE ÍRJON MÁR SENKI IDE! NINCS ÉRTELME.

Krinyo
valaki petárdázik valaki "hirtelen dolgokat" tesz...<#zavart1>

Jó, az ember csinál hirtelen dolgokat, beszél úgy, ahogy nem kéne.
Ez részérõl fokozottan így van, hisz elég nagy nyomás alatt volt/van.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Tobacco
ok, ok, csak a stílus, a stílus....

Mármint az érve melett kiálni és errõl topikot nyitni.
Ha estleg félreérthetõ voltam.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Tobacco
"elmondjuk egy-egy témáról a véleményünket"

ez így van, de itt minden úgy kezdõdött, hogy kuss.
csak egy szót lehet (volna) beírni.

Tobacco
<#shakehead>no comment...

A fórum azért van, hogy elmondjuk egy-egy témáról a véleményünket, és kikérjük másokét, "több szem vószem" alapon. Angel ezt csinálta... erre nekiesnek.... ezt én sem értem.

NEM TÁMOGATOM
(lesz mit olvasni 😄)