Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
HA

Ibra játszik csak nem tudhatjuk, hogy mennyit 😊

Arshavinnak asszem most járt le az eltíltása

én a svédeket raknám meg

gercse
háát...
Görögöket bedarálták, ahogy akarták, spanyolokkal x-elni akartak, majdnem bejött, szerintem oroszokat úgy verik el, mint a görögöket...

fanka93
svéd-oroszra mit tegyek? játszhat már Arshavin? és Ibra?

Rolka
Nektek is alig jött össze a továbbjutás, ha nincs az a piros most te sírnál! De mindegy így alakult majd a spanyolok meg siratnak titeket!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ezt sztem buktad 😊

skatulya bácsi
Na megtettem az oroszokat 3400-al, remélem elverik az ezen az EB-n igen csak alul motivált svédeket, ezáltal kiejtve õket a további küzdelembõl.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

l2mann
szeva mindenkinek! Svéd gyõzelmet tippelek ma estére 0-9 szögletig 😄

Breki33
A VB elõtt volt egy zseniális húzása, hogy alapozást tartott.
A csoportból alig mentek tovább, de utána egyre jobban játékba lendültek és egész a döntõig mentek. Úgy látszik, az EB feszesebb tempója mellett ez nem jött össze hálisten P
Rolka
Nah azért ezt durva! A spanyolokat, brazilokat,portugálokat mák volt meg verni? Akkor az olaszok mit csináltak ha nem makkoltak? Amugy meg Cabellnek igaza van, de ku**ára! Egyedül Riberyt lehet sajnálni, nah meg Henry-t

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
szivesen

Cabell
Szerintem annyi volt, hogy Zidane újra fénykorát élte...most tele van a csapat nagyképû Anelkákkal, meg túlsztárolt Gomisokkal meg Nasrikkal...az egyetlen, akit tudok sajnálni ebbõl a keretbõl, az Ribery...a többiek lófszt sem csináltak az egész EB alatt, csak várták, hogy majd most õk nyernek, "Coz we are France". Gratulálok nekik...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

fanka93
a szívtipró<#wow2><#hehe>

Breki33
köszönjük értelemtõl duzzadó mondatod P
Breki33
Ez az a hölgy amúgy aki
túl forró hangvételû SMS-eket küldözgetett Ludovic Giuly-nak

Rolka
Örüljenek az olaszok majd a spanyolok elpicsázzák!

mellesleg, bár a szabály így szól, szerintem is túlzott a szigor, akkor amikor amúgy is 11-est itélnek miatta. Akkor OK, ha a 16-son kivül van és gólt akadályoz meg, mert egy szabadrugásból nem valószinû, hogy biztos gól születik, de a 16-son belül a büntetés amúgy is megvan, tessék berugni! Ekkor már túlzás, pláne ha a kapus követi el.
Breki33
Breki33
Breki33
biztos Redbull-t inna és felszállna

látszik a 14 év minden tapasztalata <#wave><#awink>
ez cabell-nek ment, de mehetne Dommenechnek is, mivel õ is túl könnyen megitéltnek tekinti a 11-est és a kiállitást!
arra azért kiváncsi lennék, hogyha a te lábodat húznák ki alólad hátulról, te hogy maradnál állva!?
miilann
gyorsan még utolsó fizuból -.-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

poppe
tegnap rúgott 4 majdnemgólt 😊 kettõt igazán megadhattak volna 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

fanka93
azon kívül eddig az eb-n semmit nem csinált😄

poppe
több kapott mint rúgott góllal (3-4) továbbjutni õsi olasz szokás 😄
hollandok meg 9-1-es gólarány, ajaj... 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Cabell
Az a vicc, hogy Toni úgy dobta fel magát, ahogy kell..😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Animefox
De igazad van... mintha tényleg azt mondaná...

poppe

kössz öcsi, még ma utalunk 😊

fanka93
de egy pöcs ez az ember...még hogy csak egy állomás az EB...ezt magyarázza a több százezer svájcba utazó francia drukkernek...

lassan úgy érzem, hogy a VB döntõ a franciáknak olyan mák volt, mint a görögök EB gyõzelme...

Domenech sztem egy 0

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Raymond Domenech az olaszok elleni vereség után megkérte barátnõje kezét.

Az 53 éves szakember nem sokáig foglalkozott az olaszok elleni vereséggel és a kieséssel, a mérkõzés után megkereste barátnõjét, és megkérte, legyen a felesége. Errõl maga a szakember számolt be az egyik francia televíziónak adott nyilatkozatában.

Jelenleg csak egy tervem van a jövõre nézve, el akarom venni feleségül Estelle-t, akinek éppen ma este kértem meg a kezét. A csapat elõtt szép jövõ áll, megfelelõ számú fiatal játékos van a keretben, ezért szép idõszakra számíthatnak a szurkolók. A saját jövõmrõl nem tudok semmit mondani, én csak szakmai ügyekben tudok véleményt formálni - jelentette ki Domenech, aki hozzátette: az Eb csak egy állomás volt a világbajnoki felkészülésben, csapata akkor érhet igazán össze, és szerepelhet hasonlóan a '98-as világbajnok együtteshez.

<#heureka>

REAL MADRID

poppe
thx <#beka3>

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Állítólagos védõhiba ami savanyúszöllõsök szerint nem volt jogos P

Breki33
nemis láttad a meccset, de azért megmondod hogy játszottak? <#lama><#taps>
fanka93
grat az olaszoknak,de én úgy gondolom hogy a spanyolok jobbak náluk,és jobb formában is vannak,szal szvsz ez lesz az uccsó meccs az olaszoknak

poppe
szép nap ez a mai <#pias>

skatulya bácsi
Végre felmutattak valamit az olaszok. Bár ha a remek formában lévõ spanyolokon túl is tudnak lépni valami csoda folytán (ugye közismert az olasz szerencse), a hollandok másodjára is elgyapálják õket.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

NeoMaN
<#idiota><#eplus2>

Kit--Kat
NEm baj, az a szégyen már nem éri õket, hogy megint csoportkörben esnek ki az olaszok.
Engem 2006 már bõven kárpótol az elkövetkezõ 10évért, bármi is legyen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

4kos
A franciáknak szurkoltam , megérdemelt volt az olasz gyõzelem , nembiztos az lett volna ribery-vel de mind1.Nemakarom elkeseriteni az olasz szurkolókat de ez kevés lesz a spanyolok ellen.Hollandiától kikaptak rosszabb játékkal , románia felnõtt hozzájuk és majdnem nyert , franciákat meg most lehet még svájc is megverte volna , annyi elszántság volt bennük mint az amputáltnak a futóversenyen.Ráadásul Gattuso és Pirlo se játszhat ami végleg megpecsélheti az olaszok eb menetelését.

grizzly21
orulnek az olaszok, mint majom a farkanak, 2 megjegyzesem lenne csak:
-nincs jo formaban a francia valogatott, es meg csak szerencsejuk se volt, kiallitas, meg serules
-az elso olasz gol egy vedohibabol szuletett, a 2. meg nevetseges volt, igazi golt nem is lottek az olaszok.
Elismerem jobban jatszottak, de ez nagyon keves lesz hogy sokaig eljussanak

Mor3llo
pazmek, álmosságomban röhögtetsz itt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rage47
tényleg!!😄D😄😄
grizzly21
olasz francia meccsen volt rossz a kommentator? Masikat neztem

grizzly21
2.kep, mintha megnyertek volna az EB-t😄DD