989
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért

Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM

Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM

A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.

• Takezó
    hogy könnyebben átlátható legyen,d e most már tényleg pls kuss legyen, így is lesz elég dolga a modiknak
  • Tomalak
    Jó de most volt értelme hülye szavazást korlátai közé szorítani ezt a topicot?
  • Láma!
    "azt lehet beirni ami a kedves moderátorok véleményével megegyezik "
    kicsit olvass vissza. a moderátorok sincsenek egy véleményen a témával kapcsolatban
  • Istencsászár
    cél, fórum? miért nem lehet politizálni? ennyit a szabadságról:D:D:D::D innentől fogva omg
  • Tomalak
    Ugytünik az sg-n mostanság ez a módi cska azt lehet beirni ami a kedves moderátorok véleményével megegyezik vagy megbüntetnek.

Nem is tudom hol láttam ilyet korábban............
    talán a nevemből lehet asszociálni...
  • Padavane
    Most akkor kuss, vagy szabad vélemény nyílvánítás? Egyébként 1 szót sem szólok, csak az ujjaim járnak.
  • musha
    hú, azért részvétem, gondolom te sem gondoltad, hogy ekkora fába vágod a fejszéd...
  • Tomalak
    nem válasz akart lenni
  • Tomalak
    NEM TÁMOGATOM, könyörgöm gondlkozzatok egy picit!!!!!!!!!!!!!!

Miért nem lehet mást irni ide? HM??? Nem az a célja egy gyomorul fórumnak???
    Ha csak szavazgatunk mint a barmok akkor most azonnal belehet szárni a francba mert SEMMI ÉRTELME SINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Padavane

• Lteebee
    NEM TÁMOGATOM.
  • F1re
    lol ez hulye berakta a nevem utan hogy Válasz 'Magnumrolcsi' üzenetére (#408)
    pedig nem is valaszoltam
  • F1re
    NEM TÁMOGATOM-OS
  • Phat Smoker
    TÁMOGATOM-OS
  • F1re
    kb lehetne ez a topik neve is

Aki tamogatomal szavaz arra hogy zarjak be a petardas topikot kap 100 ezer HUF-t

es a vegen bezarjak de penzt nem kap
  • Takezó
    [b][hatalmas]CSAK TÁMOGATOM-OS ÉS NEM TÁMOGATOM-OS POSTOKAT KÉRTEK. A TÖBBI SZPEM, FLÉM, OFF NEM KELL, SZAL KUSS LEGYEN PLS
  • Magnumrolcsi
    A petárzádást a tövény bünteti!!

• F1re
    archa angel lehet hogy igazad van de ettol nem sokk embernek lessz jobb amugy meg
    phat smoker azert ez a neve hogy nem kicsit meglegyenek tevesztve az emberek es emiat bezarjak a topikot
  • F1re
    amugy megold pl kb 6 embernek jobb lesz es bezarjak a topikot amitol meg csoppet tobb embernek xar lessz

amugy nyissatok ki a csipatokat es olvasatok ell mi van ide irva

Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért

Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
    Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM

magyarul nem az alatokat vedik _:D
  • Tobacco

#390 leslieboy és #393 F1re KÖSZÖNÖM!

• G_ArchAngel #404
    az a célja, hogy csökkentsük a petárda vásárlás/használat lehetőségét bármilyen kis mértékben is, ezzel mérsékelve a káros hatás mértékét, amit állatokra jelentenek ezek az eszközök...

olyan nehéz ez?
  • Phat Smoker
    ha köze sincs az állatvédéshez, akkor miért az a topik címe, hogy állatvédők a petárdázók ellen ?
  • F1re
    de en mas ertelembol vok allat
  • F1re
    akkor minek tamogatod ennek a topiknak koze nincsan mar szinte az allatvedeshez mert az a celja hogy bezarjak a petsardas topikot nem az hogy veggyuk az allatokat
  • Phat Smoker
    de te ennyire allat nem lehetsz te mennyire lehetsz állat ? :)
  • Lacee
    TÁMOGATOM, bár nem tudom hogy ez megold-e bármit.
  • Phat Smoker
    hogy mi nem lehetek? állat? örülök neki :)
    független attól, hogy mi a topik célja,még lehet támogatni az állatvédőket nem ?
  • F1re
    de te ennyire allat nem lehetsz "támogasd az állatvédőket!"
    nem erted hogy a tamogatas nem allatvedes csak a topikot zarjak be
  • Pyotr
    köszi rendes vagy !
    a többit is kijavitanád!
    na én is léptem
    bye mimózák:)
  • Phat Smoker
    ki teremtette arra TE?
    no..bölcs kérdés, hány éves vagy?

megmérgezték a kutyádat ?
    vérlázító! támogasd az állatvédőket!
  • Pyotr
    ki teremtette arra TE?
    egyébként meg nincs kutyám mert valaki megmérgezte!

• F1re
    ha be is zarjak a petardas topikot legalabb meg tudtuk kik a normalisak es kik nem es most ne hogy aszt mongyatok a tamogatomra szavazosok hogy ti vagytok a normalisak 1. a tamogatomra szavazok fele nem is volt szerintem meg a petardas topikba assem tudja mien
    2. tobbsege meg meg mindig nem fogja fell hogy azzal hogy bezarjak a topikot oneki semmivel nem lessz jobb
    de van ojan ember akinek igaza van azzal hogy arra szavaz tobacco esetenel pl en is arra szavaztnek hogy zarjak be
  • Padavane
    Én igen, azért kérdezem! <-- így helyes
  • Phat Smoker
    a pulyka, mint haszonállat..akárcsak a sertés, vagy a marha vagy a tyúk..arra teremtetett, hogy megegyék.
    egy kutya pedig nem arra, hogy kínozzák szerencsétlent bármely módszerrel is!
  • leslieboy
    Bocs de ha csak azt vesszük,hogy még kutyusod is van,akkor csak annyit mondok,inkább te szarsz a kutyádra!Aki #378as hsz elolvasása után se támogatja,az ne már az állatvédő szóval jöjjön,de szerintem a személyiségén is gondolkodjon el!!
  • Pyotr
    én igen azért kérdem!!<---igy helyes
  • Pyotr
    én igen azért kérdem?
    itt szerintem már nemaz állatokért meg holmi topikokért állunk ki hanem a magunk igazáért v.nem?
    külben meg most beszéltem a kutyámmal és azt mondta h szarik a petárdákra!!
  • akos
    akkor rajta... tisztázd!
    mert úgy látszik, erős tévedésben leledzel.
  • Pyotr
    "állatvédők" ez lol,karácsonykor meg kétpofára zabálják a pulykát!
    de azért hála isten mostmár kultúráltan késsel villával:)
    akkor elöbb tisztázni kellen a topik első felét h mit is jelent állatvédőnek lenni?
  • Pink Tiger
    én is megyek, nincs értelme maradni