Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arshavinnak asszem most járt le az eltíltása
én a svédeket raknám meg
Görögöket bedarálták, ahogy akarták, spanyolokkal x-elni akartak, majdnem bejött, szerintem oroszokat úgy verik el, mint a görögöket...
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
A csoportból alig mentek tovább, de utána egyre jobban játékba lendültek és egész a döntõig mentek. Úgy látszik, az EB feszesebb tempója mellett ez nem jött össze hálisten P
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
látszik a 14 év minden tapasztalata <#wave>#wave><#awink>#awink>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
hollandok meg 9-1-es gólarány, ajaj... 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
kössz öcsi, még ma utalunk 😊

Domenech sztem egy 0
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Az 53 éves szakember nem sokáig foglalkozott az olaszok elleni vereséggel és a kieséssel, a mérkõzés után megkereste barátnõjét, és megkérte, legyen a felesége. Errõl maga a szakember számolt be az egyik francia televíziónak adott nyilatkozatában.
Jelenleg csak egy tervem van a jövõre nézve, el akarom venni feleségül Estelle-t, akinek éppen ma este kértem meg a kezét. A csapat elõtt szép jövõ áll, megfelelõ számú fiatal játékos van a keretben, ezért szép idõszakra számíthatnak a szurkolók. A saját jövõmrõl nem tudok semmit mondani, én csak szakmai ügyekben tudok véleményt formálni - jelentette ki Domenech, aki hozzátette: az Eb csak egy állomás volt a világbajnoki felkészülésben, csapata akkor érhet igazán össze, és szerepelhet hasonlóan a '98-as világbajnok együtteshez.
<#heureka>#heureka>
REAL MADRID
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
Engem 2006 már bõven kárpótol az elkövetkezõ 10évért, bármi is legyen.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-nincs jo formaban a francia valogatott, es meg csak szerencsejuk se volt, kiallitas, meg serules
-az elso olasz gol egy vedohibabol szuletett, a 2. meg nevetseges volt, igazi golt nem is lottek az olaszok.
Elismerem jobban jatszottak, de ez nagyon keves lesz hogy sokaig eljussanak
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú