Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
nah végre 😊 ennyit a csoportmeccsekrõl

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Bandee1987
GÓL!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Gyerünk hollandok, még ezt a pár percet bírjátok ki 😊

Bandee1987
Sajnálom már szinte Tonit. Annyit próbálkozik ezen az eb-n de nem jön össze neki.

Az istenit....

Mor3llo
ez a Cassano annyira unszimpatikus nekem hogy leírhatatlan 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kit--Kat
Fõleg egy "õsrománt" Erdélyen kívül...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

limperatore
hogy nyernék már meg?😄D

olaszok ugyis bemákolják

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Idohuzas. Az anyukat...szimulal😄

Solten
Csak az a szerencséjük hogy van egy rakás magyar ott. Meg lehet nézni egy román putri várost és egy olyat ahol a többség magyar.

Saor Alba

ok 😉

Senki ne értsen félre én a franciáknak drukkolok (drukkoltam) de nagyon elkeserítettek (de legközelebb is nekik fogok) <#duma>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

5w0rdf15h
hát ha még nem a cserék játszanának...sima 4es kinézne belõle, mind1 a gyõzelem és 3 pont a lényeg minimális erõbedobással.

A VB kijutasra lesz esely. De a magyaroknak mar rizikos :S

Solten
Jó lenne ha az Oranje adna már nekik egy kegyelemdöfést, mert eléggé rossz nézni a vergõdésüket...

Saor Alba

sz4bolcs
eddigiek alapján=ezen a meccsen mutatottak alapján.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

arsnl
HEnry

Christiansen
ok-ok. szórakoztam csak

Benzema a franciák legjobbja

De teljesen mind1, hogy milyen gól volt, most "egyenlített" tehát egy nagy büdös nulla a mérlege...pff...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Gunnersboy
asszem ez ennyi.<#hawaii>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Hát nem Hanry-n múlt - szerintem...
Nem Kolumbiáról beszélek, attól hogy még nem büntetik itt sem szív az egész nemzet.

Bandee1987
Románok: Szõröstalpú nemzet 😊 (Romániai magyarokra nem vonatkozik)

Solten
Ezt azért álmaimban sem.. 😊 A románok teljes elképzelés nélkül játszanak, az olaszok tovább fognak jutni...

Saor Alba

Ennyit a roman EB-rol. Valahogy kijutnak 10 evente es ekkor mindig egy brutal eros csoportba kerulnek.

sz4bolcs
A románok összeszarták magukat a hollandoktól, pedig az eddigiek alapján nem lenne rá okuk.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Na ez az egy lövés több veszélyt jelentett a kapura mint Hanry az egész EB-én...(mármint az ellenfelére)

Gunnersboy
majd ha a olyan csapatuk lesz a románoknak mint a "drogos nemzet"nek akkor szolj lécci, addigis gtfo

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Christiansen
aszittem' Kolumbiáról beszél<#fejvakaras>

SG rock
sztem ez rossz helyre ment 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SLICK
Ha hollandok ellen az mákos gól volt akkor csa gratulálni tudok...

Hát én most pont Amszterdamban vagyok és hidd el nem tûnik fel hogy tele lenne rasztahajú drogossal...

5w0rdf15h
halálcsoport...9 ponttal <#smile>

SLICK
Mondjuk olaszok színészkedni nem felejtettek el..

Hajra Franciak 😛 Jon Dica.

"Ribéry nélkül nem csoda."

Hát õ sem tud segíteni rajtuk...hollnadok ellen mindent megtett, utolsó vérig küzdött, de kevés volt...és szerintem nem az õ hibája. Hanry-t el kell küldeni a francba! Még semmit nem láttunk tõle...ja oké, egy abszolut makkos gólt a hollandok ellen, meg egy kva nagy öngólt...ennyi.

Csacsi
ITALIA!!!!!!!ITALIA!!!!!ITALIA!!!!ITALIA!!!! 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Christiansen
Azért ne haragudj de elég komolytalan a színvonal emlegetése román logo-val, ne vedd személyeskedésnek

Kit--Kat
Szvsz húzd össze magad, pláne a román zászlós logóddal...
Meg nem adott gól? Véleményes 11es?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Solten
láma amatõr román... <#hehe>

Még egyet kapnak a "Kárpátok Maradónái"... <#hehe> <#hehe> <#hehe>

Saor Alba

Miert lenne 0 szinvonal??? Sztem idaig eleg jo meccsek voltak. Jo golaranyokkal.

Szerintem látszik, hogy megpróbálja kitolni oldalra...csak épp kicsit gyenge a lába szerencsétlennek...

Tényleg szarok...iwiw-en elvitték az összes pontomat 😞(((

(Hol van Trezeguet? Vagy mi van vele?)

Christiansen
A német-osztrák rangadó biztos izgibb volt mi?

Christiansen
Hát bizony, gyakorlatilag helyzetük sem volt.

Animefox
öngól és 11es ... sose láttam ilyen csicska szar EB-t..... 0 színvonal és az egészet egy drogos nemzet csapata nyeri.... blõeee

Solten
Ja az igaz az elején eldõlt. De ettõl függetlenül...

Saor Alba

Holland, Olasz tovabb jutas lesz igy...:S

Christiansen
10 emberrel, Ribéry nélkül nem csoda.
Sajnálom õket nagyon, pedig olasz drukker vagyok

Solten

Saor Alba

Bandee1987
Ja, télleg, thx Henry 😊

Solten
Pont átkapcsoltam az olaszra, erre gó .. :9 Elnézést a drukkerektõl , de ezek a franciák rémgyöngék ezen az EB-n..

Saor Alba

Christiansen
Sorfalban rajta változtatott irányt a labda, szó sincs öngólról
csak szerencsés gólról...de pl. volt már olasz kapufa is