3800
-
#2959 De én tudom, hogy te naaaaaaagyon jóindulatú vagy! :D -
#2958 Nagy jóindulattal akár annak is be lehet tudni. De csak naaaaagy jóindulattal :)) -
#2957 Vedd úgy, hogy a srácok a műszaki megvalósíthatóság költségelemzését boncolgatják! :) -
#2956 Politikát kérem befejezni! -
Christo #2955 Demszky azért erőltette ennyire a 4-es metrót, hogy még abba a ciklusba essen az építése amiben ő írányít. Így le tudja nyúlni a lét. Gondolj bele mennyi mindent le lehet nyúlni egy metróberuházásnál, mennyi beton, szigetelés, berendezések, vállalatok... nem véletlenül kerül az többe mint amennyit igazából érne. A különbözet mind megy a zsebekbe. -
#2954 Na igen csak a gond az, hogy a négysre sincs pénz sőt egyes elképzelések szerint nem is fogják soha 100%-an befejezni, és akkor ez az idegbeteg barom ott a fővárosban meg ötös metró terveket szövöget. Tiszta patyomkin. -
#2953 Hát mondjuk az 5-ös metró pont az, amit csinálni kéne, mert nagy szükség lenne rá, nem úgy mint arra a szar 4-esre! -
#2952 Meg az 5-ös metro... A négyes kész sincs de már - amit meg megépítettek úgy szar ahogy van meg logikátlan stb - tervezzük az ötöst. Agyrém ez is csak nemigaz országban lehetséges. -
#2951 Pl. 4-es metró ugyebár :/ -
#2950 Sajna itt minden megszünik ami logikus és egyértelmű. Az elképzelhetetlen dolgok meg sorra valósúlnak meg.... -
Christo #2949 Vonat ferihegyre: egy régebbi hír, viszont van benne egy kis történeti áttekintés -
#2948 Egyszer ha értelmesen összerakják, akkor használható is lesz .
Amúgy MSTS motorra épül, de ezt a kezelő erősen tagadta mikor kérdeztem . -
#2947 Én 11 hónapot, de elég is volt egy életre -
#2946 Igen, ezt néztem a TV-ben. Klafa -
mstummer #2945 Egy kis érdekesség az origoról: MÁV mozdonyszimulátor -
HUmanEmber41st #2944 Ez nem is igazán érdekes hír.
Ha egy férfi gázolna halálra egy teherszerelvényt, na az már igen.. -
#2943 Egy ideig megmenekült a 38 vasútvonal. -
#2942 Végülis mozdonyok, tehát ezt is írhatom ide:
Tőlünk (ahol lakom) néhány száz méterre baleset történt. cikk! egy férfit gázolt halálra egy teherszerelvény -
#2941 Direkt így van megkonstruálva a gép. Vannak olyan kis modellmotor-vezérlők, amik zenéltetik a modellmotorokat. Olyan frekivel forgatják őket, hogy zenei hangot adjon. -
#2940 Nem, Pokolgép... ^^ -
#2939 amivel megy az csinálja:) -
#2938 Sziasztok:D egy kérdés, remélem értelems választ kapok rá:D
Szerintem más is így van vele, hogy a Taurusnak gyönyörű hngja van,amikor indul:D Mitől van ez a szolmizációs hang? -
#2937 Ízi rájder öcsém?? :DD -
#2936 meg vadnak születtél, ugye? :DD -
#2935 :DD
A sínek közt születtem! :DDDD -
#2934 Néztem is nagyot, hogy ennyire öreg még te sem lehetsz :DDD -
#2933 Huhh, most nézem, hogy kihagytam egy vessző! 1,1 évig dolgoztam a MÁVnál :S -
#2932 A dimplomamunkám is ezzel kapcsolatos, csak azok az emlékek olyan régiek máááár :))))
(na jó, :/ ) -
#2931 Én csupán 11 évig dolgoztam a MÁV-nál, nem kell bemutatni ;) -
#2930 Szüntet, ü.
Egy volt tankörtársam a MÁV-nál dolgozik mérnökként, és hát volt egy-két hajmeresztő sztorija.
Főleg az a gáz, hogy nagyon sok fontos poszton szívszorítóan buta, ugyanakkor a pozíciójához foggal-körömmel ragaszkodó (itt mindenki azt a jelzőt gondolja, ami jól esik) van. -
#2929 Hát igen. Szomorú. Egész Európában virágkorát éli a vasút, nálunk meg szűntetik meg -
#2928 Ezt viszont már csak linklelni merem: http://www.youtube.com/watch?v=xirxJDgUk88&feature=related -
#2927 -
#2926 Tegnap ti. egyáltalán nem volt látható, sőt, maga a kép sem volt elérhető. Bizti a tárhellyel lehetett valami gubanc :) -
#2925 -
#2924 Nem kormánynegyed kéne, hanem negyed kormány ... -
#2923 Semmi. Ott van a helyén. -
#2922 Mi törpént a bannerrel? -
Christo #2921 Kormányzati negyed - vajon mi lesz a megoldás? -
#2920 Á, pont jó :)))