Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect fapapucs.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
10 ember ellen egy tizivel?
maradjmár
😊)))))))
ez nem respect hanem a legdúrvább minimum egy vb gyõztestõl
😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Olaszoknak akkor miért ?
Hollandiának meg thx a megnyugtató gyõzelmükért 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"aztán a második félidõben átmozgató edzést tartott"<#idiota>#idiota> A😄_AS:
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
románok? németek? portugálok? stb.
Szerintem Hollandia,Törökország,Spanyolország, és immár Olaszország akiknek jár a riszpekt.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
REAL MADRID
Olaszok folytatják az EB-t teljes gõzerõvel!Hajrááá
★ 汤姆 李
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hollandia - Románia 2-0
Erre tippeltem, most már ez is lesz (Y)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
87 perc: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
Van Persie. Románia nyugdíj, csomi haza.
Saor Alba
Van Persie meg egy isten 😄
REAL MADRID