ÁLLATVÉDÕK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben teljesen igazad van amugy padavane eszt irtad

"semmi értelme veszélyes dolgot mûvelni, ami csak árt."
erre igaz akkor a dohanyzas , pialas , disco :D nem csak a petarda
Tomalak
De akkor még nagyon sokminden bekellene tilatni? Sohasem ittál alkoholt illetve dohányoztál? Hirtelen ez a kettõ legértelmetlenebb dolog jut eszembe.
Szted én gondolkodom rosszulm, amikor az jár az agyamban, hogy nem szeretnék petárdaesõben szilveszterkor az utcán sétálni?

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Krinyo
a világon kevés olyan dolog van ami nem veszélyes és mégis nagyon sokan csinálják. Bizonyos sportok, látványos dolgok stb.
Tiltsd be aug 20-ai tüzijátékot is mert leéghet a Duna

Tomalak
Jaja meg menyi baleset van belõle még a városkép is csunya tõlük meg csorgatja a sok rohadékl a nyálát miközben gyorsa neljut A ból B-be amikor gyaloglhatna is.
Krinyo
*szennyezik :D

igen, de a petárdát nem lehet árulni, mégis árulják, tehát illegálisan használják!
tõlem petárdázzanak ,de csak szilveszterkor

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

heystumafly arra próbál rávilágítani, hogy semmi értelme veszélyes dolgot mûvelni, ami csak árt. Értelme semmi. Az hogy pár értelmileg visszamaradott dobálja és közben csorog a nyála, nem helyénvaló.

B0B0
Indítok egy Tiltsuk be az AUTOmánia topicot, mert az autók fertõzik a környezetet! :)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

szilveszterkor?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

a kockazat mindig fent all ugyan ugy mint barmikor elofordulhat hogy elcsap 1 auto megsemm tiltjak be a kocsikat csak aszt aki tette de pl az en nagyszuleim is mindig othonmaradnak szilveszterkor nehogy baj tortennyen veluk
Tomalak
Akármikor a pedárda is csak egy eszköz, hallotam már legett házat és késelt embert. Meg te mondtad hogy nem is szilvesztrkor volt vazze.
Krinyo
ahogy látom (gondolom) neked van családod és felnõtt ember vagy mégis kimaradt az életetbõl a racionalitás

Tomalak
Amugy meg mindeki magából indul ki én sosem okoznék senkinek kárt vele szándékosan.
igen, hallsz szilveszterkól olyan akit megsiketítettek késsel, vagy égõ ghíufával!

buntesek akkor aszt aki szilveszter elott hasznal petardat meg aszt aki emberhez allathoz dobja a petardat vagy aszt akik lakasba vagy bar mi rosszat csinal de ne tilcsak be a topikot es a petardazast szerintem eszt kene tenniuk mert ez igy iga ahogy irta valaki hogy az ujj torvenyeknel lehet hogy aki rendesen hasznalta eddig a petardat az nem fog petardazni de aki nem rendesewn hasznalta az ugyan ugy fog petardazni es emberekhez kutyakhoz lakasba farakas dobalni petardat
Tomalak
Nagyon veszélyes környéken élsz hallod! Mellesleg itt most arról van szó hogy maradjon vagy ne a topic nem a petáráról amit én sosem használtam és ne mis fogok de ezt most mér eélvezetét nem akarom elvenni. Amugy meg a ennyerõvel égõ gyufát is dobhatott volan kést is dobhatott volna stbstb.
Krinyo
a kenyérpirító is tud ölni ha rosszul használják, mégsem tiltották be.
Felkéne fogni hogy a dolgokat az ember teszi...
Tiltsuk be az emberiséget!

KB

teljesen igazad van, de a veszély fentáll

Érdekli is ez ezeket...
Nincs amivel felfogják. Nincs családjuk, vagy akit félteni kéne.
Majd ha kicsit felnõnek, talán elgondolkodnak rajta.

nyami
imádom h te mindenben a politikát látod -.-

Tomalak
Persze te se foglakozz mással nehogy jólérezzék magukat az emberek 8ezer valamennyi órábal 12 ben. Inkább te vigyázhatnál a kutyádra de különben is az hogy fél semmit nem jelent eleinte az autóktól és félnek a motorktól is stb (a mocskosrohadtak mi?). Ezt is megszoknák, de erre esélyük sincs mivel rettentesen ritkán van.
jo aszt nem irtam hogy azokat is bekene zarni aki szandekosan (SZANDEKOSAN) dobalja allatokhoz emberekhez a petardat ez teljesen jogos az ieneket buntetni kene de attol hogy a topikot bezarjak jobb nem lessz elhiheted csak parr embernek
sZTEM SENKI NEM AKARNÁ, HOGY MEGTÖRTÉNJEN:
Tavaly KARÁCSONY ELÕTT (mégcsak nem is szilveszterkor),
szomszédom 1 éves kislányának babakocsijába dobták
(ha nem is szándékosan oda) a petárdát!
Az a "legkevesebb", hogy Szilvike combja szétroncsolódott,
mert megmûtötték, és az ijedtségtõl vagy fájdalomtól görcsrohama volt.
De mozgáskorlátozott lesz, és örökre epilepsziás marad e miatt!

