Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
szerintem is.úgy védik a csapatot,mintha nagyanyjuk/apjuk,anyjuk/apjuk,feleségük,esetleg csak a gyerekük <#idiota> olasz lenne

pl. nem tudom hogy a Mutu elleni tizi miért ne lenne jogos.millió ilyet befújtak már...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
viszont azokkal sem értek egyet akik szerint most egybõl a döntõbe
menetelünk

egyenes kiesésben bármi lehet és bárki kieshet, hollandoktól kezdve olaszokat és spanyolokat is beleértve
Grove4
Én sem,pont ezt mondom!(így a helyes)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rolka
Te jóég! Ezek az olaszok

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Grove4
Én,sem pont ezt mondom!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
mi az a nyilatkozat had tudjam már meg

én még nem olvastam nagyképû nyilatkozatot tõle
Christiansen
Ennyi. De bármelyik csoportból továbbment volna az aktuális második helyére behelyettesítve.

miilann
az olasz szurkolók a legviccesebbek 😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Breki33
a jogtalan tizenegyest........
és ugye szabályos olasz gólt nem adtak meg

nagyon ferdén látod a dolgokat

Ebben a csoportban az olasz csapat volt a második legjobb jelenlegi forma alapján
Grove4
"Mutu belõtte volna a tizit akkor most nem beszélünk semmirõl! Ugy,hogy nagyon nagy mákotok volt, hogy Buffon megfogta!"

Buffon a világ legjobb kapusa,szal azért nem csak a szerencsére fogható!

Count Adyn
Bíró megadta volna Toni szabályos gólját😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christiansen
Maradjunk annyiban, hogy az olasz-spanyol meccs után megnyugszik
a két ellentábor, elismeri a másikat

gercse
és Buffon is a csapat tagja, úgy tudom

Grove4
"Bezzeg nem járna a ti szátok sem, ha mégis a franciák nyertek volna."

De nem nyertek,az olaszok jobbak voltak,ennyi!(Ezt kéne nektek, olasz fanoknak belátni, ahogy RedDevil mondja)-ezt meg nektek.

Del piero nyilatkozatában nem volt semmi nagyképûség.

gercse
Bíró nem fújja be a les gólt...kár belekezdeni ebbe

Christiansen
Számold meg hány helyzete/lövése volt az olasz, francia, román csapatnak a csoportmeccsek alatt...szerintem megérdemelték az olaszok, attól függetlenül, hogy magukhoz képest erõtlenül játszanak.

gercse
De miért nem érdemelték meg? Ezt mond meg
Ketten jutnak tovább egy csoportból, hollandok magasan a legjobbak, de az olasz válogatott volt a csoportban a második legjobb...és nem csak az eredményei miatt

Rolka
Mutu belõtte volna a tizit akkor most nem beszélünk semmirõl! Ugy,hogy nagyon nagy mákotok volt, hogy Buffon megfogta!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Count Adyn
Oké. A franciák nem érdemelték meg. A románok jobban megérdemelték volna mint az olaszok? Hmm?😄 Ilyen alapon egyedül Hollandia érdemelte meg, és hát az olaszok voltak a legkevésbé rosszak rajtuk kívül végül is.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rolka
Ugyan miért jár a szája? Elismerte õ is és én is,hogy kiestek a franciák és egyáltalán nem is érdemelték volna meg a továbbjutást!
De ugyanúgy az olaszok se érdemelték meg! Ezt kéne nektek, olasz fanoknak belátni, ahogy RedDevil mondja

Breki33
a kebabra gondolsz valószínúleg

http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab

magyarországon is kapható

A görögországban kapható Gyros se hasonlítható össze az ittenivel

skatulya bácsi
ha nem estek volna ki a görögök (jav***)

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

skatulya bácsi
gyros-narancs, vagy gyros-pizza nem lehet, mert egy ágon vannak.
Annál inkább lehetne gyros (ez görög kaja)-döner kebab (ez a török kaja).
Hozzá teszem, Magyarországon nem láttam még dönert, de tavaly voltam Hollandiában, ott ettem és sokkal de sokkal jobb mint a gyros.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Count Adyn
Le kéne csak kire ugye. Valami Pippo-ra aki otthon nézi a tv t😄

Breki33
Na én errõl a nyilatkozatról tudok

""A tréner dolga meghozni a döntéseket. Ez az egész túlmutat egy-egy játékoson; csapatként kell meggyõzõ teljesítményt nyújtanunk. Cassano nagyszerû kondícióban van, akárcsak Borriello és Quagliarella. Franciaország ugyanabban a helyzetben van, mint mi, majd meglátjuk, ki kerül ki jobban ebbõl a helyzetbõl. Minden energiánkkal erre a mérkõzésre koncentrálunk, mert csak így gyõzhetünk. Hollandia továbbjuttatja-e Romániát? Van Basten nagyszerû edzõ, bízom benne." - mondta Del Piero."

