989
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
-
#384 mindegy milyen szóval kezdődik a topic:)
aki nem akar bezárni egy topicot lehet állatvédő, én az vagyok
pont az a lényeg hogy valami nevében másik hülyeséget nem tennék, az eszközök számítanak, mégha a topic neve a "valami"vel kezdődik is.. -
#383 Ha esetleg nem vennék észre a hszemben:TÁMOGATOM!!
Egyetértek veled! -
Padavane #382 Istenem!
Én mondogattam, hogy meddő vita és belemegyek értelmetlen veszekedésekbe...
TÁMOGATOM és ha ezzel 1 idióta petárdázóst sikerül elterelni, vagy nem segíteni neki hozzájutni a petárdához, már megérte. Ennyi...
Bye
-
#381 Na most, hogy többek szemében public enemy lettem, el is hagynám a topikot.
Bye -
#380 lol, nos igen -
#379 Ismét a csőben vagy.
Első lépésként mondjuk pontosan abban a topikban kellene MEGÉRTETNI az emberekkel, hogy rossz dolog amit tesznek, amit bezáratni szeretnél... -
#378 TÁMOGATOM!!!!!!!!!!!!!!!
DE NEM CSAK AZ ÁLLATOK MIATT!!!!!
Tavaly KARÁCSONY ELŐTT (mégcsak nem is szilveszterkor),
szomszédom 1 éves kislányának babakocsijába dobták
(ha nem is szándékosan oda) a petárdát!
Az a "legkevesebb", hogy Szilvike combja szétroncsolódott,
mert megműtötték, és az ijedtségtől vagy fájdalomtól görcsrohama volt.
De mozgáskorlátozott lesz, és örökre epilepsziás marad e miatt!
Nagyanyámék utcájában valakinél,farakásba dobták az udvaron a petárdát, és kigyulladt, mert valami széna vagy szalma ami közte volt lángra lobbant, fél ház leégett, mire tűzoltók odaértek.
Nekünk 4 éve,mikor még családi házban laktunk, egy "ártatlan" petárdás banda éjfélkor a redőny alá nyomta be a petárdát.
El lehet képzelni, ahogy az ablak és redőny közt felrobbant, és az összes ablak kitört, és berobbant a szobába. Ha ott lett volna a család, és nem az étkezőben virslizni és pezsgőzni, akkor nem tudom, hányan maradtunk volna épségben, vagy akár életben az üvegzáportól.
A petárdázók és a nem támogatók, gondoljanak bele, mi lenne, ha Szilvike az ő kislányuk lenne????
Vagy mi lenne, ha az ő házuk fele semmisül meg????
Vagy ha ők ott lettek volna a szobában családtagjaikkal, és fejükbe, szemükbe, és mindenhová állt volna a sok üveg????
Persze kutyás történet is van millió. Csak azokat ismerjük és tudjuk.
-
#377 Azt a nyolc betű különbséget asszem simán bevállalom, max nem leszek szimpi az egyik fórumozónak a százezer közül. És tükörbe is fogok tudni nézni, mert nem álszentkedek és kardoskodok olyasmi felett, amit NYOLC BETŰ leírása után ugyan úgy leszarok, mint más. -
Padavane #373 Ebben az országban nem a " Rambo "-t kell játszani. Az tényleg nem vezet sehová, ha odamegyek és felrobbantom a petárda gyárat. Ellenben azzal, hogy mepróbálom a lehetettlent, megértettni az emberekkel, mit művelnek.
-
#372 Egyesek kicsit túllőnek a célon, ha mások véleményéről illetve annak tolerálásáról van szó...
A Te szavaiddal élve: csak így tovább... -
heystumafly #371 dehogynem tud, leharapja a f****d! -
heystumafly #370 a petárdások semmibe veszik az embereket és a kutyákat is.
hányszor hallottam hogy a petárdát beletették a pulcsiába és megsüketült!! -
akos #369 ez igen!
valóban példaértékű, hogy te felvállalod: szarsz bele az egészbe.
csak így tovább. -
heystumafly #368 nagyon szép a kutyád, és támogatom -
Padavane #367 Kettőnk között pont az a Nyolc betű a különbség... -
akos #366 nem is jutunk egyről a kettőre... nézz végig az országon.
az országos méretűvé növekedett impotencia. teljes nihil a társadalmon. -
#365 Hehe. Üdvözöllek a csőben!
