ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
támogatom

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

támogatom, de csak akkor, ha nem csak lezárva lesz, de teljesen el is lesz tüntetve, semmi szemétdomb meg hasonlók..., mert akkor tényleg semmit sem ér ez itt😞

Punker
Igen/Nem hozzászólásokat kérünk, minden más törölve lesz, a folyamatos OFF/Spam/Flém hozzászólásokért bünti megy!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HURRICAN
TÁMOGATOM

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

EvilDevil
Csatlakozom Arthashoz,én se támogatom mert baromság!!! már az is nevetséges hogy egy topic bezárásáról szavaztok.....
<#csodalk><#csodalk><#ejnye1><#mf1>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

tartózkodom
Christiansen
Támogatom

NEM TÁMOGATOM

SLICK
ja és nem támogatom csak azért mert zárjunk be egy topikot...

Alm0d0var
TÁMOGATOM.

Met
NEM TÁMOGATOM

nem értem, hogy mi köze van annak a topicnak ahhoz, hogy az utcán petárdáznak?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

menyus77
Támogatom!

TÁMOGATOM

Arthas
Nem támogatom

Mivel ezután legyen topic a Marilyn Manson topic bezárásáért ,mert fogjuk rájuk hogy csúny sátánisták...
VaGY , akkor zárjuk be a GTA:SAN Andress topicot is ,mert szakértûk szerint a kölykökben serkenti az agressziót....

sweech

desigo
támogatom
csak mert még be se írtam:ð

TÁMOGATOM.
bogyoka
Támogatom!!

Szegény kutyám sokat szenvedett ettõl a nagy durrogtatástól, és egyszer szegény nagyon megijedt, mert mikor sétáltattam lent, pont mellette esett le egy petárda, szegény, utána mindig hangosabb ilyen hangra, sírt és nézett felfele félõs szemeivel, hát annyira sajnáltam. Szilveszterkor már nyugatót kapott annyira félt, sírt, ugatott.

Szóval ennyi, és gondolom több kutyussal ez van, nem csak az enyémmel😞(

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

nem támogatom
Balo
Támogatom, de ne az állatok miatt, hanem mert délután nem tudok aludni, és ingerült leszek ^^😊

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Atkamon
támogatom! A petárdázásnak semmi értelme! Fõleg ha állatok bánnyák!

Mr Manson
támogatom

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

akyyy
Én sem támogatom hogy bezárják a petárdás topicot. Indokot inkább nem írok, valahol az elõttem lévõ okok között keresendõ!
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
eddig úgy 50 körül...
amúgy támogatom

Magnumrolcsi
<#eljen><#worship>

Nem támogatom.

Max7
nem támogatom!

indok:

azzal hogy bezáratok egy topikot nem lesz jobb sem nektek sem a kutyáknak! sõt attól hogy bezáratjátok a topikot ugyan úgy fognak petárdázni és ugyan úgy fognak kutyák elszökni! mielött lehuhognátok én is kutya tulajdonos vagyok és mindent megteszek a kutyámért szal karácsonytól január 2.-áig a lakásban lesz csak slozizni megy majd ki! Ezzel én tettem az álatomért! Nem csak a petárdázó emberek a felelõtlenek hanem az álattartók is ugyanis meg lehet elõzni a bajt! úgy ahogy én!

mellesleg nem véletlenül tiltoták be a petárdát! az emberekben van a hiba! más országokban kulturáltan tudják használni! én a törvényt úgy modosítanám hogy tilos olyan hzeélyen petárdázni ahol másokat az zavarja! pl lemész a dunapartra vagy egy erdõbe és ott durogtatsz!

szal még 1x nem támogatom!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

jazzy
Ennek ellenere enis tamogatom a topic bezarasat.
Membrah
támogatom!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

magus
támogatom

(bár én az egész petárdázást betiltanám, ezért nem megyek a városba szilveszterkor)

tágomatom.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

természetesen én is támogatom

http://gaborszantai.co.uk/

aeris
támogatom

St
támogatom
hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Herr Lehrer
jah amugy nem támogatom

Your suffers will be legendary even in hell!

Adam5
Támogatom

Davidus
támogatom<#hehe>

V9ykn8_TZL0

Nem támogatom

Támogatom.

hmhm
támogatom.

és a 14 év alattiakat is zárjátok be. htx.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

sferrari
támogatom

http://f1ferrari.hu

Csuhai G
Támogatom!!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

cicus91
támogatom!!!!!!!!!!!!!

cicus91-----> Brigicsaj

Taranov
Támogatom, de hol kell aláírni?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tojesz
Támogatom

támogatom
Tomo15
Támogatom
Punker
Kérem mellõzzétek az OFF hozzászólásokat!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

smici
Aláírom.

Úgy érzed nyomott vagy?

Az a topic nem csak a petárdázásról szól, hanem egyéb más pirotechnikai dolgokról is, szóval szerintem NEM kéne bezárni.