3800
-
#2117 Csak ugrattalak! -
HUmanEmber41st #2116 De én is szeretem a gőzösöket!!!! -
#2115 -
#2114 Szerintem az X3985-ös lehet az:
-
HUmanEmber41st #2113 Ennyi kormos vasat..
:D :D -
#2112 Nem ez véletlenül a világ leghosszabb mozdonya? Szertartály nélkül 40 méter. Sajnos már szétvágták... -
#2111 Én azért szeretem a gőzösöket és a Nohabokat, mert ott érzed a gépet. Egy gőzös él, szépen csühög alattad, szuszog, pöfög; a Nohab az meg Nohab, azt hiszem mindenki tudja, miről beszélek...
Ez itten Batman gépe, aztán lefúvatom magam :D
A csatolt kerékpárokra figyeloda!
-
#2110 Bár nem szeretem a gőzölő konzervdobozokat, de tényleg szép darab .
Meg mondjuk enyhe szájhúzással mozdonynak is mondható, szóval annyira nem off, de nem az én reszortom ezt eldönteni :) -
#2109 Nem akarom szétuffolni a topicot, de ez akkor is nagyon szép:
-
#2108 Egy kissé több infó + nyalánkság itten. -
#2107 Pedig azt hittem az usgyi nagyapja -
#2106 Amerikai, továbbá nincs rajta az obligát fél tonnás vörös csillag.
-
#2105 És ebből most okulni kéne ? ,) -
#2104 Ez az okkult! -
#2103 Aztapaszta
Szovjet ? -
#2102 Okkult ? :o) -
#2101 Naakkor kéremalássan, egy kis durvulás:
-
#2100 Jó az úgy, mert mindenki okkult belőle... -
#2099 Ma benéztem a régi céghez és rögtön találtam az úton fotótémát:
élmény1
élmény2
élmény3 -
#2098 Jogos, mea culpa, de ha ebbe kötsz bele, akár ki is javíthatnád ... :P -
#2097 off
Nem 25kV-os, hanem 25 kV-os, szóközzel a mérőszám és a mértékegység között.
on -
#2096 És elektromos rájákkal keresztezett, állandóan vacogó cápák is uszikálnak az izélés végett... -
#2095 Aham, meg a 25kV-os vezeték a medence aljára, a hatás kedvéért -
#2094 Erre csak egy megoldás van: 50 méteres úszómedence, alapba' legalább 10 méter mély.
Már csak egy Platov kell az úszásoktatáshoz. -
#2093 Én szeretem a nagy kádat, de egy fejreállított Tau nem férne be a fürdőbe -
#2092 :D -
#2091 A szilifanok közt is van téríthető, függetlenül attól, hogy rák- vagy bak-. -
#2090 Nohab szerintem majdnem mindenkinél etalon. (esetleg szili-fanoknál nem) -
#2089 off
Ó, te perverz!
Jó három éve sikerült az ősöknek száműzni a kádat a fürdőszobából, így a kéthetente kiáztatom magam, e! sajnos már a múlté. Ráadásul mindezt Sziget alatt kezdték el kivitelezni, így a hét szűk pancs utáni obligát forró fürdő helyett hidegzuhany jött, szét volt bombázva az egész hóbelebanc.
Szeretem az ilyen meglepetéseket.
on -
#2088 Nyugi, ennek a valószínűsége gyakorlatilag nulla. Vagy még annyi se. -
#2087 Nem unalmas, tényleg. Még valamikor '97-ben mentünk IC-vel Keszthelyről a Délibe, és Gárdony előtt, miután elhagyod a 70-es felüljáróját, akkorát dobott, aszittem kiesek a mitfárerszékből.
Nálam a Nohab a standard. Futásjósága, elnyűhetetlensége és más kvalitásai vitathatatlanok. A zaj persze velejárója, kivéve, ha a kazán van mögötted. -
#2086 Hála istennek talán kétszer, de a pálmát nálam akkor is a Pielstick-motoros Csörgő viszi, maga a borzadály.
CAT mocival már nagyságrendekkel ehetőbb. :)
-
#2085 Én nem találtam :( -
HUmanEmber41st #2084 Bemondták a rádióba, h új nosztalgiavonatot indítanak a mozdony neve: Zsuzsi, 1920 ban gyártott gőzös. Cukorgyári mozdonyként kezdte, aztán a GYSEV nél szolgált,később ki lett állítva, így menekült meg a beolvasztástól..
Most nem keresek rá, biztos vannak róla képek. :D -
#2083 Ez igaz! Marha kényelmes az "utazás" rajta -
#2082 Mondd, hányszor utaztál már Szergejen, mert furcsa, hogy pont a Szilit említed a hangja miatt ... :D -
#2081 Maradok a fürdőkádnál :o) -
#2080 ja, és 10 múlva amikor a derekad keresztben lesz akkor nem lesz olyan vidám az út:S -
#2079 Legalább nem unalmas az út! :) -
#2078 A Szilik nem csendesek, cserébe nagyon jól ugrálnak, ha vacak a pálya :D