ÁLLATVÉDÕK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy napot kibír a kutyám lakásban szekrény alá bújva. Ráfér.<#eplus2>#eplus2>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A 10 emeletrõl dobálgato, kutyákat, macskákat , öregasszonyokat megcélzó, törvényt lesza*ó fiatalemberek ugyanúgy dobálni fogják, és ezellen se a rendõrség se a törvény nemfog tenni semmit. 5 éve ugyanúgy voltak ilyen petárdázók.
Nemértem, hogy mér kéne bezáratni.
"NEM TÁMOGATOM"-os...
1évben van általában 356 nap ugye... 356*24 = 8544 óra. 1 évben 12órán keresztül kéne elviselni ezt az egészet és annyit kéne tenni, hogy a kutyát éjfél körül nem viszi le az ember sétáltatni / beengedi a lakásba, stb és máris semmi gond.
Amíg legális az egész legalább biztosabbak lehetnének az emberek abban, hogy a sok pistike nem robbantja le a fél fejét egy kínaitól vett petárdával, hanem normális, "minõségi" petárdával durrogtat.
Aki meg agyatlanul csinálja az egészet, azt meg úgysem fogja érdekelni az h éppen lehet e vagy sem, úgyis csinálja idióta módon. Õket nem fogjátok semmivel sem korlátozni...
(amúgy nagyon szép a kutyus a #2-en)
TÁMOGATOM
Akkor sztem te valamit rosszul csinálsz.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
kicsit olvass vissza. a moderátorok sincsenek egy véleményen a témával kapcsolatban
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem is tudom hol láttam ilyet korábban............<#fejvakaras>#fejvakaras>
talán a nevembõl lehet asszociálni...
Miért nem lehet mást irni ide? HM??? Nem az a célja egy gyomorul fórumnak???
Ha csak szavazgatunk mint a barmok akkor most azonnal belehet szárni a francba mert SEMMI ÉRTELME SINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pedig nem is valaszoltam
Aki tamogatomal szavaz arra hogy zarjak be a petardas topikot kap 100 ezer HUF-t
es a vegen bezarjak de penzt nem kap
phat smoker azert ez a neve hogy nem kicsit meglegyenek tevesztve az emberek es emiat bezarjak a topikot
amugy nyissatok ki a csipatokat es olvasatok ell mi van ide irva
Aláírásgyûjtés a petárdázás topic bezárásáért
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
magyarul nem az alatokat vedik _:D
#390 leslieboy és #393 F1re KÖSZÖNÖM!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
olyan nehéz ez? <#rinya>#rinya>
http://gaborszantai.co.uk/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
független attól, hogy mi a topik célja,még lehet támogatni az állatvédõket nem ?
nem erted hogy a tamogatas nem allatvedes csak a topikot zarjak be
no..bölcs kérdés, hány éves vagy? <#wilting>#wilting>
megmérgezték a kutyádat ?
vérlázító! támogasd az állatvédõket!
2. tobbsege meg meg mindig nem fogja fell hogy azzal hogy bezarjak a topikot oneki semmivel nem lessz jobb
de van ojan ember akinek igaza van azzal hogy arra szavaz tobacco esetenel pl en is arra szavaztnek hogy zarjak be
egy kutya pedig nem arra, hogy kínozzák szerencsétlent bármely módszerrel is!
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
itt szerintem már nemaz állatokért meg holmi topikokért állunk ki hanem a magunk igazáért v.nem?
külben meg most beszéltem a kutyámmal és azt mondta h szarik a petárdákra!!<#eplus2>#eplus2><#mf2>#mf2>
██
mert úgy látszik, erõs tévedésben leledzel.
de azért hála isten mostmár kultúráltan késsel villával:)
akkor elöbb tisztázni kellen a topik elsõ felét h mit is jelent állatvédõnek lenni?
██
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)