Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oroszok inkább bénák, mint ügyesek, a tegnapi meccsen is 5-0 lett volna a reális eredmény, ha nem olyan rossz a helyzetkihasználásuk.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúgy meg sztem a svédeknél még a románok is jobbak voltak és jobban AKARTAK, nem hogy az olaszok, vagy franciák....
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Rengetegszer zavarták egymást a gólhelyzet kellõs közepén és még egyéb bakikat is elkövettek, had ne soroljam. Ugyan nagyon hajtottak, de óriási az esélye, hogy a holland játékkal még õk sem tudják felvenni a versenyt. Ez ellen a svéd csapat ellen nem nagy kunszt nyerni, tegnap meg is mondtam, hogy az oroszok nyernek, rájuk is fogadtam.
A svéd csapat ezen az EB-n iszonyat enerváltan, alul motiváltan játszott.
Szinte az összes játékosuk tátott szájjal várta, hogy oda essen a labda hozzá, amit majd átpasszolhat.
hmm svéd bíró? érrdekes
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Queste le probabili formazioni di Portogallo e Germania che si affontano alle ore 20,45 a Basilea nel primo dei quarti di finale di Euro 2008:
PORTOGALLO (4-3-2-1): Ricardo; Bosingwa, Pepe, R. Carvalho, P. Ferreira; Deco, Petit, Moutinho; C. Ronaldo, Simao; Nuno Gomes.
A disposizione: Espirito Santo, Rui Patricio, Alves, Meira, Miguel, Jorge Ribeiro, Raul Meireles, Veloso, Hugo Almeida, Quaresma, Nani, H. Postiga.
All.: Scolari
GERMANIA (4-2-3-1): Lehamann; Friedrich, Mertesacker, Metzelder, Lahm; Frings, Hitzlsperger; Schweinsteiger, Ballack, Podolski; Klose.
A disposizione: Enke, Adler, Jansen, Westermann, Rolfes, Trochowski, Gomez, Fritz, Borowski, Odonkor, Neuville, Kuranyi.
All.: Flick (Loew squalificato)
ARBITRO: Frojdfeldt (Svezia)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A szívem azt súgja, hogy holland-olasz döntõ lesz, de ha az eszemet is használom kicsit, akkor rájövök, hogy az lehetetlen. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pl.: a 4 továbbjuto Portugal,Horvát,Holland, OLasz akkor párositás hogy van ? ugyhalottam hogy Portugál - Holland és Horvát - Olasz nem ?
én egyenlõre szeretném ha meglenne az érettségi, másfél óra múlva megyek 😄
az esti meccsre most még gondolni se merek XD
#6559 kaszokám de viccesek vagyunk (de tényleg :-c)
amugy én már meccs nézés közben is mondtam h valaki eleresztett ott egy galambot <#idiota>#idiota>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A medve nem játék.
Kiváncsi lennék, hogy a ruszki himnusz alatt a szovjet vagy az új szöveget közölték-e a svájciak? 😄
A medve nem játék.