Tudni illik, én nem álszentkedek és hangoztatom, hogy aki ezt nem érti meg annak nincs agya és bőr a képén és hogy tud tükörbe nézni és boldogok a lelki szegények...
Ellenben Veled, aki boldogan néz a tükörbe, hogy MEGTETTE AMI TŐLE TELT, ami jelen esetben kimerült nyolc betű leírásával, aztán kezicsókolom.
Innen semmi többet nem teszel az ügyért, akárcsak az a többi aki a topik bezárására szavaz. (tisztelet a kivételnek) -
#364 ha mindeki eztcsinálná mint te hogy "ja énis igygondolom meg minden" de "nemteszek semmit" akkor nemjutnánk 1ről a 2őre semmi lyen témában soha.... -
Padavane #363 Lehet. De legalább a tükörbe tudsz majd nézni, megnyugtatod a lekiismereted, hogy megtetted ami tőled telik. -
akos #362 hihetetlen, hogy ebben az országban mindig van önigazolás a tehetetlenségre, és hogy mit miért ne kelljen megtenni.
-
#361 Gratulálok hozzá... -
#360 LOL, köszi, sokat jelent ez nekem!!!! :-)))))))))
"de a kutya nem tud semmit tenni az ember ellen - ez a különbség: a tehetelenség..."
Bizony nem. A fórumozó pedig nem tud semmit tenni az ellen, hogy ne durrantsanak százezer petárdát idén. Ha bezár a topik, vajon mennyivel lessz kevesebb petárdázó? Észre se lehet venni a változást. Attól még mindenki -én is-hangosan fogok anyázni minden balfaszra az utcán, aki patárdázni fog és fel sem fog tűnni az eredménye annak, hogy mondjuk több napot átfórumoztam az SG-n azért, hogy egy -a témával foglalkozó topikot bezárjanak.
Nincs komolyabb eredménye, viszont a szabad véleménynyilvánítást komolyan megsínyli a fórum - ami ugyebár elvileg erről szól.
Értem én, hogy mit szeretnél, támogatom is az IDEÁT, de szvsz ez nem a helyes út. -
Padavane #359 Sok sikert Angel! De azt vedd figyelembe, hogy: " Boldogok a lelki szegények " Nem fogod tudni meggyőzni őket úgysem.
TÁMOGATOM
-
#358 Én azt mondom csak,a kedvenceinket megkell véddeni az ilyen állatoktól,akik mindenre,és mindenkire dobálnak!Huszonéves fiatal vagyok,de amennyire régen szerettem a petárdázást,annyira gyűlölöm már!Meglehet nézni csak a hiradófelvételeket múltévről!Úgy viselkedtek a petárdázó huligánok,mert már másnak nem lehet az ilyet mondani,mint az őrült vaddisznók,vagy ősemberek!Teljesen visszakell már fejlődnünk??Régen tilos volt,volt egy két petárdázó,akit nézegettem,de a kutyának se ártottak,mindig ügyeltek mindenki biztonságára,és akkoriban szegény állatok se féltek!De most,mint a világháború!!Olyan kimenni,mintha frontvonalra lépnél!Ezért mi barátokkal,családdal inkább bent maradunk!Mindenképpen támogatom!!
Márcsak azért is,mert bizony még a kutyáknak is több esze,és jobb személyisége van,mint az ilyeneknek,akik gránátnak nézik a petárdát!!! -
Padavane #357 Szabad vélemény nyílvánítás. Azt írok amit akarok... -
G_ArchAngel #356 az a baj, hogy én azt is betiltanám, de az túlzottan is lokális dolog, nem egy nagyobb közösség érdeke, hanem párszázezer emberé, akik ha tennének valamit, akkor lenne eredménye, de a kutya nem tud semmit tenni az ember ellen - ez a különbség: a tehetetlenség...
de ha oda kell állni majd a kamion elé, akkor melletted leszek:) -
#355 én meg azt mondom h nem a petárdázás topik durrog hanem a petárda!
tehát a gyökerét húzd ki bammeg a problémádnak ne a levelét tépkedd!
bár ez vonatkozik a többiekre is!
nem támogatom -
#354 Ez már erősen off. -
G_ArchAngel #353 talán a "humoros és aranyos képek" topic nem okoz túl sok szenvedést az állatoknak...
elárulok egy titkot, a fórum címe így kezdődik: ÁLLATVÉDŐK...
nem szólásszabadság-védők, vagy fórum-védők...
