Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amennyit tudnak, annyit játszanak/adnak. Nem túl sokat, ergo, nem is kell sokat várni tõlük. Ibra és larson is képes csodákra, de ha nem sikerül, kikapnak. Mint a spanyolokkal.Mivel az oroszok is jóval mozgékonyabbak, nem lehet tudni mi lesz....
gercse
ettõl szép a foci

jAsOn VoOrHeEs
A spanyolok szempontjából kicsit hasonló a szitu, mint a VB-n. Meggyõzõ csoportkör (maximum pontszámmal).

Spanyolország - Ukrajna 4-0
Spanyolország - Tunézia 3-1
Szaúd-Arábia - Spanyolország 0-1

Az olaszok a franciákhoz hasonlóan gyengén muzsikáltak a csoportmeccseken.

Franciaország - Svájc 0-0
Franciaország - Dél-Korea 1-1
Togo - Franciaország 0-2

Végül pedig spanyol kiesés a franciáktól elszenvedett 1-3-as vereség miatt. 😞

Nagyon nem tetszik ez nekem. <#confused>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gercse
Én a svédeket nem írnám le...
nekem gyanúsak 😄

fanka93
azért egy svéd/orosz csapatot csak kiejtenek...

Mor3llo
Szerintem sok holland drukkernek majd le kell szállnia a magas lóról, sírva 😊
Egy dolog, hogy a csoportmérkõzéseket tudtátok hozni impotens csapatok ellen, de az egyenes kiesés szakasz más, teljesen más 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

skatulya bácsi
Valóban..Falcao, Zico, Socrates, Eder, brutális képességû játékosok voltak. A braziloknak akkor fõként kapus gondjaik voltak. Az argentínoknál detto...Pazarella, Maradona.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

skatulya bácsi
Szép lesz az a holland-spanyol és portugál-török elõdöntõ kettõs. Utána meg jöhet az áhított, sokak által várt portugál-holland döntõ.
Mindenesetre a szép focinak ez a döntõ tenne jót. Az olaszok anti focijának ezen az EB döntõn nincs helye.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Christiansen
+hajlandó

Amúgy szerintem aki a portugál-németen nyer, ott van a döntõben 😄

Breki33
mi nem tudjuk

mint ahogy tesem tudhatod hiába nyomatod itt
Nézz már utánna mi volt 82-ben a csoportmeccseken nem volt gyõzelmünk
mindenki kiesésrõl beszélt és csak több rúgott góllal jutottunk tovább
utánna pedig Argentína BRazilia legyõzése jött, pedig az a Brazil válogatott nemsemmi volt.

Sztem az Olasz-Spanyol tipikusan 3 esélyes mecs és bármi lehet.

Egyszer olvasnék itt olyat, hogy vki utólag elismerné, hogy igen nem neki volt igaza
Christiansen
Én csak haveroktól vagyok egész évben ezt hallgatni 😛

Christiansen
gyros-bika 0:3
vodka-gripen 0:2

gercse
második jó, de a spanyolok csak eggyel nyernek

gercse
mondja csak, én komolyan szeretem 😄

Görög 0-4 Spanyol 😛

Orosz 0-2 Svéd

REAL MADRID

Christiansen
Szerintem két orosz gólhoz legalább 6-8 ziccer kell 😄

miilann
sztem ma orosz továbbjutás lesz 😊

görög-spanyol 0-2
orosz-svéd 2-1

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rolka
Jah és nem beszéltem a németekrõl

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Christiansen
Mi értelme van az ilyen megmondásoknak? Csak felesleges indulatokat keltesz! Gondolom neked se esne jól ha a kedvenc csapatod ócsárolnák éjjel-nappal.

Minden csapatnak lehet rossz napja ezt ne felejtsd el.