Nagyanyámék utcájában valakinél,farakásba dobták az udvaron a petárdát, és kigyulladt, mert valami széna vagy szalma ami közte volt lángra lobbant, fél ház leégett, mire tûzoltók odaértek.

Nekünk 4 éve,mikor még családi házban laktunk, egy "ártatlan" petárdás banda éjfélkor a redõny alá nyomta be a petárdát.
El lehet képzelni, ahogy az ablak és redõny közt felrobbant, és az összes ablak kitört, és berobbant a szobába. Ha ott lett volna a család, és nem az étkezõben virslizni és pezsgõzni, akkor nem tudom, hányan maradtunk volna épségben, vagy akár életben az üvegzáportól.

A petárdázók és a nem támogatók, gondoljanak bele, mi lenne, ha Szilvike az õ kislányuk lenne????
Vagy mi lenne, ha az õ házuk fele semmisül meg????
Vagy ha õk ott lettek volna a szobában családtagjaikkal, és fejükbe, szemükbe, és mindenhová állt volna a sok üveg????

Persze kutyás történet is van millió. Csak azokat ismerjük és tudjuk.

<#worship>

Igazatok van. Dobáljátok azt a xart, ne is foglalkozzatok mással. Örüljetek magatoknak. Biztos ti lesztek a hasonló színvonalon lévõ haverotok szemében a fasza gyerek. Menj el katonának, ott durrogtathatsz.

na meg persze azokat akik ieneket irnak mint amiket Istencsászár irr
en is kezdem ugy erezni hogy a nem tamogatombol 1re tobb lesz de azert ieneket nem kell irni Zárják be a kutya tartókat! :D nem oket kell bezarni hanem az ien gyagyas embereket akik aszt hiszik hogy a topik bezarasatol minden jobb lesz es nem tud ra mecseget irni hogy miert lessz jobb
Hagyd már ezt a sok elmeroggyantat...
Ezért tart itt ez a szerncsétlen ország, mert azzal töltöd az idõt, hogy megmagyarázz valamit, ami egy értelmes lénynek alap.

unknown nick
Nem támogatom.

Zárják be a kutya tartókat!

minuszba:)

nekemmár robbant a kezembe... én akartam, hogy ott robbanjon. Ha nem faszmód kezeled, semmibajod nemlesz tõle...

Gabesz amd64
Hogy áll a szavazás?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Snomag
oké, ha akarjuk akkor pontosan 365nap 6óra, de ugye ez az idõ változik szépen lassan...

musha
lol, egy év leginkább 365 nap <#taps> (kivéve a szökõév)

Krinyo
egy átlagos ember tudja hogy a rakétát, ill petárdát nem ökölbeszorítva kell tartani...<#shakehead>

no problem :)

a_n_d_r_e_w
nem támogatom

One Vision. One Purpose.

tanuld meg leírni a nevem,b+... amúgy meg írtam már neki priviben, csak nem akartam ideszpemmelni már én is....
Snomag
sorry, akkor nálam vannak értelmezési problémák ;)

Istencsászár
õõõ, remélem kezedbe robban majd egy egy "petárda", "rakéta" szilveszter napján vagy tök mind1 mikor és majd megtudod...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

takezõ nem moderátor

Tomalak
365 de amugy teljesen egyetértek veled.
SoDI---
nem támogatom

Nem látom sok értelmét olyasmi tiltásának, melynek veszélyét a környezõ országok közül kizárólag nálunk véli látni néhány idióta.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

A hozzászólásodra irtam,hogy "támogatom" nem szavazás gyanánt.

mit értettél félre?

Azt a k**** agyatlan egy bandát...

Ezzel az élen #432

Snomag
Örülök, hogy már az elsõ soromat sem sikerült rendesen értelmezned.

cSuwwi
NEM TÁMOGATOM
Értelme nemsok, nyitnak egy másikat, akár a sajátban. Meg már leírták páran, hogy semmi értelme, meg fáj a kezem, nem akarok gépelni... :|

shit happens