3800
-
#2077 nem V43-as mozdonyból ismert hangszigetelésük van -
#2076 nagyon jól tudod. Ezért van a "zenélése". Szokták Bétóvennek is nevezni, vagy egyszerüen zenemozdonynak -
#2075 3 lámpa indul!:) yeah! -
#2074 Tavaly tavasszal Győrben én is filmeztem egy Taurust (haverom vitte az IC-t), és pusztultam a röhögéstől. A vezálláson túl jó a hangszigetelés, ott nem hallatszott. -
#2073 Hogy ezeknek nincs jobb dolguk... -
#2072 Most nézem lefújták ezt a vészfékes hülyeséget, szerencsére .
Mondjuk jót röhögtem, valami 14 éves írhatta és mintha mártír lenne, Ő megkegyelmezett a vasútnak meg a kormánynak azzal, hogy "azonnali hatállyal lefújták" ...
:DD
Szánalom . -
HUmanEmber41st #2071 Tökéletesen igazad van..
A videók jóak:D -
#2070 Hmm, amit én hallotam más volt a hangja :) -
#2069 klik -
#2068 Csúnyán nyávog .
Nem akarom az Usgyik foghíjas érdemeit növelni, de nekem nem hiányoznak az MD-k ... :) -
#2067 Amikor a Piroska elindul na az se semmi:P -
#2066 így más ! :) -
#2065 Hát izéé :DD -
#2064 Biztos ? -
#2063 Ahha, értem :) -
#2062 Nem ismerem a Tau-k vezérlését, de ha jól rémlik a vastestű aszinkron motorokban az áramirányítók hallatják a hangot, mikor alacsony sebességen a számítógépvezérlés beállítja a frekvenciát . És ez a frekvencia hallható a vason, amíg be nem állítódik a végleges freki .
Remélem sikerült elég kuszán összehozni, de nekem is csak mesélték . :) -
#2061 Mi ez a hang amivel elindul? -
#2060 Na mindegy, ezt úgyis leírtam volna :DDD
Amúgy meg azon mit nem értesz ? :D -
#2059 Ezt elnézted. Én a videós hsz-edre nyomtam a kérdőjeleket! :) -
#2058 Kifejtsem ?
Habár a tiltakozás mondanivalójával egyetértek és együttérzek, de a módjával nem . A vasút nem játszótér, ahol 14 évesek vészéféket rángathatnak teljes felfordulást okozva a menetrendben milliós károkat okozva . Képzeld el, ha az 1-es, 100-as, 140-es, vagy akármelyik forgalmas fővonalon rángatja meg, ahol a vonatok percenként követik egymást ! De hát (ex-)vasutasként tudod mivel jár, ha valaki megrántja a vészféket . Ha én lennék az adott vonaton mozdonyvezető, és elkapnám a kölyköt amelyik heccből ezt csinálta, biztos úgy felpofoznám ott helyben, hogy nemcsak a vészfékektől menne el egy életre a kedve, de a vonatoktól is .
Agyrém ötlet ez az egész, és eleve halott dolog, mert amellett, hogy a MÁV jópár (ha megcsinálják) feljelentést fog tenni ismeretlen vagy ismert tettes ellen, az egészzel nem fognak elérni lófaszt se, mert jól tudjuk, hogy nem a MÁV hibája, hogy megvonták a kedvezményeket, hőn szeretett kormányunk meg úgyse fogja füle botját se mozdítani emiatt . Ha a székház felgyújtása, 200 traktor a Kossuth téren és ezrek demonstrációja nem hatott a meggyalázó intézkedések ellen, akkor 4-5 megállított vonat se fog, és emiatt nem a kormány fog szopni, hanem a MÁV, és többszáz ideges, elkésett, felháborodott utas . -
#2057 ?? -
#2056 kád trilla -
#2055 Ne kezdjük itt is ... ezeket fel kéne pofozni, majd D2 fékkart dugni a seggükbe és leblombázni -
Rumcájsz61 #2054 -
HUmanEmber41st #2053 Vészfék lesz!!! -
#2052 végülis csak nemzetközi vonatot húz, szóval azért annyira nem -
#2051 Az a csóri csörgő milyen ótvar -
#2050 Pár kép!:)
-
#2049 nincs Egom fotóm:S -
HUmanEmber41st #2048 Szerkeszd be a szerelvényt Esztergom állomásra.
Utána meg írunk egy jó cikket, h jövőre már villamos vontatás lesz
Egom-Budapest között :D
Amúgy akár lehetne is, mert most építették ki a 120kVoltos gerincet Egomba. Eddig csak 35kVoltos betápja volt a városnak -
#2047 hát az már nem érdekelt különösebben, de nektek nincs hibrid m41:P -
#2046 A mozdony jól sikerült, de többi sajna nem az igazi.
-
#2045 nem a felsővezeték a lényeg!:))
Amúgy nem oltogatom, csak jó tanács:P -
#2044 Valakinek nagyon sok ideje volt! :)
Nohabot itt oltod a fotózással és utána van bátorságod ilyen léha felsővezeték-imitációt jreálnod??? :) -
#2043 hihető vagy nem hihető kép? -
#2042 Felsővezeték szándékosan lett áthúzva hogy látni lehesessen, mert elég trutyi idő volt
-
#2041 Nem bele kell menni, hanem átfotózni rajta, és nagyon nagyon hangulatos képet lehet csinálni, főleg most, hogy ilyen szép fehér zúzmarás vagy havas az ág... -
#2040 Mindegy, köszi a tanácsokat. A bokrokról majd mutatok képet és biztos, hogy még te sem mennél közéjük :) -
#2039 nem kell ultramodern fotógép egy kép elkészitéséhez.
Amiket leirtam jótanács.
Amúgy meg a bokrok néha hangulatos képeket tudnak előhozni.
-
#2038 Köszönöm a dicséretet és a kritikát!
Tulajdonképpen ezek az első alkalommal készültek. Szóval ezek még olyan teszt félék. Magasabb helyre is mehettem volna, de akkor a bokrok közül kellett volna fotóznom. Meg sajna a fényképezőgép sem valami ultrakomoly hipermodern valami.