Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A többieknél inkább azon fog múlni, hogy kinek jön ki a lépés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Portugál,horvát,HOLLAND,spanyol továbbjutást várok.Félek az oroszoktól bázz...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az tény,hogy a portugál technikás focit a német erõfölény általában szétcsapja,de ebben a német válogatottban nem látom az átütõ erõt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
portugálok jók nagyon, de a németeket sose lehet kiszámítani....felszívják magukat ilyen meccsekre..de az iksz is esélyes pl egy 1-1 vagy 0-0 és 11esek....nemtom melyikre fogadjak😄:😄😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
FORZA INTER!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Tegnap fogadtam elõször pénzben, az oroszokra tettem és nyertem!😊
Ma melyik csapat az esélyesebb?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gundel meg még édesnek titulálta,bakker,hogy nem vette észre,hogy transzi😄
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FORZA INTER!
(Alekszandr Vasziljevics Alekszandrov – Szergej Vlagyimirovics Mihalkov)
Oroszország a mi szent államunk,
Oroszország a mi szeretett országunk.
Erõs akarat, hatalmas dicsõség
a tied örök idõkre.
Refrén:
Légy dicsõ, szabad hazánk,
Testvéri népek hatalmas szövetsége,
Elõdök adta népi bölcsesség!
Légy dicsõ, ország! Mi büszkék vagyunk rád!
A déli tengerektõl a sarkvidékig
Terültek el erdeink és mezõink.
Egyedüli vagy a világon! Egyedül te vagy ilyen,
Isten védte szülõföld!
Refrén.
Tágas terület a vágynak és az életnek
Nyitnak nekünk az eljövendõ évek.
Erõt ad nekünk a hazához való hûség,
Igy volt, így van és így lesz mindig!
Refrén.
A Holland Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben tette közzé a szomorú eseményt, és az egész válogatott nevében fejezte ki õszinte részvétét.
Boulahrouz Hollandia eddigi összes idei Eb-mérkõzésén a kezdõcsapatban kapott helyet, azt még nem lehet tudni, hogy játszik-e az oroszok ellen.
<#sir>#sir>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Szerencséjük, hogy Németország csak csoportmásodik lett.