ÁLLATVÉDÕK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki nem akar bezárni egy topicot lehet állatvédõ, én az vagyok
pont az a lényeg hogy valami nevében másik hülyeséget nem tennék, az eszközök számítanak, mégha a topic neve a "valami"vel kezdõdik is..
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egyetértek veled!
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Én mondogattam, hogy meddõ vita és belemegyek értelmetlen veszekedésekbe...
TÁMOGATOM és ha ezzel 1 idióta petárdázóst sikerül elterelni, vagy nem segíteni neki hozzájutni a petárdához, már megérte. Ennyi...
Bye
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Bye
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elsõ lépésként mondjuk pontosan abban a topikban kellene MEGÉRTETNI az emberekkel, hogy rossz dolog amit tesznek, amit bezáratni szeretnél...
DE NEM CSAK AZ ÁLLATOK MIATT!!!!!
Tavaly KARÁCSONY ELÕTT (mégcsak nem is szilveszterkor),
szomszédom 1 éves kislányának babakocsijába dobták
(ha nem is szándékosan oda) a petárdát!
Az a "legkevesebb", hogy Szilvike combja szétroncsolódott,
mert megmûtötték, és az ijedtségtõl vagy fájdalomtól görcsrohama volt.
De mozgáskorlátozott lesz, és örökre epilepsziás marad e miatt!
Nagyanyámék utcájában valakinél,farakásba dobták az udvaron a petárdát, és kigyulladt, mert valami széna vagy szalma ami közte volt lángra lobbant, fél ház leégett, mire tûzoltók odaértek.
Nekünk 4 éve,mikor még családi házban laktunk, egy "ártatlan" petárdás banda éjfélkor a redõny alá nyomta be a petárdát.
El lehet képzelni, ahogy az ablak és redõny közt felrobbant, és az összes ablak kitört, és berobbant a szobába. Ha ott lett volna a család, és nem az étkezõben virslizni és pezsgõzni, akkor nem tudom, hányan maradtunk volna épségben, vagy akár életben az üvegzáportól.
A petárdázók és a nem támogatók, gondoljanak bele, mi lenne, ha Szilvike az õ kislányuk lenne????
Vagy mi lenne, ha az õ házuk fele semmisül meg????
Vagy ha õk ott lettek volna a szobában családtagjaikkal, és fejükbe, szemükbe, és mindenhová állt volna a sok üveg????
Persze kutyás történet is van millió. Csak azokat ismerjük és tudjuk.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
A Te szavaiddal élve: csak így tovább...
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
hányszor hallottam hogy a petárdát beletették a pulcsiába és megsüketült!!
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
valóban példaértékû, hogy te felvállalod: szarsz bele az egészbe.
csak így tovább.
az országos méretûvé növekedett impotencia. teljes nihil a társadalmon.
Tudni illik, én nem álszentkedek és hangoztatom, hogy aki ezt nem érti meg annak nincs agya és bõr a képén és hogy tud tükörbe nézni és boldogok a lelki szegények...
Ellenben Veled, aki boldogan néz a tükörbe, hogy MEGTETTE AMI TÕLE TELT, ami jelen esetben kimerült nyolc betû leírásával, aztán kezicsókolom.
Innen semmi többet nem teszel az ügyért, akárcsak az a többi aki a topik bezárására szavaz. (tisztelet a kivételnek)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"de a kutya nem tud semmit tenni az ember ellen - ez a különbség: a tehetelenség..."
Bizony nem. A fórumozó pedig nem tud semmit tenni az ellen, hogy ne durrantsanak százezer petárdát idén. Ha bezár a topik, vajon mennyivel lessz kevesebb petárdázó? Észre se lehet venni a változást. Attól még mindenki -én is-hangosan fogok anyázni minden balfaszra az utcán, aki patárdázni fog és fel sem fog tûnni az eredménye annak, hogy mondjuk több napot átfórumoztam az SG-n azért, hogy egy -a témával foglalkozó topikot bezárjanak.
Nincs komolyabb eredménye, viszont a szabad véleménynyilvánítást komolyan megsínyli a fórum - ami ugyebár elvileg errõl szól.
Értem én, hogy mit szeretnél, támogatom is az IDEÁT, de szvsz ez nem a helyes út.
