Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legföljebb repül, de nem bukik, a tapasztalatai miatt akárhol akármilyen tisztséget betölthet. Csak ez a 2 év karrierista ténykedés egy 100 éves munkát tett tönkre.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Tuvok
vasúti dolgozók, MÁV-tól nyugdíjazott vasúti dolgozók, valamint családtagjaik ingyenjegyének megvonásáról már nem is beszélve

Molnibalage
Nem konkrétan idevág, de ismeri valaki a Budapest elveszett villamosvonalai honalpot? Nagyon jó. Eszméletlen, hogy milyen hangulatos villamosok koptatták fõvárosunk sínpárjait. (Meg milyen frankó helyeken jártak villamosok. Egyszerûen sír a szívem, hogy mit mûveltek velük.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pontosan.
Ha valaki bevételt akar növelni, akkor sokat és olcsóbban kell eladni, nem drágát és nagyon ritkán. Mert a drágát kerülik, meg fokozza a lopási( jelen esetben bliccelési) kedvet is. Mert peronzár csak a nagyobb P. U. kon van

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

HiPPoNaX
Egyebkent vicces dolog az, hogy a fiatalokat a kornyezetkimelo kozlekedesre akarjak raszoktatni (villamositott vonalak rulez, na meg a vonat igyis-ugyis megy), erre a diakkedvezmenyt akarjak gyakorlatilag totalisan megcsonkitani. Ha ezt komolyan gondoljak akkor asszem meg tobben fognak autoba ulni, vagy ossze-vissza trukkozni a diakigazolvannyal es egyeb papirokkal...

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Tuvok
farkát satuba, kezébe egy fûrészt, és rágyújtani a házat
szívesen pazarolnék pár órát rá, hogy közös tétleges játékban elmondjam neki, hogy mi a bajom vele meg a politikájával

HiPPoNaX
Ha sokaig fontolgatna, en szivesen segitenek neki. Bar egy ennyire nulla alak miatt nem erne meg a huvoson csucsulni evekig, az is igaz..

Inkább nem is mondok véleményt, mert még a billenytyûzetem is elpirulna....
De azért javaslom a Kókának, ne halogassa már sokáig azt az öngyilkosságot....

B0B0
Az nem gazember, hanem egy mócsing

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
link neve - hír
Megjegyzés: fõbelõni a gazembert !

Tuvok
Nem látszott új festésnek, igaz már lassan 1 éve, hogy láttam ...
Arra viszont határozottan emlékszem, hogy a festéte olyan volt, mint #1568-ban a 004-esé . Azonban se gépazonosító, se pályaszám, se egyéb felirat nem volt rajta .

B0B0
Hmmm, érdekes, nem tom mikor festették át a 003-ast de asszem tavaly

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

gz8
Nem, az a hangok lenne... <#idiota>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Tuvok
Tükörrel ? 😊
Egyébként nálunk tavaly õsszel volt itt egy (a volt 004 csupasárga festésével, ami azért furcsa, mert az állítólagos 003 ami életben maradt nem így néz ki, szóval vagy 2 Gyík van, vagy a 004 maradt életben a 003 helyett, vagy átfestették, ami állítólag nem történt meg), és kérdeztem a forgalmistát, hogy mi az ördög ez, annyit mondott Gyík .
Az a k.. nagy hangját meg tudom erõsíteni . 😊

gz8
Érdekes, ti. akivel eddig beszéltem, mindenki nagy csörgõnek hívta. <#buck>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

B0B0
Szép 😊

B0B0
Azért hívják gyíknak, mert hosszú, amúgy csak te hívod nagy csörgõnek, a "hivatalos" beceneve a dízelgigant és a gyík

gz8
Lehet, hogy csak kb. 210, egyszerûen nem találom a jegyzeteimben...

A 0,260 font kWh-nként az 118 g/kWh. Azért nem semmi, fõleg annak tekintetében, hogy a moci hatásfoka meg is haladja az 50%-ot! <#guluszem1>

gz8
Ha emlékeim nem csalnak, a dízelmotorok fogyasztását g/kWh-ban szokták megadni, ami mozdonymotoroknál úgy 220-240 szokott lenni.

