9806
Foci EB 2008
-
primavis #7291 nos, aki azt kérdezi, hogy miért volt 2 perc hosszabbitás, itt van a válasz (Bilic-nek is!): 1. túlzott gólöröm a horvát gól után. 2. két csere (Kvasnic illetve Kardzenig), tehát jogos volt.
Egyébként, a horvátok megérdemelték a sorsukat, távolról sem játszottak úgy mint a németek ellen. -
#7290 tüüüü tü tü tüüü tü tü tü tüüü tü tü tüüü akjár így is hangozhaz aki tudja írja meg légyszíves -
#7289 hála az jutott tovább aki megérdemelte :] -
#7288 Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit a szurkolók énekelnek sok meccsen annyit tok a klipjében 1 csaj meg 1 csávó van és vmi háromszögek is mennek... jah és amikor énekleik kb la la la la la laaaaaa la köszi:) -
#7287 epp eleg volt egyszer is. Neked meg a kapuralovesi statisztikakat ajanlom -
#7286 ja értem
én 20eFt-nál többet nem buktam
nem kéne ebbe belemerűlni mert ez nem jó sztem -
#7285 amúgy ezt már írtam, a múltkori 102ezer... -
#7284 igazi ritkaság :) -
#7283 Nekem egy '78-as Opel Ascona B volt az első autóm,és még ma is bánom,hogy túladtam rajta... -
#7282 mármint egy fogadáson mekkora volt a legnagyobb bukás? -
#7281 mennyi volt a legtöbb amennyit buktál ? -
#7280 nem volt az kontármunka, nem egy neves tuningcég keze volt a dologban (Boombastic, RS tuning, Hondati). Az volt inkább a baj, hogy túlságosan ki volt hegyezve. Egyszerűen nem erre tervezték. A mostani kocsim természetesen teljesen gyári még, lehet hogy majd egy éves szülinapjára kap valami kiegészítőt XD -
#7279 off
kontármunkától ne várj sokat
alap opel az nem versenyre való -
#7278 Ja ha aranyszínű.. -
#7277 az előző kocsim egy C Corsa 3 évesen halt meg, mert eldurrant a motorja :D
mondjuk nem picit volt a kocsi átépítve ;) -
#7276 atzt szereti a kisebbség is :D -
#7275 Ja a régiek jók. Dinnyés merci elpusztíthatatlan. :D -
#7274 mert a törökök olyan kurva szépen játszotttak? szerintem nem... -
#7273 Jaj, valamibe bele kell kötni:)
De tudatom veled, addig is küzdöttek.Ha nem hiszed, akkor nézd meg mégegyszer a meccset. -
#7272 OFF:
el se hinnéd mennyire jóak a régi német autók :D
pl VW bogár 4éve még mexikóba is gyártották annyira jó kontruktció volt
az enyémbe (kadett) is van 350ekm gyári motor fullos motorgenerál se volt még rajta
csak tankolni kell :D -
Monoton #7271 Mert a törökök hátrányból tudnak csak küzdeni :) -
#7270 kuzdeni tudas a 122.percben? Addig miert nem ment? -
#7269 Szerintem pedig kiegyenlített volt. A törökök pedig csak akkor tudnak jól focizni ha kilátástalan a helyzetük :). -
#7268 Nyilván ez egy ősi magyar reklámszlogen, vagy szállóige, de rá volt gerjedve az opelra.. :DD (???) Kellemes meglepetés az opel eléggé kommersz gépjármű azt hittem a germánok a bmw-re meg e merdzsóra vannak rágerjedve. -
#7267 Hol baj az ? :D
bár a tegnapi után, lehet is :P:D
illetve tegnapelőtti mostmár :) -
#7266 nagyon libabőrös az a portugál csöcs XD -
#7265 Ez nem mák.Ha annyira jók lettek volna a horvátok, akkor 90perc alatt elkenik a törökök száját.De nem így történt, nagyon nem.Egy-két válogatott tanulhatna a török hozzáállásból. -
#7264 Lehet már voltak:
-
#7263 ideje lenne nyerni most már :D
én holnap lehet F1-re is rakok meg majd a németekre
-
#7262 Nem igaz megint a mákostészta ázsiaiak...
Azt hittem felrugom a fotelt...
Egyértelműen a horvátok voltak a jobbak és ők is érdemelték volna meg a továbbjutást.
Remélem a németek magalázzák 1 kis európai focival a törököket. -
#7261 Hollandia verje meg az oroszokat, jöjjön vissza egy kis lé :D -
#7260 bár sokszor tippmixelni is szoktam Bwin mellett, szóval összességében lehet hogy mínuszban vagyok XD -
#7259 Ehhh...hollandiát remélem nem állítja meg senki,és semmi... -
#7258 ha azt nézed játszottak és még van is szal nem veszteséges és az a lényeg sztem :D
am németek megverik a törököket sztem hiszen sokan hiányozni fognak sárga lap miatt.
de azért lessz jó meccs mert a németek fognak löni gólt (az elsőt) és a törökök aztán tudnak focizni :S naon érdekes mondjuk:S
na mind....
és igy kb 2-1 es német siker lessz vagy a végén megint alkotnak a törökök és ők lesznek a meglepi csapat és ők nyerik az eb-t :P -
#7257 :D jól tuggya és dojcslandul mondta ezt? :P -
#7256 Ez ám a nyereség emberek.. :))) -
#7255 Srácok, ez nem mákosság, ez a küzdeni tudás!!!
Nagyon megérdemelték a törökök, Altintopnak külön szorítottam!
Német-Török lesz...komolyan, én már nem tudom mit várjak :D -
#7254 Egy Badacsonyi bortúráról "hazafelé" beszélgettem benyomva egy német öregúrral a kompon, az volt a véleménye hogy az opel sosekopel... -
#7253 az jó :D
én tippmix online
én is pluszba vagyok 1-2eFt-al -
#7252 épp délelőtt számoltam, hogy tavaly november óta a Bwin re befizetett öszeg 523ezer ft, a bwin számláról kifelé utalt pénz pedig 541ezer ft. Hál isten még pluszban vagyok....