-
Padavane #352 Az az ember valamiért halálbüntetést kapott. Esetleg megölt valakit. Neki jogában áll elvenni valaki életét? Azzal kell büntetni valakit, amit elkövetett. Így igazságos. Valamivel határt kell szabni. -
#351 Ez esetben indítok egy topikot, hogy tiltsuk be a Bp parádéval foglalkozó topikot is, mert én az Andrássy úton lakom, és nekem, a családomnak plusz a háziállatainknak bizony egy egész napos tortúrát jelent az a rendezvény. Leszarom, hogy félmillió magyarnak egy napos szórakozás, de akkor is szegény állataim félnek a borzasztó hangzavar miatt, az ott lakó idősek nem tudnak pihenni, plusz akár még több szemetet hagy mint a petárdázás.
De mindenképpen szeretném bezáratni, nehogymár
a. egyesek eldönthessék, hogy egyáltalán hozzászólnak-e a témához
b. sokak így ne vegyék észre, hogy egyáltalán létezik ilyen topik!!!
c. akiket érdekel a téma, azokat -bár nemes célokkal vezérelve, de- megfosszam a szimpla VÉLEMÉNYCSERE jogától
(Ma egy petárdázós topik, holnap a VILÁÁÁÁÁG? :-))))) -
#350 ugyis kivágják a fákat vágjuk miiis mitszámit csak porszemek vagyunk azt többiek is látják és ők is jönnek vágni azt már mindeki vág és.......... stb... nemrajtunk mulik ugyse mi? lol
-
#349 nem tudom mi a megfelelő megoldás,
de ha bezáratjátok a petárdázás topicot egyetértek kevesebb a petárdázás, egy egészen kicsikét, majdnem elhanyagolhatóan kicsikét mondjuk egymilliomod százaléknyit, az is valami, de emellett csorbul a szabad véleménynyilvánítás joga, ezért ez nem megoldás nekem ez biztos
olyan ez mint a halálbüntetés, miért vehetné el a társadalom valakinek az életét jogosan? tegyek rosszat hogy más ne tehessen rosszat? és akkor ami rosszat én teszek az rendben van?:)
így nem lehet rendet tartani a világban -
Padavane #348 " Agyat és értelmet a népnek " -
#347 TÁMOGATOM -
#346 Igen, köszi, figyelmetlen voltam először :) -
#345 zárassuk be ezt a topikot!!!!!! -
#344 Zsuzsának egyébként igaza van, nem kéne eldurvulnia egy vitának attól hogy más másképp gondol valamit. Lehet hogy a gond igazából az hogy az emberekben nincs meg a kultúrált vitatkozáshoz való képesség, és amíg ez így van sajnos bármilyen kezdeményezés ordibálássá és anyázássá fajul, az eredeti probléma meg szépen elsikkad -
Padavane #343 "A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak." -
#342 Üdv!
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy ez valahol le van írva, benne van a szabályzatban, hogy ha valaki összegyűjt itt száz "aláírást" akkor bármelyik topikot be lehet záratni? Mert ilyen alapon akkor nyitok egy ilyen ellentopikot a humoros, aranyos képek topik ellen is, és előbb utóbb úgy is összegyűlne, elegendő szavazat :) Miközben lehet, hogy ezren amelett szavaznának, hogy maradjon meg a topik, de van száz ember aki meg ellene, és akkor mi most jól ki***szunk a többiekkel :)
Szal remélem értitek, hogy mire gondolok, ha valahol megtalálható ez a szabályzatban, vagy már volt erről szó a topikban akkor sry :)
Update: időközben észrevettem "Az ellenszavazatok mínusznak számítanak" mondatot, és gyakorlatilag választ kaptam a kérdésemre :)
Akkor viszont: NEM TÁMOGATOM