Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
a játékos lesérült,bejön az orvosi csapat.ráfektették a hordágyra,a kisegítõ fogja a hordágyat és....és mekkorát emel Klárikám!közben már egy játékos a partvonalnál kezében a labdával,ebbõl dobás lesz,érzem.és eldobta!!! <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
Henryt sajnáltam...
Mor3llo
de hülyék vagyok 😄DADASD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kit--Kat
Szöglet! Már a kapus is fel megy az egyenlítésért az ellenfél 16osához, All in😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Christiansen
És nincs photoshop<#wow2>

Gunnersboy
és berugja, GÓÓL, GÓÓLT rugott a fiatalember, láttad ezt Klárikám? :ASD_AS😄dsa

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nemfog sokáig tartani az öröm

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

REAL MADRID

Mor3llo
jaj kislány ne add meg..ne add meg!!! ÉS MEGADJA, ALL-IN!!!!!!
gyuripapa tolja neki

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Christiansen
"MEGADDDTA" <#nyes>

Klárrikám', hogykellazt kiejteni hogy: Thierry?

Animefox
Najó innentõl csak Korda Gyuribá közvetítését vagyok hajlandó elfogadni...

Animefox
Pártatlan kommentátor mindenütt a minimum. Ha nem az, akkor meg mutasson fel valami olyasmit hogy mindenki élvezze a közvetítését, nem pedig azt hogy a kedvenc csapatát véresre izgulja és ha kikapásra állnak, akkor elkezd sírni és tönkre teszi az estét mindenkinek. Ez olyan mint amikor anno Schmui falnak ment és 1 óráig Palik sírását kellett hallani....

báttyó02
---------------------------------------------------------------------------------

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mor3llo
németek ottvannak, innentõl kezdve vita lezárva nálam<#idiota>

Mor3llo
😄DD
#6099 : lehet mi jobb stúdiót csinálnánk az M1-nél ? 😄

tévedsz, nem vagyok olasz drukker! Csak éppen a jobban és szebben játszót pártolom! Igaz, ami igaz, nem kedvelem a favágó csapatokat (svájc, osztrák), a spekulálókat (román, cseh, svédek), hanem a nyíltan, lehetõleg sporszerüen játszókat. S az utóbbiba sem a horvátok, sem a franciák nálam nem kerülnek be. tehát maradnak a hollandok, portugálok, spanyolok, németek, törökök, olaszok.
ProGabe
"Nem, akkor hívjanak meg egy francia szimpatizánst is!"

itt az igazság!éreztem is,hogy van egy gyenge pontja az érvelésemnek,fõleg amikor az elsõ mondatot írtam,hát itt a megoldás <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gunnersboy
ennyit megérdemel az öreg Nuno 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
off: most nézem aláírásod keci 😄😄😄

Mor3llo
Nem, akkor hívjanak meg egy francia szimpatizánst is!
hallgatom a sok 'okos' ember okfejtését a stúdióban...ez még rendben is lenne.De hogy egy olyan 'okos' ember okfejtését, aki pártatlan ?! na ez nem fér bele.Legalábbis nálam.Legközelebb hívjanak be engem német meccsre, majd mondom a sok okosságot<#idiota>

Gunnersboy
külön csapat, ha valamelyiket kizárnák, õk ugrottak volna be helyettük....

ProGabe
sport1-en a real-barca-ra meghívták a 2 fansite vezetõjét.szurkolók.persze,hogy úgy nyilatkoznak,ahogy.Várhidi is az,és ezt vállalja.értem,hogy te most benne A szakértõt látod,és itt Magyarországon az az elfogadott,hogy aki TV-ben a fociról beszél,annak nem szabad pártolnia egyik csapatot sem.ezt el kéne felejteni!

Mor3llo
Ismét csak humorosnak találok egy ilyen szólást egy olasz drukker szájából.

várd ki a végét!
Mor3llo
A bírói ténykedések ezen az EB-n külön fejezetet képviselnek<#idiota>

ja, ha muszáj a másikat tönkretenni, akkor pardon, nem szóltam semmit....
Animefox
Arról meg nem is beszélve hogy ezen az EB-n valahogy furcsálom a bírók tevékenységét...

Christiansen
Bizony, sajnos az taktikai falt volt, kötelezõ rámenni :C

mitõl az? õ szabálytalankodott, õ sérült le. Ennyi.Részvétem, mert egyébként kedvelem a játékát.
Mor3llo
Szerinted én hányszor fogtam a fejem ebben az évben meg nem adott Toni gólok miatt ? 😊

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDddddddddddddddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
Pff, már ne is haragudj, de ez elég viccesen hangzik...

a románok ellen megadható volt.
Gunnersboy
aztabüdös picsába, utolsó mondatod durván nagy balfaszság

Christiansen
Mondom én a rengeteg helyzetrõl beszéltem, rengeteg volt.
Ha Toni helyett Alex kap ennyi labdát..

miért , nem így volt? nem kellene lábramenve szabálytalankodni, akkor nem üthet vissza!
Mor3llo
Jó, de Toni 10 szabályos góljából 3-at visszafújnak, mert vagy "lesen" állt, vagy "lökött".

báttyó02
😄
és mennyire igaz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ForzaInter
szereted a szõlõt?

Yo, Bitch!

ja, Toni gólja a románok ellen mi volt? hogy nem adták meg hibásan, az egy más tészta. No itt gyõzött az igazság, mert látható volt, hogy a románok nem tudnak felállni, ha vezetenek ellenük! Ez régi betegségük! S az olaszok ellen se álltak volna föl.
Mor3llo
Már elnézést, de eddig az olaszok rúgtak 3 gólt.Mindhármat pontrúgásból.Gyönyörû rávezetõ játék 😄

Animefox
Most tök jó a hollandoknak, mivel rajtuk kívûl mindenki magyar színvonalat képvisel. Itt még mi is tovább jutottunk vóna...

Gunnersboy
helyettem is lecci 😄

Mor3llo
Az igen, fantasztikus az utolsó mondatod! Igazán emberséges lehetsz...

Mor3llo
Figyelj, ez körülbelül olyan, mintha engem meghívnának egy Real-Bayern meccsre.Szerinted kit forszíroznék ?
De ha nem értesz egyet, hallgasd meg légyszíves hogy Várhidi hogyan is nyilatkozik a meccsrõl...

lehet, de a francia afrikaiak enyhén szólva is vademberekként játszanak idõnként...ennek az eredményét szívták meg most! Ribery meg csak magának köszönheti: õ szabálytalankodott, õ fázott rá!
SLICK
A csoport legjobbja egyértelmûen a hollandok voltak, többi 3 franciákkal élen fos... Most olaszoknak ment jobban, de így is csak pontrúgásból lõttek gólt, nem akcióból...

Na megyek es iszok egy pohar vizet erre a roman kiesesre.😄

Christiansen
Nem, hanem az arra vezetõ játék. Jobbak voltak az olaszok ma is, ahogy a románok ellen is, csak ott nem volt szerencsénk itt meg igen, ennyi.

ProGabe
szerintem nem :|

konkrét szituációkat pártatlanul elemez!az,hogy nyíltan vállalja,õ az olaszoknak drukkol,szerintem nem baj,sõt.inkább így tegye,minthogy sunyítson róla...