3800
-
HUmanEmber41st #2157 Látom nem csak munka, hanem szórakozás is:)
De nem írtad, honnan-hova.. -
#2156 Hali!
Tíí-didi-dididíííí
-
#2155 Ide tedd fel a kepeket, aztan masold be a hozzaszolasodba a BBcode #1 alatti kodot -
intersziti #2154 -
intersziti #2153 -
intersziti #2152 Hello kössz a fogadtatást! Azért annyira nem szőrnyőek a román gépek sem mert még mőködnek! Egyébként tennék be szivesen képet de nem negedi 20Kbyte felett. Ha segiteni tudsz hogy nagyobbat lehessen tenni akkor teszek be -
HUmanEmber41st #2151 Üdv:)
Tegyél be képet ( ha lehet sajátot) sok román csodáról!
( Csoda, hogy még működik:) ) -
#2150 Hozott mozdony! :) -
intersziti #2149 Sziasztok, Üdv mindenkinek! Tudom még új vagyok köztetek, de ha jo helyen járok akkor itt mind szeretitek a vonatokat, mozdonyokta. Hát ezzel én is így vagyok. Az én életkorom 17 éves vagyok és XI.osztályos és Erdélyben élek. Szeretnék társulni a cspathoz mert nagyon szeretem a vonatokat, mozdonyokat és szeretnék többmindent tudni róluk. Köszi mindenkinek elöre is. -
#2148 Csak nem drótos tót volt? -
#2147 Jó, de ha nincs akkor mivel viszik át, lóval? :) -
mstummer #2146 Ja de itt most itt csak arra kellett gondolom hogy átvontassa az árammentes szakaszon. -
#2145 Hiába, ezért nem szabad eldobni a dízeleket. Emlékezzünk csak vissza a tavalyi árvizes esetre. Tele volt szergejjel az ország ugye. -
mstummer #2144 Tegnap munkába menet érdekes látvány tárult elém a Győr-Gyárváros vasútállomáson. Felérve a peronra látom hogy egy EuroShuttle-s Sisi áll a szerelvény másik végén egy Szergej...mondom mi a fene bedöglött az osztrák csoda?
Megyek tovább hallom érkezik egy teherszerelvény, jött is a Szili sebesen, leeresztett pantográffal, mondom mi a fax? Bámultam miközben elhaladt, aztán megértettem mind a két esetet, amint a felsővezeték egy távolabbi szakaszán üldögélő emberkéket megpillantottam :) -
HUmanEmber41st #2143 Bazz 3 gőzös.. -
#2142 Azért mondom, hogy ha tudsz aliast beállítani. :-)
off
spamek, nem kell a kötőjel
on -
#2141 Én nem reggelek semmilyen ilyen oldalra, nem hiányoznak a spam-ek. -
#2140 Vagy úgy. Én is regeltem anno, nem vészes, sőt, még jobb is úgy. Ha a mélcímednek tudsz aliast beállítani, akkor nyugodtan regelj azzal. De már megint kezdünk uffolni... -
#2139 Nem úgy. Azt mondja, hogy ez 18 éven felüli, ezért regisztráljak -
#2138 Flasht engedélyezted? -
#2137 Én ezt nem tudom megnézni -
#2136 Ez az a video... -
#2135 A videoban (ha egy videoról beszélünk) -
#2134 Bazzeg, csavarkapcsot menet közben kilazítani! -
#2133 Mármint melyik? -
#2132 Nem is lepődök meg rajta :(((( -
#2131 Sajnos nem annyi, mint kéne ... az a pletyi terjed, hogy pl. a remotolást leállították, mostantól a csörgők meg szergejek mennek a levesbe ... -
#2130 Az egy nohab (vagy GM) -
#2129 De ne feledd, hogy az ember sokszor hülye, meg ott volt a másik járó motorral... de ott nem diesel gép volt?
Azért ez se semmi... Itt is meglátszik a mozdony lendülete... (nyugi nem véres, csak egy filmből van) -
#2128 Igen, pontosan. Elég sokat olvastam róla, a legtöbben valódinak tartják a felvételt, és én sem vagyok vele másképp. Azért nem semmi, hogyan lehet figyelmen kívül hagyni egy jó 150-nel közeledő szerelvény zaját.
Más: hogyan őrizzük meg a vezér testi épségét? -
#2127 Meiknél, annál ahol az elcsapás után végigrepült keresztbe az állomáson ? -
#2126 Akinek még elektronhiánya van:
Ha emlékeim nem csalnak, egy ilyen GG1-es csapott el azon az ominózus videón egy eléfutó illetőt. -
HUmanEmber41st #2125 Jah, milyen szép "új" az a Gigant..azért van még pénz a felújításra szerencsére. -
#2124 Nem a méret a fontos :D
Gépenként 2 darab, turbófeltöltéses, négyütemű, 1500 LE-s motort építettek be, tehát nem mondható kifejezetten nagy teljesítményűnek.
Az üzemanyagtartály cserébe 13 250 literes volt. -
#2123 Kérésed számomra narancs!
Frankó lehet, ha egy-két kerék lapos lesz...
-
#2122 Most linkeltem be egy friss gigantot teee! :) -
HUmanEmber41st #2121 Bazz, mennyit fogyasztott ez 100-on?
Mármint 100 méteren?:D :D :D -
#2120 Mit ki nem találnak ezek az amerikaiak ? -
#2119 Villamosgépeket nem lehetne ? -
#2118 Tessék, cserébe itt egy nem gőzös, viszont 27,89 méter hosszú. Egy egység.