ÁLLATVÉDÕK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Érthetõbben nem lehet itt már megfogalmazni a hibát. Ez a topic ennyi!
Szevasztok!!!!

Tudod mi a vicc G_AchAngel? Hogy a te topicodat fogják bezárni! Megfogott a sajád csapdád!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Krinyo
és te azt hiszed hogy a világon csak ezen az 1 napon csak a kutyák szenvednek? Tudod te hogy mennyi ember szenved a világon? Az én felfogásom teljesen normális. Nem tiltatok be valamit mert épp úgy gondolom. Javaslok neked egy nagyon jó foglalatosságot, az a neve hogy gondolkodás. Használd egészséggel

Tomalak
Mi szász.. MILLIÓ!!! Forrást!! Szerintem nem egy macska, kutya érzi magát kellemetlenül amiatt mert megbolondulnak a rengeteg autó, motor és egyéb nem természetes dolgoktól a városban. Amugy szilveszter éjjel sétaáalgatsz a kutyáddal?? GRAT!!
éncsak a piát nem vetem meg... ezexerint már megis lennék itélve?

Nem én vagyok felsõbbrendû, ti vagytok buták. Nagy különbség.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Kaszi46

sztem zárassuk be a játékosok forumát is, mert egy csomo fiatalkorú, a játékok miatt ölte meg EMBERTÁRSAIT!!

Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM(ez a válasz is a támogatók szavazatához fog tartozni)

ritkán mászok elõ a jól bejáratott, forumtémáimból, de olyankor mindíg ledöbbenek mi megy itt az sg-n.

azokat a hölgyeket kérdezném akik itt támogatommal szavaztak hogy amikor kirúzsozzák meg különbözõ kozmetikai szerekkel kenik magukat milyen szemellenzõt vesznek fel? ugyanis mint az köztudott még manapság is sok ilyen készítményt állatokon is tesztelnek.

*Posse*T.W.D*

B0B0
Hagyjad! Nem fogja fel, hogy mindenkinek az b..ssza a csõrét, hogy be akar kénye kedve szerint záratni egy topicot!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Pink Tiger
így van itt mindenki a petárdázás ellen van

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Istencsászár
miért az valami mellett kiáll mer igaza van? és nem valami ellentétes romboló, károsító dolgot csinál? azmár hülye szánalamas? ez a mai világ... pia, drog, cigaretta és minden szar, aki nemezt csinálja azmár kivülálló

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Éppen ezt szerette volna megakadályozni, illetve korlátozni. Ez az egyetlen számára elérhetõ megoldás.

Pink Tiger
szerintem te vagy buta ha nem fogadsz el egy másik álláspontot, és azon csodálékozol hogy mások észreveszik a hülyeséget is egy nemes cselekedetre hivatkozva és nem értenek ezzel egyet

szerintem tiszteletreméltó dolog védeni az állatokat és e cél érdekében abban is tartok minden megmozdulót, ezzel együtt nem mindegy hogy minek árán, kivülállók egy topicot nem zárhatnak be, találj ki más megoldást, azt én is támogatni fogom, én nem tudok jobbat de ezt sem tartom annak

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

egy nap alatt több száz kutya szökött el, vagy szenvedett maradandó károsodást...
gratulálok a felfogásodhoz...

http://gaborszantai.co.uk/

Tomalak
#516 #515 Mindakettõnek hatalmas pont! Különbenis olvass vissza és probálj felfogni belõle valamit csak legalább egy kis töredéket.
a_n_d_r_e_w
G_ArchAngel, Padavane:
Nekem nem tetszik, hogy lenéztek másokat azért, mert más véleményen vannak, és önnön felsõbbrendûségeteket hírdetitek

One Vision. One Purpose.

Krinyo
a petárda legális volt az elõzõ 2 évben

B0B0
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

a rendorok ?
B0B0
Az általad úgy gyûlölt topic nem reklám a TV-ben!!!!!! Az megy csak oda aki kiváncsi rá a címe alapján!!!!!

hoppán már volt sorry:)

Krinyo
a közlekedés nem évenete 1x történik..más példa?

Krinyo
mi meg sokan arra jöttünk rá hogy te nem fogod fel hogy nem az eszközök mellet vagyunk, hanem az ellen hogy bizonyos emberek kényük kedvük szerint betitassanak bármit amit csak akarnak nem tisztelve más emberek akaratát. A petárdázás most sztem mellékes, pedig csak 1 naprol van szó, nem egész éven át tartó petárdás bulirol.

B0B0
Szánalmas vagy! Egy fórumot (a szólásszabadság legvalóságosabb fizikai megnyilvánulása) akarsz felhasználni szabad vélemények betiltására????? Ki is a buta???? És az itt felszólalt emberek 95%-nak nem azzal van a baja, hogy te minnél kevesebb petárdát lássál, hanem hogy ezt milyen igazságtalan módon intézted!

Sajnos Angel, az emberi butaság határtalan.
Azt javaslom, hogy a petárda helyett vegyetek 1 jó könyvet. Mert sztem azt nem sokat láttatok még közelröl.

a_n_d_r_e_w
#495-re

One Vision. One Purpose.

"Sajnálom, ez a XXI.sz. Magyarországa..."

Az EU tagállamiaban legális a petárdázás...

Nem támogatom.

a_n_d_r_e_w
de szerinted azzal, hogy bezáratsz egy topikot, majd nem fogják ugyanúgy dobálni? vagy majd megokosodnak, és felfogják, hogy hülyeség?

One Vision. One Purpose.

ezzel 1et ertek de csak mert ez benne van :D "Azzal nincs is gond, hogyha a petárdázás hívei ellenünk vannak," magyarul legalabb gondoltal masokra is
Másik pédla a vezetés. Meghal vki az utakon tökmind1hogy kinek a hibájából, de az emberek nemfognak otthon a seggükön ülni egy "ien" miatt...