Hogy ebben mi a nagyképû? P
Breki33
ezt kérdezem mit írt (bár talán inkább mondott)

célozgatsz vmire aztán én keressem meg mire
szval lássuk azt a nagyképû nyilatkozatot !!!

faszságokat te írtál ha már ilyen hangvételben beszélünk
ugyanazt írtad amit korábban már a hasonszõrû csigás azis cáfolva lett
de azt vhogy kihagytad az olvasásból :-)

neked láthatóan nemsok fogalmad van az olasz fociról
ha a volna ott nem volna

simán kiestek a franciák a te szád mégis jár

SLICK
Nyisd ki a szemed, olvass vissza légy oly szíves, hogy mit írt a nagy kedvenced...
Amúgymeg elismerem az olasz továbbjutást, de mitn mondtam, ezen az EB-n õk is épp olyan szarok, hogy nem érdemelték meg a továbbjutást, franciákkal együtt (csak hogy ne legyen vita).
Én már végképp lezártam ezt a témát, de csak tudtok olyan faszságokat írni, hogy hihetetlen. Bezzeg nem járna a ti szátok sem, ha mégis a franciák nyertek volna.

#6231: Látod, te is csak ennyit tudsz...

Christiansen
Szerintem jó helyen van ott Toni, egyre jobban játszik, meglesz az a góllövõ cipõ csak könyörgöm 70 perc után le kéne cserélni.

Hm most komolyan, még az is felmerült bennem hogy
gyros-narancs vagy gyros-pizza döntõ lesz 😮

Bercy
Azért a bayern-ben nem zárt gyenge idényt 😉
Breki33
Rossi is így kezdte.

Hogy szidták akkor

Aztán ugye beindult.
Breki33
tök ugyanazt a marhaságot hajtogatod mint a span amire már válaszoltam
tegnap meg francia gyõzelmez hajtogattatok

szval most inkább csöndben kéne lenni vagy elismerni, hogy lebecsültétek az Olasz válogatottat. Vagy az utálattól nem tudtok normálisan írni......

milyen Del Piero nyilatkozat?

Õ az egyik legkevésbé nagyképû játékos, aki ilyen állít róla nem nagyon ismeri
Kit--Kat
sztem spanyolok nyernek és a svédek

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

poppe
jaja, aztán pizza-heineken 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

fanka93
negyeddöntõben vodka-narancssal?<#nyes>

mivan Slick ? <#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1>

poppe
vodka 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

fanka93
mára ki mit tippel??

Továbbjutott Olaszország<#kerdes>
Igen. Akkor meg mirõl beszélünk?<#kacsint>
Nemkell vele vitatkozni,mert úgyis lesz ez még jobbis <#kacsint>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

LasCar16
konfig van az aláírásodban, nem vitatkozom tovább -.- mennyé jáccá az majd észheztérít

#acm

gercse
semmit..., te is nézted a meccseket, látom...
az, hogy nem volt szerencséjük, még nem jelenti azt, hogy semmit nem csináltak

fanka93
támadást erõltetik?? két olyan csatár van az olaszoknál,akivel VB-t lehetne nyerni(Toni,Del Piero)...és még eddig semmit nem csináltak...

Cabell
Bizonyára így van..<#confused>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

GAthersw
Te valami nagy professzor lehetsz...

01110000 01110010 00110000

Cabell
A hollandok ugyanúgy fognak az idén járni, mint az Arsenal...bekezdenek, éltetik õket, aztán egyszercsak jön a pofánvágás, és mindenki eltemeti õket...és akkor majd jön a "van basten nem való edzõnek" stb...szerintem még most tisztán kéne látni, hogy ne a végén kelljen...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Count Adyn
Már csak azt kéne észrevenni hogy pont attól szarok mert a támadást erõltetik mivel a védelmük rém gyenge😄 Kajak antifoci behalok😄

RedDevilsza
Szerintem az csúnyább, amikor valaki az imádattól nemlát tovább az orránál...<#idiota> Ha megnézed mindenki észreveszi, hogy az olaszok semmit se mutatnak ezen az EBn (persze a fanatikus drukkereken kívül)

SLICK
Erre azt tudom mondani, az olaszok is éppen olyan szar formában vannak mint a franciák. Csak a két szar csapat közzül olaszok nyertek. Legalább a franciák nem nagyképûsködtek, gondoljunk csak Del Piero szánalmas nyialtkozatára pl.
Amúgy elismerem a franciák most tényleg nem érdemelték volna meg a továbbjutást, ennyire pocsék teljesítményt régen nyújtottak már.

LasCar16
antifoci?😄 ember ne az útálat beszéljen belõled, az olaszok az EB-n nem antifociztak, komolyan sajnálom az olyat aki az útálattól nem lát tovább az orránál...

#acm

fanka93
spanyolok svsz eljuthatnak az elõdöntõig,ha Villa folytatja a remek sorozatát.

ProGabe
nekem is ez jár a fejemben.ugyan így kezdtek a spanyolok,jött a francia meccs,vártam az alázást,"sírás" lett a vége :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.