ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
Szerintem sokkal jobb, ha valaki fekete piacon veszi meg a sok petárdát, mintha kémiai szakkönyvekbõl saját maga próbálná elkészíteni azokat.

Gondoljatok erre. Áldás, hogy vannak feketepiacok, mert így nem robbantja fel magát a sok barom.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ngcsnet
legyen béke

Például!
Dea moderátorok piszkálása se vezet semmire. Énsem tudnék micsinálni a hejében, mind2 irányba haljok vmennyire.

SASboy
Megtanulhatnál helyesen írni...<#boxer>

nice legs. what time to open?

Én értem Angelt. Sajnos a tehetetlenségnél nincs dühítõbb. Sokan nem tudják/akarják megérteni, mi a lényege az Õ mondanivalójának.

Így lenyugodva, egy megoldást látok:

Ahogy a petárdás topiknak, ennek a topiknak és van joga lenni.
Tehát itt lehet szavazás, ami ( ebben az esetben )eldönti akarja e a nép azt a topikot vagy nem. Az eredmény az elvek összecsapásának a végterméke.
Bezárása esetén, úgyis nyit valaki megint egyet, már csak azért is, de az elv miatt fusson végig becsületesen.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Most fogadjunk büntipontot kapok!

De minek szavazgatni, vannak moderátorok, akik azonkívül úgyse jók semmire, zájják mán be.

Snomag
Kezdi értelmét veszteni ez az egész.

Kaszi46
huhh most kicsit szégyelem magamat. beleolvastam a bûnös topicba, és hát elg durva milyen értelmi szinvonalon van ott pár emberke😞( azokat kéne kitiltani nem a témát megszüntetni.

*Posse*T.W.D*

immovable
😄D
😄DDDDDDDDDDDD

Ja, de TÁMOGATOM inkább, bocsi, végülis, akár bezárják, akár nem nekem lesz petárdám. De azért olyan sokknak ne legyen, nekem is van kutyám.<#banplz>

sharpshooter
TÁMOGATOM!

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Petárdázás powa

ngcsnet
TÁMOGATOM

NEM TÁMOGATOM

littleNorbi
Nekek akkor már több eszed lehetne, és látom te sem vagy mindig aranybeszédû (büntetõpont).

SoDI---
vagy na.
pont fordítva.

A szólásszabadság mindennél fontosabb. 😊)))))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
a szólásszabadságnál MINDEN fontosabb.

Christiansen
Jó.
De õk igen:
uzsika, sparky, mucsácsó...
a színvonal megvan, grat.

Tomalak
Természetesen az anyázos embereket meg kell büntetni vhogy de azokat akik csak a véleményüket mondják azok miért? Mert van egy elmebeteg agyú moderátor aki azt hiszi magáról hogy õ a megváltó. Egyszerûen nem képes bánni a "hatalmával".
littleNorbi
anyád jár, de én biztos nem.

Pink Tiger
ennyire nem kell általánosítani egyrészt, másrészt felesleges túldramatizálni a dogokat, pl hogy jön az a mondatod most ide hogy:

lenézitek azt aki kóbor kutyákatvisz haza ?????

mármint ki nézi le?

neked is meg kellene tanulnod elfogadni mások véleményét

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

littleNorbi
Komolyan.

Istencsászár
ez az sg 😊 mitvársz? mosttakraítottak ki a konzol topikból mer egy hülye pcsvagyok ezzel a dumával...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jazzy
Ne varjal eszt, gondoltad nem tagadja le? Egyertelmu, hogy nem finanszirozza, mivel tanulo, ahogy en sem finanszirozom egyelore a sajat internetemet mivel nincs keresetem. De az ilyen rogton arra gondol, hogy "talalkoznankjolelvernelekkiskocsog", tipikusan buta szinvonal. Mellesleg nem offolok tovabb.
Lteebee
Persze...

Tudom, hogy este zár a topic, de ha addig nem tûnsz el, pihi lesz a vége.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

littleNorbi
Én nem veszéljeztetek semmiféle élõlényt.

nyugi...

grizzly21
lopni jársz?

Várjatok már egy percet, mielõtt megnyomjátok a piros gombot!

