Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. nem tudom hogy a Mutu elleni tizi miért ne lenne jogos.millió ilyet befújtak már...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
menetelünk
egyenes kiesésben bármi lehet és bárki kieshet, hollandoktól kezdve olaszokat és spanyolokat is beleértve
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
és ugye szabályos olasz gólt nem adtak meg
nagyon ferdén látod a dolgokat
Ebben a csoportban az olasz csapat volt a második legjobb jelenlegi forma alapján
Buffon a világ legjobb kapusa,szal azért nem csak a szerencsére fogható!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a két ellentábor, elismeri a másikat
De nem nyertek,az olaszok jobbak voltak,ennyi!(Ezt kéne nektek, olasz fanoknak belátni, ahogy RedDevil mondja)-ezt meg nektek.
Del piero nyilatkozatában nem volt semmi nagyképûség.
Ketten jutnak tovább egy csoportból, hollandok magasan a legjobbak, de az olasz válogatott volt a csoportban a második legjobb...és nem csak az eredményei miatt
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De ugyanúgy az olaszok se érdemelték meg! Ezt kéne nektek, olasz fanoknak belátni, ahogy RedDevil mondja
http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab
magyarországon is kapható
A görögországban kapható Gyros se hasonlítható össze az ittenivel
Annál inkább lehetne gyros (ez görög kaja)-döner kebab (ez a török kaja).
Hozzá teszem, Magyarországon nem láttam még dönert, de tavaly voltam Hollandiában, ott ettem és sokkal de sokkal jobb mint a gyros.
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
""A tréner dolga meghozni a döntéseket. Ez az egész túlmutat egy-egy játékoson; csapatként kell meggyõzõ teljesítményt nyújtanunk. Cassano nagyszerû kondícióban van, akárcsak Borriello és Quagliarella. Franciaország ugyanabban a helyzetben van, mint mi, majd meglátjuk, ki kerül ki jobban ebbõl a helyzetbõl. Minden energiánkkal erre a mérkõzésre koncentrálunk, mert csak így gyõzhetünk. Hollandia továbbjuttatja-e Romániát? Van Basten nagyszerû edzõ, bízom benne." - mondta Del Piero."
Hogy ebben mi a nagyképû? P
célozgatsz vmire aztán én keressem meg mire
szval lássuk azt a nagyképû nyilatkozatot !!!
faszságokat te írtál ha már ilyen hangvételben beszélünk
ugyanazt írtad amit korábban már a hasonszõrû csigás azis cáfolva lett
de azt vhogy kihagytad az olvasásból :-)
neked láthatóan nemsok fogalmad van az olasz fociról
ha a volna ott nem volna
simán kiestek a franciák a te szád mégis jár
Amúgymeg elismerem az olasz továbbjutást, de mitn mondtam, ezen az EB-n õk is épp olyan szarok, hogy nem érdemelték meg a továbbjutást, franciákkal együtt (csak hogy ne legyen vita).
Én már végképp lezártam ezt a témát, de csak tudtok olyan faszságokat írni, hogy hihetetlen. Bezzeg nem járna a ti szátok sem, ha mégis a franciák nyertek volna.
#6231: Látod, te is csak ennyit tudsz...
Hm most komolyan, még az is felmerült bennem hogy
gyros-narancs vagy gyros-pizza döntõ lesz 😮
tegnap meg francia gyõzelmez hajtogattatok
szval most inkább csöndben kéne lenni vagy elismerni, hogy lebecsültétek az Olasz válogatottat. Vagy az utálattól nem tudtok normálisan írni......
milyen Del Piero nyilatkozat?
Õ az egyik legkevésbé nagyképû játékos, aki ilyen állít róla nem nagyon ismeri
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Igen. Akkor meg mirõl beszélünk?<#kacsint>#kacsint>
Nemkell vele vitatkozni,mert úgyis lesz ez még jobbis <#kacsint>#kacsint>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
az, hogy nem volt szerencséjük, még nem jelenti azt, hogy semmit nem csináltak
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Amúgy elismerem a franciák most tényleg nem érdemelték volna meg a továbbjutást, ennyire pocsék teljesítményt régen nyújtottak már.
#acm