Snomag
Az emberek ugye nagyrészt egymástól tanulnak, ha azt látják, hogy mindenki a másikat dobálja a petárdával, akkor azt fogja természetesnek. Ha viszont engedélyezik - korlátolt idõszakra természetesen - akkor talán a szülõk sem fogják teljesen tiltani a gyerekeiknek az egészet és esetleg meg is mutatják nekik, hogy mit lehet és mit nem, ami máris jobb, mintha esetlegesen egy idióta haverjuktól tanulják el a petárdázási szokásokat...

Krinyo
Az én haverom meg vállba ütött ami fájdalmas és lila foltot hagy maga után. Én sem röhögtem de mégsem zárattam börtönbe

Istencsászár
hihetetlen hogy sokan mennyire nincsenek tisztában a dolgok súlyosságával és belekvernek mindent hogy az igazuknak helyt adjanak, de tudják hogy hülyeség amit irnak...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

akyyy
NEM TÁMOGATOM

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rájöttem, hogy nagy fába vágtam a fejszém, sajnos ez a topic bizonyítja, hogy az emberek nagy része korlátolt, nem rendezik empátiával, alkalmatlan szociális tevékenységre: a topic lényege az lett volna, hogy minnél kevesebb hirdetési felület jusson olyan eszközöknek, amely kínokat, sérülést okoznak a magukat megvédeni képtelen élõlényeknek.
Ennek az egésznek az lett a hatása, hogy szembeállították egyesek a szólásszabadságot, szabad fórumozást az állatok MINIMÁLIS védelmével.
Hiba volt.
Aki ezt a szerény, elenyészõ dolgot nem tudja magában felfogni, feldolgozni, azt sajnálom...

Zárják be inkább az adminok a topicot, mert fáj látnom, hogy ennyi közömbös, buta ember van.
Azzal nincs is gond, hogyha a petárdázás hívei ellenünk vannak, Õket megértem valahol, az igazi szegénységi bizonyítványt azok állították ki magukról, akik a fórumozást állították szembe a kutyák oktalan kínzásával...

Sajnálom, ez a XXI.sz. Magyarországa...

http://gaborszantai.co.uk/

És akkor nektek legalizálni a petárdát...
Katasztrófa lenne. Némi éretség, értelem is kéne hozzá.

Krinyo
a sport-autó pl F1 ami nem "közlekedés"
Veszélyes dolgokról irtál olvass vissza, én meg irtam hogy nagyon sok veszélyes dolog van és valamiért mégis csinálják az emberek. Sztem a petárdázók sem nyomnak a kezedbe petárdát, akkor te se mondd nekik hogy mit ne tegyenek.

Shaman
NEM TÁMOGATOM

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

akyyy
ha holnapra nem lesz meg ez a topic lesz bezárva:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomalak
Az is zavarja az állatot ebben 100%-ig biztos vagyok.
lehet, de ezt ki tudná leellenõrizni!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Tomalak
Igazad van, de semmi értelme nicns betilatni vmit most lehet amerika is rossz példa lessz de amikor az alkohol tilalom alatt több ember halt meg alkohol mérgezésben mint elõtte. Betilatni semmit sem lehet, inkább engedélyezni és elenõrzés alatt tartani szvsz.
számold meg!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

pár napja a heveromék petárdáztak, ln megálltam és néztem õket és egyszer csak aztlátom zogya lábam elõtt van a petárda, képzeld mennyire élveztem, de hiszen õk röhögtek, nemfogják fel a hangyányi agyukkal!

Krinyo
sztem rosszul gondolkodsz, mert betiltással ugyanúgy fognak petárdázni. Csak azokkal tolsz ki akik betartják a törvényt. Nem egész évben petárdáznak, 1 estét kibirsz te is, sétálgathatsz egész évben.

latom nalam mar hamarabb irtak eszt :D
amugy eszt "ebben teljesen igazad" heystumafly-nak szantam
Miröl beszéltek? Egy illegális dolog ellen vagyunk, ami embert, állatot zavar, veszélyeztet. Sport, autó? Hogy jön ez ide? Szted a közlekedés összevethetõ a petárdával?

akyyy
hol tart a szavazás ha megkérdezhetem?

Tomalak
A tüzijátéknak sincs semmi értelme azzal is csak a baj van gondolom egyet sem nézel meg direkt.
B0B0
:DD

Snomag
Sajnálatos, hogy emberek ilyet csinálnak, viszont szinte mindenre fel lehetne hozni hasonló, szélsõséges példákat, ami persze nem segít azon, akivel egy hasonló baleset megtörténik.
Azt viszont még mindig érdemes észben tartani, hogy az ilyen idiótákat nem fogja érdekelni hogy mit lehet és mit nem, mert csinálják és kész, általában a korlátozások pont a normális embereket tartják vissza, akik amúgy is képesek kontrollálni a cselekedeteiket. A hülyeség ellen nincs mit tenni sajnos.

"Nincs amivel felfogják. Nincs családjuk, vagy akit félteni kéne.
Majd ha kicsit felnõnek, talán elgondolkodnak rajta."
Legalább olvasd el, amit az emberek írnak és próbálj meg értelmesen reagálni a hozzászólásokra, ne csak dobálózz a szavakkal.

ennyi erõvel azt is belehetne tiltani, de az fontosbb mint a petárda, és nemfognak neked 300 km-t gyalogolni, vagy buszra felülni, mer akor meg sok busznak kéne lenni-e, de azs fölösleges mer az is szennyezi, maradt a bicikli, meg a hév!