A szólásszabadság addig tart, amíg másokat nem sértesz vele. Természetesen senkinek nincs megengedve, hogy más édesanyjáról állítsa, hogy nõvérnek tanul, mert sem én, sem Ti nem örülnétek annak, ha a vitapartner is alkalmazná ezt. Szerény véleményem szerint az SG-n elég sok témában, elég sok felhasználóval lehet véleményt cserélni, amennyiben embernek nézed a másikat, nem SoaB-nek. Természetesen Ti is találkozhattok azzal a problémával, mint én és még sokan újreg korukban, hogy van egy véleményem, ami szent, és minden más Istentelen, tisztátalan, elítélendõ dolog (eredeti szoftver és a zenei ízlés, ugye?), de ha egy kicsit gondolkodsz, rájössz, hogy azért van több ember a fõdön, hogy ne bízza el magát az egyén (na ezt jól megmondtam.)

tudod ez a baj, hogy ennyire nem veszitek komolyan az állat/természetvédelmet, semmilyen szinten...

közömbössek vagytok minden iránt, ami nem szilicíum alapú, vagy nem lehet benne frag-gelni, lenézitek azokat az embereket, akik hazaviszik a kóbor kutyákat, elfoglalják a Zengõt, vagy az "atomvonatok" elé állnak...

Magyarországon lehetelen jót tenni, míg ilyen közömbös, betokosodott net-boyokkal van tele az ország, számotokra fontossabb a szólásszabadság, mint csökkenteni MINIMÁLISAN a kutyák szenvedését...

http://gaborszantai.co.uk/

grizzly21
18 és? ne hidd hogy a korod a baj, vannak a te korodban is normális gyerekek, csak te nem vagy az

Pink Tiger
én értékelem

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

littleNorbi
Ne izgulj a netet én finanszírozom.

Christiansen
Magadat jellemzed, Mucsácsóval és Sparky-val egyetemben.<#shakehead>

Próbáljátok már legalább a másik felet is megérteni, ha már ennyire ragaszkodtok a saját hülyeségetekhez.
Megértem, hogy ez szólásszabadság-ügyben sért titeket,
de ha egyéb okotok van a felháborodásra azt már nem.

Felõlem petárdázzatok, de az #581-et azért olvassátok el...

yaya

grizzly21
1etértek

littleNorbi
Hány éve rontog már a világot?Tehát gyengébbek kedvéért hány éves vagy?

jazzy
Anyuciapuci megveszi a netet, annak az arabol inkabb el kene asni az ilyen embereket.
Épp kezdtem volna megnyugodni...

littleNorbi
Én csak a te végtagjaidat.

littleNorbi
Tudod mit, dögölj meg !

grizzly21
gratulálok: annyira tipikus: te 14 éves vagy, õ meg 30 feletti felnõtt..
az ilyeneknek eltörném kezétlábát

Sajnos én is abba a hibába estem, hogy általánosítottam. Nagyon eldurvult a dolog ( énis ). Kicsit szedjük össze a gondolatainkat és próbáljunk meg értelmesen komunikálni.

jazzy
Teged kene bezarni valahova de kb eleted vegeig ilyen felfogassal. Vagy legalabb a szadba rakni egy pokot vagy valamit amitol felsz, akkor megtudnad milyen az, szarhazi.
littleNorbi
Ja szegényt de sajnálom.Nem bír ki egy napot sem.Szegény. <#mf1><#mf1><#mf1>

Arthas
Én is hülye voltam hogy õket támogattam sms-ekkel...
Enyhén szólva idegesítõ hogy felnõlt embereket kezelnek gyerekként.
Én pl 3 bûntetõpontot zsebeltem be 1 hozzászólásommal , amiben nem volt senki számára se sértõ megjegyzést. CSak a párbeszéd fontosságára hívtam fel a figyelmet..

támogatom

sajnos, minden dec.31-et és jan.1-et rács mögött, a kenneljében tölti a kutyám 😞 pedig nagyon utál ott lenni

Shaman
hát én az elejéétõl végignyaltam,s az elsõ 1-2-3 oldalon baromi sok támogatás volt,szal lehet,hogy akkor elérték a 100-at,persze most a topig második fele,már a nem támogatásról szól,szal fene tuggya,ezek meg ugye kioltják egymást..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.