REAL MADRID

Rolka
Arról sztem ne is álmodozzatok, hogy megnyeritek az EB-t! Spanyol, portugál, holland, horvát ezek mind sokkal jobbak mint az olaszok!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Most egy szar formában lévõ olaszok meg verték a még szarabb formában lévõ franciákat! De egy jó formában lévõ spanyolokat akkor se fogtok meg verni ezt ti is tudjátok! A hollandokat se tudtátok meg verni, sõt 3:0ra kikaptatok, a románokkal is éppenhogycsak xeltetek!

gercse
Nem, ha véletlen megnyerik az eb-t, akkor makkerek meg a bíró nekik fújt 😄DD

Count Adyn
Jah ezelõtt a meccs elõtt is ment hogy el leszünk verve, de: L'Italia s'è desta<#hehe> Most meg már a spanyolok vernek minket halálra. Egy esetleg megnyert döntõ után meg majd a VB lesznek lealázva az olaszok tuti😄Dd

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
õis ezt mondta :-)

pont ez a lényeg, hogy sokan elõre ugattak, most meg kussolnak mikor
buktak pedig nekünk rohadtul nincs véga az EB-nek csak nekik......
németekné tovább menünk

ez de brutál 😄A😄S:ASA😄fsasad
Mor3llo
nagy az öröm, bódottág, de ki kell ábrándítsalak, még rohadtul nincs vége az EB-nek 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rolka
Így van olaszfun barátom(aki mindent tud az olasz fociról)zárjuk le mert nem akarok a te szintedre lesüllyedni!
Koni te meg örülj inkább ne a franciák duruzsolását akard olvasni

Én nemis akarok hallani semmiféle "duruzsolást".

REAL MADRID

ForzaInter
nem kell itt semmit megbeszélni, én már lezártam ezt a vitát, és bocs offért😊

Yo, Bitch!

nem hallom a francia szurkolok duruzsolását most a forumon....
Vmelyik azt mondta majd a meccs után beszélgetünk 😊😊

Olaszok innentõl meg sem állnak a végsõkig !!!!!

gercse
😄
ki kellett valamit találni 😄D

fanka93
szentem ezt beszéljétek meg privátba

ForzaInter
nem voltam ott, de tudom mit történt, és talán többet tudok oalsz fociról mint te, ezt az értelmes társalgást pedig le is zárhatjuk okoska.

Yo, Bitch!

:😄D Nemsemmi 😊

REAL MADRID

fanka93
hogy lehet ekkora láma egy ember?😄D

Rolka
Kb annyira mint te! Jah és te tudod mi történt 82ben,te ott voltál, te láttál mindent, te mindent tudsz ami az olaszokkal kapcsolatos,

ForzaInter

Yo, Bitch!

Count Adyn
67.-ik percbe már kettõs emberelõnybe kerültünk Domenech brilliáns cseréjének hála😄
Ha a spanyolok ellen kiesünk én már akkor is elégedett leszek kb😊 Ha meg nem akkor^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christiansen
Nyugodtan fikázzátok az olaszokat, már megszoktuk.
Csakhogy nekünk nem kerül le az EB után a román meg a holland stb. logo..

gercse
Igaza van teljesen,
most már tökmindegy kivel találja magát szemben az ember, aki eb-t akar nyerni, annak a maximumot kell hozni

Breki33
õszinténszóla fogalma sincs sztem
Breki33
Birom a sok okos elõre tudja mi fog történni <#taps><#falbav>

A szakember pedig így nyilatkozik

Luis Aragones, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya nem örült, amikor kiderült, hogy csapata az Eb negyeddöntõjében a világbajnok olasz együttessel találkozik.

"El kell ismernem, hogy nem az olasz csapat szerepelt a kívánságlistám élén. A vb-címvédõ gárda nagyon nehéz ellenfél, persze, a nyolc között nem lehet könnyû riválist kifogni"
ForzaInter
82?😄
szted tudja mi volt akkor?

Yo, Bitch!

ForzaInter
fú hallod te nagyon értelmes srác vagy😊

Yo, Bitch!

Breki33
nem szokásom ilyen miatt sírni <#wink>

Olaszoknál pedig tipikus ez a kezdés lásd 82 pl, ha mond ez valamit.....

Amúgy meg:

gercse
majd meglátjuk

Rolka
Spanyolok ellen nem lesz csak hahahaha

fanka93
megteszem a svédek továbbjutását kétezerrel,ha jól tudom nekik elég egy X is,szal nem nagyon fogják erõltetni