TÁMOGATOM
Márcsak azért is,mert bizony még a kutyáknak is több esze,és jobb személyisége van,mint az ilyeneknek,akik gránátnak nézik a petárdát!!!
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
de ha oda kell állni majd a kamion elé, akkor melletted leszek😊
http://gaborszantai.co.uk/
tehát a gyökerét húzd ki bammeg a problémádnak ne a levelét tépkedd!
bár ez vonatkozik a többiekre is!
nem támogatom
██
elárulok egy titkot, a fórum címe így kezdõdik: ÁLLATVÉDÕK...
nem szólásszabadság-védõk, vagy fórum-védõk...
De mindenképpen szeretném bezáratni, nehogymár
a. egyesek eldönthessék, hogy egyáltalán hozzászólnak-e a témához
b. sokak így ne vegyék észre, hogy egyáltalán létezik ilyen topik!!!
c. akiket érdekel a téma, azokat -bár nemes célokkal vezérelve, de- megfosszam a szimpla VÉLEMÉNYCSERE jogától
(Ma egy petárdázós topik, holnap a VILÁÁÁÁÁG? :-)))))
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de ha bezáratjátok a petárdázás topicot egyetértek kevesebb a petárdázás, egy egészen kicsikét, majdnem elhanyagolhatóan kicsikét mondjuk egymilliomod százaléknyit, az is valami, de emellett csorbul a szabad véleménynyilvánítás joga, ezért ez nem megoldás nekem ez biztos
olyan ez mint a halálbüntetés, miért vehetné el a társadalom valakinek az életét jogosan? tegyek rosszat hogy más ne tehessen rosszat? és akkor ami rosszat én teszek az rendben van?😊
így nem lehet rendet tartani a világban
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy ez valahol le van írva, benne van a szabályzatban, hogy ha valaki összegyûjt itt száz "aláírást" akkor bármelyik topikot be lehet záratni? Mert ilyen alapon akkor nyitok egy ilyen ellentopikot a humoros, aranyos képek topik ellen is, és elõbb utóbb úgy is összegyûlne, elegendõ szavazat 😊 Miközben lehet, hogy ezren amelett szavaznának, hogy maradjon meg a topik, de van száz ember aki meg ellene, és akkor mi most jól ki***szunk a többiekkel 😊
Szal remélem értitek, hogy mire gondolok, ha valahol megtalálható ez a szabályzatban, vagy már volt errõl szó a topikban akkor sry 😊
Update: idõközben észrevettem "Az ellenszavazatok mínusznak számítanak" mondatot, és gyakorlatilag választ kaptam a kérdésemre 😊
Akkor viszont: NEM TÁMOGATOM
don't give a fuck
http://thenamelessphoto.com/
Bevallom zuhanyzás közben végig ezen rágtam a buksimat, hogy mégis melyik félnek van igaza...az egyik oldalról ott van az értékrendem elsõ pontja: a szabadság....másik oldalról, viszont ott van bennem, a szeretett állatok lihegõs vagy dorombolós pofikája.
Szeretném, ha semmisnek vennéd a szavazatom, szeretnék a középtáborhoz, a TARTÓZKODÓ táborhoz csatlakozni.
Tehát se minusz, se plusz:
/ az én részemrõl off. Ezzel kimásztam a topicból/
Canon 450 D
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ha bezárjuk az itteni a topic-ot, nyitnak máshol egyet (millió lehetõség van rá), megy tovább minden.
Ennek ellenére természetesen: TÁMOGATOM
gamertag: kenobita
ha a kutyák is ezt tennék szilvesztertor ha petárdázol és jól pofánharpana megérdemelnéd!!, de nemteszik mer szerencsétlenek félnek és az állatok nemtudnak ezellen tenni neik a szilveszter nem ünnep hanem a kinok kinját élik át aznap mig mi a nagy emberek ünnepelünk
Petárdázásnak milyen hasznos dolga van? semmi!! kurvanagy szemetet hagy és az állatokat kinozza
szánalmas ország, szánalmas emberekkel, szánnivaló kedvencekkel...😞
nem tûnt még fel?
tökmindegy, hogy mi az, amit akar... csak az yo arc, aki nem csinál semmit.