ÁLLATVÉDÕK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szevasztok!!!!
Tudod mi a vicc G_AchAngel? Hogy a te topicodat fogják bezárni! Megfogott a sajád csapdád!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
sztem zárassuk be a játékosok forumát is, mert egy csomo fiatalkorú, a játékok miatt ölte meg EMBERTÁRSAIT!!
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM(ez a válasz is a támogatók szavazatához fog tartozni)
ritkán mászok elõ a jól bejáratott, forumtémáimból, de olyankor mindíg ledöbbenek mi megy itt az sg-n.
azokat a hölgyeket kérdezném akik itt támogatommal szavaztak hogy amikor kirúzsozzák meg különbözõ kozmetikai szerekkel kenik magukat milyen szemellenzõt vesznek fel? ugyanis mint az köztudott még manapság is sok ilyen készítményt állatokon is tesztelnek.
*Posse*T.W.D*
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szerintem tiszteletreméltó dolog védeni az állatokat és e cél érdekében abban is tartok minden megmozdulót, ezzel együtt nem mindegy hogy minek árán, kivülállók egy topicot nem zárhatnak be, találj ki más megoldást, azt én is támogatni fogom, én nem tudok jobbat de ezt sem tartom annak
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
gratulálok a felfogásodhoz...
http://gaborszantai.co.uk/
Nekem nem tetszik, hogy lenéztek másokat azért, mert más véleményen vannak, és önnön felsõbbrendûségeteket hírdetitek
One Vision. One Purpose.
Azt javaslom, hogy a petárda helyett vegyetek 1 jó könyvet. Mert sztem azt nem sokat láttatok még közelröl.
Az EU tagállamiaban legális a petárdázás...
Nem támogatom.
One Vision. One Purpose.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ennek az egésznek az lett a hatása, hogy szembeállították egyesek a szólásszabadságot, szabad fórumozást az állatok MINIMÁLIS védelmével.
Hiba volt.
Aki ezt a szerény, elenyészõ dolgot nem tudja magában felfogni, feldolgozni, azt sajnálom...
Zárják be inkább az adminok a topicot, mert fáj látnom, hogy ennyi közömbös, buta ember van.
Azzal nincs is gond, hogyha a petárdázás hívei ellenünk vannak, Õket megértem valahol, az igazi szegénységi bizonyítványt azok állították ki magukról, akik a fórumozást állították szembe a kutyák oktalan kínzásával...
Sajnálom, ez a XXI.sz. Magyarországa...
http://gaborszantai.co.uk/
Katasztrófa lenne. Némi éretség, értelem is kéne hozzá.
Veszélyes dolgokról irtál olvass vissza, én meg irtam hogy nagyon sok veszélyes dolog van és valamiért mégis csinálják az emberek. Sztem a petárdázók sem nyomnak a kezedbe petárdát, akkor te se mondd nekik hogy mit ne tegyenek.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
amugy eszt "ebben teljesen igazad" heystumafly-nak szantam
Azt viszont még mindig érdemes észben tartani, hogy az ilyen idiótákat nem fogja érdekelni hogy mit lehet és mit nem, mert csinálják és kész, általában a korlátozások pont a normális embereket tartják vissza, akik amúgy is képesek kontrollálni a cselekedeteiket. A hülyeség ellen nincs mit tenni sajnos.
"Nincs amivel felfogják. Nincs családjuk, vagy akit félteni kéne.
Majd ha kicsit felnõnek, talán elgondolkodnak rajta."
Legalább olvasd el, amit az emberek írnak és próbálj meg értelmesen reagálni a hozzászólásokra, ne csak dobálózz a szavakkal.