989
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
-
Takezó #424 hogy könnyebben átlátható legyen,d e most már tényleg pls kuss legyen, így is lesz elég dolga a modiknak -
#423 Jó de most volt értelme hülye szavazást korlátai közé szorítani ezt a topicot? -
#422 "azt lehet beirni ami a kedves moderátorok véleményével megegyezik "
kicsit olvass vissza. a moderátorok sincsenek egy véleményen a témával kapcsolatban -
#421 cél, fórum? miért nem lehet politizálni? ennyit a szabadságról:D:D:D::D innentől fogva omg -
#420 Ugytünik az sg-n mostanság ez a módi cska azt lehet beirni ami a kedves moderátorok véleményével megegyezik vagy megbüntetnek.
Nem is tudom hol láttam ilyet korábban............
talán a nevemből lehet asszociálni... -
Padavane #419 Most akkor kuss, vagy szabad vélemény nyílvánítás? Egyébként 1 szót sem szólok, csak az ujjaim járnak. -
#418 hú, azért részvétem, gondolom te sem gondoltad, hogy ekkora fába vágod a fejszéd... -
#417 nem válasz akart lenni -
#416 NEM TÁMOGATOM, könyörgöm gondlkozzatok egy picit!!!!!!!!!!!!!!
Miért nem lehet mást irni ide? HM??? Nem az a célja egy gyomorul fórumnak???
Ha csak szavazgatunk mint a barmok akkor most azonnal belehet szárni a francba mert SEMMI ÉRTELME SINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Padavane #415
-
#414 NEM TÁMOGATOM. -
F1re #413 lol ez hulye berakta a nevem utan hogy Válasz 'Magnumrolcsi' üzenetére (#408)
pedig nem is valaszoltam -
F1re #412 NEM TÁMOGATOM-OS -
Phat Smoker #411 TÁMOGATOM-OS -
F1re #410 kb lehetne ez a topik neve is
Aki tamogatomal szavaz arra hogy zarjak be a petardas topikot kap 100 ezer HUF-t
es a vegen bezarjak de penzt nem kap
-
Takezó #409 [b][hatalmas]CSAK TÁMOGATOM-OS ÉS NEM TÁMOGATOM-OS POSTOKAT KÉRTEK. A TÖBBI SZPEM, FLÉM, OFF NEM KELL, SZAL KUSS LEGYEN PLS -
#408 A petárzádást a tövény bünteti!!
#104 -
F1re #407 archa angel lehet hogy igazad van de ettol nem sokk embernek lessz jobb amugy meg
phat smoker azert ez a neve hogy nem kicsit meglegyenek tevesztve az emberek es emiat bezarjak a topikot -
F1re #406 amugy megold pl kb 6 embernek jobb lesz es bezarjak a topikot amitol meg csoppet tobb embernek xar lessz
amugy nyissatok ki a csipatokat es olvasatok ell mi van ide irva
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért
magyarul nem az alatokat vedik _:D
-
#390 leslieboy és #393 F1re KÖSZÖNÖM!
-
G_ArchAngel #404 az a célja, hogy csökkentsük a petárda vásárlás/használat lehetőségét bármilyen kis mértékben is, ezzel mérsékelve a káros hatás mértékét, amit állatokra jelentenek ezek az eszközök...
olyan nehéz ez? -
Phat Smoker #403 ha köze sincs az állatvédéshez, akkor miért az a topik címe, hogy állatvédők a petárdázók ellen ? -
F1re #402 de en mas ertelembol vok allat -
F1re #401 akkor minek tamogatod ennek a topiknak koze nincsan mar szinte az allatvedeshez mert az a celja hogy bezarjak a petsardas topikot nem az hogy veggyuk az allatokat -
Phat Smoker #400 de te ennyire allat nem lehetsz te mennyire lehetsz állat ? :) -
#399 TÁMOGATOM, bár nem tudom hogy ez megold-e bármit. -
Phat Smoker #398 hogy mi nem lehetek? állat? örülök neki :)
független attól, hogy mi a topik célja,még lehet támogatni az állatvédőket nem ? -
F1re #397 de te ennyire allat nem lehetsz "támogasd az állatvédőket!"
nem erted hogy a tamogatas nem allatvedes csak a topikot zarjak be -
#396 köszi rendes vagy !
a többit is kijavitanád!
na én is léptem
bye mimózák:)
-
Phat Smoker #395 ki teremtette arra TE?
no..bölcs kérdés, hány éves vagy?
megmérgezték a kutyádat ?
vérlázító! támogasd az állatvédőket! -
#394 ki teremtette arra TE?
egyébként meg nincs kutyám mert valaki megmérgezte!
-
F1re #393 ha be is zarjak a petardas topikot legalabb meg tudtuk kik a normalisak es kik nem es most ne hogy aszt mongyatok a tamogatomra szavazosok hogy ti vagytok a normalisak 1. a tamogatomra szavazok fele nem is volt szerintem meg a petardas topikba assem tudja mien
2. tobbsege meg meg mindig nem fogja fell hogy azzal hogy bezarjak a topikot oneki semmivel nem lessz jobb
de van ojan ember akinek igaza van azzal hogy arra szavaz tobacco esetenel pl en is arra szavaztnek hogy zarjak be -
Padavane #392 Én igen, azért kérdezem! <-- így helyes -
Phat Smoker #391 a pulyka, mint haszonállat..akárcsak a sertés, vagy a marha vagy a tyúk..arra teremtetett, hogy megegyék.
egy kutya pedig nem arra, hogy kínozzák szerencsétlent bármely módszerrel is! -
#390 Bocs de ha csak azt vesszük,hogy még kutyusod is van,akkor csak annyit mondok,inkább te szarsz a kutyádra!Aki #378as hsz elolvasása után se támogatja,az ne már az állatvédő szóval jöjjön,de szerintem a személyiségén is gondolkodjon el!! -
#389 én igen azért kérdem!!<---igy helyes
-
#388 én igen azért kérdem?
itt szerintem már nemaz állatokért meg holmi topikokért állunk ki hanem a magunk igazáért v.nem?
külben meg most beszéltem a kutyámmal és azt mondta h szarik a petárdákra!! -
akos #387 akkor rajta... tisztázd!
mert úgy látszik, erős tévedésben leledzel. -
#386 "állatvédők" ez lol,karácsonykor meg kétpofára zabálják a pulykát!
de azért hála isten mostmár kultúráltan késsel villával:)
akkor elöbb tisztázni kellen a topik első felét h mit is jelent állatvédőnek lenni?
-
#385 én is megyek, nincs értelme maradni