989
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
-
Padavane #466 Érdekli is ez ezeket...
Nincs amivel felfogják. Nincs családjuk, vagy akit félteni kéne.
Majd ha kicsit felnőnek, talán elgondolkodnak rajta. -
#465 imádom h te mindenben a politikát látod -.- -
#464 Persze te se foglakozz mással nehogy jólérezzék magukat az emberek 8ezer valamennyi órábal 12 ben. Inkább te vigyázhatnál a kutyádra de különben is az hogy fél semmit nem jelent eleinte az autóktól és félnek a motorktól is stb (a mocskosrohadtak mi?). Ezt is megszoknák, de erre esélyük sincs mivel rettentesen ritkán van. -
F1re #463 jo aszt nem irtam hogy azokat is bekene zarni aki szandekosan (SZANDEKOSAN) dobalja allatokhoz emberekhez a petardat ez teljesen jogos az ieneket buntetni kene de attol hogy a topikot bezarjak jobb nem lessz elhiheted csak parr embernek -
heystumafly #462 sZTEM SENKI NEM AKARNÁ, HOGY MEGTÖRTÉNJEN:
Tavaly KARÁCSONY ELŐTT (mégcsak nem is szilveszterkor),
szomszédom 1 éves kislányának babakocsijába dobták
(ha nem is szándékosan oda) a petárdát!
Az a "legkevesebb", hogy Szilvike combja szétroncsolódott,
mert megműtötték, és az ijedtségtől vagy fájdalomtól görcsrohama volt.
De mozgáskorlátozott lesz, és örökre epilepsziás marad e miatt!
Nagyanyámék utcájában valakinél,farakásba dobták az udvaron a petárdát, és kigyulladt, mert valami széna vagy szalma ami közte volt lángra lobbant, fél ház leégett, mire tűzoltók odaértek.
Nekünk 4 éve,mikor még családi házban laktunk, egy "ártatlan" petárdás banda éjfélkor a redőny alá nyomta be a petárdát.
El lehet képzelni, ahogy az ablak és redőny közt felrobbant, és az összes ablak kitört, és berobbant a szobába. Ha ott lett volna a család, és nem az étkezőben virslizni és pezsgőzni, akkor nem tudom, hányan maradtunk volna épségben, vagy akár életben az üvegzáportól.
A petárdázók és a nem támogatók, gondoljanak bele, mi lenne, ha Szilvike az ő kislányuk lenne????
Vagy mi lenne, ha az ő házuk fele semmisül meg????
Vagy ha ők ott lettek volna a szobában családtagjaikkal, és fejükbe, szemükbe, és mindenhová állt volna a sok üveg????
Persze kutyás történet is van millió. Csak azokat ismerjük és tudjuk. -
Syry #461 -
Padavane #460 Igazatok van. Dobáljátok azt a xart, ne is foglalkozzatok mással. Örüljetek magatoknak. Biztos ti lesztek a hasonló színvonalon lévő haverotok szemében a fasza gyerek. Menj el katonának, ott durrogtathatsz. -
F1re #459 na meg persze azokat akik ieneket irnak mint amiket Istencsászár irr -
F1re #458 en is kezdem ugy erezni hogy a nem tamogatombol 1re tobb lesz de azert ieneket nem kell irni Zárják be a kutya tartókat! :D nem oket kell bezarni hanem az ien gyagyas embereket akik aszt hiszik hogy a topik bezarasatol minden jobb lesz es nem tud ra mecseget irni hogy miert lessz jobb -
Padavane #456 Hagyd már ezt a sok elmeroggyantat...
Ezért tart itt ez a szerncsétlen ország, mert azzal töltöd az időt, hogy megmagyarázz valamit, ami egy értelmes lénynek alap. -
#455 Nem támogatom.
