ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#ejnye1>#ejnye1><#mf1>#mf1>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
nem értem, hogy mi köze van annak a topicnak ahhoz, hogy az utcán petárdáznak?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mivel ezután legyen topic a Marilyn Manson topic bezárásáért ,mert fogjuk rájuk hogy csúny sátánisták...
VaGY , akkor zárjuk be a GTA:SAN Andress topicot is ,mert szakértûk szerint a kölykökben serkenti az agressziót....
TÁMOGATOM.
Szegény kutyám sokat szenvedett ettõl a nagy durrogtatástól, és egyszer szegény nagyon megijedt, mert mikor sétáltattam lent, pont mellette esett le egy petárda, szegény, utána mindig hangosabb ilyen hangra, sírt és nézett felfele félõs szemeivel, hát annyira sajnáltam. Szilveszterkor már nyugatót kapott annyira félt, sírt, ugatott.
Szóval ennyi, és gondolom több kutyussal ez van, nem csak az enyémmel😞(
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
indok:
azzal hogy bezáratok egy topikot nem lesz jobb sem nektek sem a kutyáknak! sõt attól hogy bezáratjátok a topikot ugyan úgy fognak petárdázni és ugyan úgy fognak kutyák elszökni! mielött lehuhognátok én is kutya tulajdonos vagyok és mindent megteszek a kutyámért szal karácsonytól január 2.-áig a lakásban lesz csak slozizni megy majd ki! Ezzel én tettem az álatomért! Nem csak a petárdázó emberek a felelõtlenek hanem az álattartók is ugyanis meg lehet elõzni a bajt! úgy ahogy én!
mellesleg nem véletlenül tiltoták be a petárdát! az emberekben van a hiba! más országokban kulturáltan tudják használni! én a törvényt úgy modosítanám hogy tilos olyan hzeélyen petárdázni ahol másokat az zavarja! pl lemész a dunapartra vagy egy erdõbe és ott durogtatsz!
szal még 1x nem támogatom!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://gaborszantai.co.uk/
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"