Tudtommal a Szergej tankja 2x1500 literes (a Nohabé is hasonló térfogatú volt), de a legeslegjobbak mégis a hajómotorok. A világ legerõsebb dízelmotorja ez, még egy kicsit elõ kell vennem a tudományos számológépet, hogy a 0.260 lbs/hp/hour mekkora érték is lehet.

gz8
Én az M63-asokat Nagy Csörgõ néven ismerem, és azt hiszem, teljesen jogos, hiszen ugyanúgy Pielstick-motor volt bennük, mint a Csörgõben, és legalább ugyanolyan k... hangos is volt. <#hehe>

Legelõször és legutoljára 1989 õszén láttam itt Fehérváron testközelbõl: épppen menzáról battyogtam vissza a suliba egy hétfõi napon, amikor látom, hogy valami fura piroslik a kosárpálya mögött. Odabattyogtam, hát nem egy NCS volt? Néztem is nagyot, hogy ez mostan itten micsoda, de aztán megbékéltem vele. <#ravasz1>

Gondolom a gyík nicket azért kapta, mert az egyik próba során kikandikált a hajtórúd a blokk falán... Nagy lehetett! <#taps>

HMm.. az szép..nekem a raktáros aki töltötte a Szergejeket, azt mondta, 2 naponta kb 3-400 liter. Persze ehhez tudni kell azt is, h télen csak akkor állt meg a gép, ha végképp elromlott..

Tuvok
Névleges teljesítménynél (1980 kW) 5,4 kg/h .
Szergejét nemtom .

Ahh a diesel-Gigant(Gyík).. vajon mekkora gázolaj fogyasztása volt?
Evett annyit, mint SZergej testvére? vagy egy kicsit többet?

HiPPoNaX
feletek amugyis van par csorgo a futohazban :] (de ez a 2 mintha nagyon nagy "csorgo" lenne 😄)

gz8
<#fejvakaras>

Tuvok
Hehe
Biztos nagy titkor árulok el, de 2 Gyík él 😛

gz8
1-GYel... <#taps>
Nem baj, egy-két nagy csörgõ mindig jól jön, riszpekt! <#pias>

Tuvok
hopszi, 1-el mellé ment <#fejvakaras>

Tuvok
Freedom88
Budafok Albertfalva környékén alá váltottak egy személyvonatnak. Utolsó kocsi kisiklott

T.T.

hogymikvannak 😊

BiG G
érdekes <#eljen>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

B0B0

B0B0
Naná, hogy szeressük! 😊

Ha megoldható akkor csinálok, feltéve ha tesóm odaadja a fényképezõjét.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ha lehet, csinálj már 1-2 képet plíz!
Szeressük a modellt is nem?

Höhö gyerekek, mostanában körül vagyok véve vonatokkal 😄 Új állásom van, a Märklin-nél gyártok modelleket 😄 Vagyis az õket festõ gépeket állítom be 😄 Kár h MÁV-os gépek nem készülnek 😞 Bár tervben van a Taurus...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Az a két porraloltó sem akadályozza meg a folyamatos leégést..😊 😊

B0B0
Így is eléggé randa

Tuvok
Kivilágított teknõ, nem rálépni ! :/

Az Indexes cikkbõl kimaradt Komárom-Esztergom vonal, azt is be akarják szüntetni..

HiPPoNaX
Nem tudok rola, teljesen normalisnak tunt a forgalom utana is, semmi kulonosebb dizel aktivitas, csak a nohab :]

Tuvok
Mi volt utána ? Feszmentesítés ?

HiPPoNaX
no comment... apropo, nem tudja veletlenul valaki, mit is csinalt pontosan tegnap egy nohab (sajnos este volt, nem lattam a palyaszamat rendesen meg a 7. vaganyrol sem) fehervarott? nem nosztalgiazott, az latszott (hacsak nincsnek ujabban nosztalgia tehervonatok is 😄)

B0B0
Tipikus MÁV hozzáállás

Ez ma történt, egyik "szenvedõ" utas mesélte most kb (20 perccel ezelõtt)

Tuvok
Cikket, képet, linket !

Bp-Egom között szegény Dezsõke..egy kissé eldugult a forgalom..Piliscsabánál..

B0B0
Hát igen, az meg a másik 😊