Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
oszt hol érdekel az engem?! Nohab se jobb! Szóval ha már dizel akkor m41

T.T.

Tuvok
Ha napjaid javát a 70 °C-os géptérben, jobbik esetben álló motornál kéne eltöltened, hamar megutálnád 😛
Hát ha még egy kis olajcsere, vagy szelephézagolás is társulna mellé ...

Freedom88
hallottam, de nem voltam elrgadtatva tõle😊 Én annyira nem szeretem a Nohabot. M41 rulz

T.T.

Tuvok
A Pielsticknek ? Hallottál már Nohabot ?

Freedom88
Kettõ darab kép Bátaszékrõl

T.T.

Freedom88
tanulni?
Sztem hangja szebb mint annak hülye Catepillarnak

T.T.

Freedom88
Tuvok
Hogy én mennyire utálom a Pielsticket ...

Freedom88
hát ja, én nem mostam kocsit😊)

Remélem, bár tegnap Gödöllõnél rádölt egy fa vmelyik mozdonyra

T.T.

gz8
Ne is mondd... Bár szép tiszta lett az autóm, kivéve a szélvédõt, ami jó kosztos lett.

Amúgy ma estére hasonló várható. Remélem megússzuk felsõvezeték-szakadás nélkül.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Freedom88
vagy a tegnapihoz hasonló villámjelenetek😊

T.T.

gz8
Ha kellõ mennyiséget öntesz bele, akkor egy augusztus 20-i elõtûzijátéknak is jó lehet. 😄

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Freedom88
akkó meg párás lesz😊

T.T.

gz8
Akkor vízzel kell hûteni 😊)

Freedom88
meleg van, és ilyenkor szét ég a gép 😊

T.T.

gz8
Mi ez a nagy csend, fijjugg?

Tuvok
Debrecenrõl ne is beszéljünk <#bdead>

Akkor ne gyere Egomba.. 😄 itt csak büdösmozdonyok vannak 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

gz8
Nekem szûrte a böngészõm.

Sebaj, csávókám kapott egy hét pihit, hsz. törölve. Ha ilyesmit látsz, csak szólj nyugodtan! <#email>

Tuvok
féktuskónak 😛

B0B0
Jó az a dízel! 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
köszi

Aha. További sok sikert

Tuvok
eddig se bírtam a dízelt, de mostmár végleg meggyûlöltem 😄

Tuvok
hát ...
tipusolunk, 41, 44
nehéz, elõzõ vizsgán szopattak, nem értem mert elõtte 4-5 voltam, de mind1
az a baj, hogy se normális jegyzet, se más lehetõség tanulni, oktató ledarálja és annyi, vagy megjegyzed vagy sem . persze tele fölösleges marhaságokkal, amik már múzeumban sincsenek .

Tényleg Tuvok, hogy megy-ment a suli ?

Nohab
Ehh tényleg, bocsi, fáradt voltam.
Tuvok
hadni ? <#fejvakaras>

Nohab
Igazad van, de valahol el kell kezdeni. Szerintem hadjuk a fenébe 😊
Tuvok
Épp idõben . 😊

Tuvok
gz8: #2739-ben mit látsz ? Én egy nagyon nem odaillõ képet .

gz8
Ha én rajongok valamiért, akkor azt alaposan megismerem, utánanézek stb. Mivel van magyar honlapja is - és én is nagy Nohab-rajongó vagyok - végigolvastam az egészet. <#email>

Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy a fõsulis jegyzeteimben a motorról azért az weboldalon találhatónál valamivel több információ van. <#ravasz1>

Nohab
Jó, na.😊 Senki sem mondta és sehol se írták. Meg nem is gondolkoztam el rajta, hogy hány ütemû lehet. Egyáltalán kinek jut ez eszébe ezen gondolkodni, ha rá gondol vagy éppen testközelben van vele?
gz8
Egy ilyen nagy rajongónak ezt illett volna tudnia... <#schmoll2>

csn tamás
<#confused>

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Jó napokat az uraknak!
V43 1105 eléggé érdekes storykal tud elõálni mit ne mondjak.
Pl:
-Az északis képek mvjeno képei(index forumon felelhetõ)
-V43 1156ról a képet csucspi készitette(index forumon felelhetõ)
-Ha te mozdonyvezetõ vagy mivel annak tituláltatod magad elég érdekes fordákat csinálsz és egy mv nem szokott dicsekedni mikkel mikor ment.
-Ha nem vagy mv mert adatlapodon az életkorod erre utal akkor meg nem kéne felrakni hogy kivel mikor merre mert az mvnek csinálod vele a szart!
Bekéne fejezni a hazudozást.

Üdv: Kiki
Tuvok
Biztos kiállt az ajtóba pipilni .

Freedom88
de az ajtó attól általában zárva van. és úgy is kéne lennie.

T.T.

B0B0
Elég hozzá egy szívroham...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Kb öngyilkos lett :S

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Freedom88
dehogy lehet kiesni ez a vicces!

T.T.

B0B0
Annyira azért nem vicces

Freedom88

T.T.

B0B0
Ráfér

Tuvok
Éljen, éljen !
Nagyon ramaty már ?

Tuvok
Jah, olyanja is van .
Arra jó, hogy legyen, de vannak értelmesebb megoldások is feltöltésre . :o)

B0B0
A indexen olvastam, hogy felújítják idén az Északi Összekötõ Vasúti Hidat. Végre valami pozitívum is 😊

Egy rövid kis vonatozós videó...nézzétek végig nehogy lemaradjatok a csattanóról: link

E.Gy.B.E. Airsoft Team

gz8
Tegnapelõtt jöttünk haza egy kis korzikai kirándulásról, van egy pár vonatos képem, csak legyen egy kis idõm feldolgozni õket és feltolni valahová.
Voltak érdekességek rendesen, fõleg az 1000 mm-es nyomtáv, és a szinte láthatatlan térközjelzõk, amiket szinte csak állomásokon láttam.

gz8
A Roots-fúvóról már nem is beszélve... <#ravasz1>