Zárják be a kutya tartókat! -
Syry #454 minuszba:) -
Syry #453 nekemmár robbant a kezembe... én akartam, hogy ott robbanjon. Ha nem faszmód kezeled, semmibajod nemlesz tőle... -
#452 Hogy áll a szavazás? -
#451 oké, ha akarjuk akkor pontosan 365nap 6óra, de ugye ez az idő változik szépen lassan... -
#450 lol, egy év leginkább 365 nap (kivéve a szökőév) -
#449 egy átlagos ember tudja hogy a rakétát, ill petárdát nem ökölbeszorítva kell tartani... -
Syry #448 no problem :) -
#447 nem támogatom -
Takezó #446 tanuld meg leírni a nevem,b+... amúgy meg írtam már neki priviben, csak nem akartam ideszpemmelni már én is.... -
#445 sorry, akkor nálam vannak értelmezési problémák ;) -
#444 őőő, remélem kezedbe robban majd egy egy "petárda", "rakéta" szilveszter napján vagy tök mind1 mikor és majd megtudod... -
Cat #443 takező nem moderátor -
#442 365 de amugy teljesen egyetértek veled. -
#441 nem támogatom
Nem látom sok értelmét olyasmi tiltásának, melynek veszélyét a környező országok közül kizárólag nálunk véli látni néhány idióta. -
Syry #440 A hozzászólásodra irtam,hogy "támogatom" nem szavazás gyanánt. -
Syry #439 mit értettél félre? -
Padavane #438 Azt a k**** agyatlan egy bandát...
Ezzel az élen #432
-
#437 Örülök, hogy már az első soromat sem sikerült rendesen értelmezned. -
#436 NEM TÁMOGATOM
Értelme nemsok, nyitnak egy másikat, akár a sajátban. Meg már leírták páran, hogy semmi értelme, meg fáj a kezem, nem akarok gépelni... :| -
Emmegki #435 NEM TÁMOGATOM
Egy napot kibír a kutyám lakásban szekrény alá bújva. Ráfér. -
Syry #434 Eztviszont támogatom-os. -
#433 szvsz a betiltással csak azt érték el hogy aki normálisan, megengedett időben és körülmények között használta éjfél tájt a petárdát, az nem fogja használni.
A 10 emeletről dobálgato, kutyákat, macskákat , öregasszonyokat megcélzó, törvényt lesza*ó fiatalemberek ugyanúgy dobálni fogják, és ezellen se a rendőrség se a törvény nemfog tenni semmit. 5 éve ugyanúgy voltak ilyen petárdázók. -
Syry #432 A szlovák határ mellett lakom, az ember kénye-kedvére rohangálhat át és fillérekért hozzák be dobozát...
Nemértem, hogy mér kéne bezáratni.
"NEM TÁMOGATOM"-os...
-
#431 NEM TÁMOGATOM
1évben van általában 356 nap ugye... 356*24 = 8544 óra. 1 évben 12órán keresztül kéne elviselni ezt az egészet és annyit kéne tenni, hogy a kutyát éjfél körül nem viszi le az ember sétáltatni / beengedi a lakásba, stb és máris semmi gond.
Amíg legális az egész legalább biztosabbak lehetnének az emberek abban, hogy a sok pistike nem robbantja le a fél fejét egy kínaitól vett petárdával, hanem normális, "minőségi" petárdával durrogtat.
Aki meg agyatlanul csinálja az egészet, azt meg úgysem fogja érdekelni az h éppen lehet e vagy sem, úgyis csinálja idióta módon. Őket nem fogjátok semmivel sem korlátozni... -
Lacika 79 #430 támogatom
(amúgy nagyon szép a kutyus a #2-en) -
#429 asszem nem,de reggel,délbe meg este néha majd kikócolod ugye? :) -
#427 szegény kutyátok nem fog belehalni ebbe a pár napba,mint a többi 360 ba sem!ja meg mondjátok meg Istennek,hogy ne olyan hangosak legyenek a villámok :))) -
Grenzjager #426 Erdőben??? bravó hülye gyerek!
TÁMOGATOM -
Padavane #425 Ne haragudj már, de elkussoltatod a népet, hogy neked könnyebb dolgod legyen?
Akkor sztem te valamit rosszul csinálsz.