Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
de, írtam korábban mikor elõször megcsináltam
fanka93
engem nem lepett meg az oroszok tegnapi gyõzelme,de az viszont igen,hogy a görögök gólt lõttek(fejeltek)<#idiota>
Arshavin nevét szerintem fogjuk még hallani,eszméletlenül játszott<#felkialtas> de az egész orosz csapat nagyon tetszik,jó focit játszanak😊

a.carkey
Ha a törökök továbbmennek, akár nyerhetik is ...

A medve nem játék.

a.carkey
Lehetne némi szünet. Sokkal jobb leosztás lett volna, ha csütörtök és péntek szünet, szombat du és este 1-1 meccs. Aztán szünet és a többi. Baromi hülye ez a szisztéma. Az is baromság, hogy Salzburgban nem lesz több meccs.

A medve nem játék.

poppe
boldog szülinapot 😊 na mi a kívánságod mára? 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

poppe
én is német-olaszt akarok, mert asszony nagy német fan...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
szavad ne feledd 😄
de az elvileg szó jelentése azért megvan? 😊 az álomdöntõ meg kinek-mi 😊

Casillas
akkor mostantól van der Fart?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
ja, az más 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Casillas
"elvileg összejöhet a Német-Olasz szuperdöntõ"

röhögtem, kösz
szvsz negyeddöntõbõl se megy tovább egyik se.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Mor3llo
uncsiii<#sniffles><#szomoru1>

grizzly21
szuperdonto? az megint nem kicsi szegyen lenne a mai focira.
A hollandoknak kellene nyerni

5w0rdf15h
ezért is nyerték azok a VB-t akik...és nem a Hollandok a fõ esélyesek <#smile> de ÕK nyerik majd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gameplusz
Portugália-Németország: szar formában a németek, sem Isten, sem senki nem menti meg õket.

Törökország-Horvátország: kétesélyes.

Hollandia-Oroszország: holland továbbjutás várható.

Spanyolország-Olaszország: Azurri (L)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

spanyolokkal egy baj van: el vannak átkozva... XD
mert bármilyen jók, soha semmit nem nyernek...
még lehet h a Ruszkik elkapják õket... Hollandoknak eddig minden bejött...

Spanyolok a szívem csücske abszolút ellnük szól a Statisztika->Olaszokat tétmeccsen nem verték meg!!!

na jo ez a végleges:

Portugália-Németország -Német
Törökország-Horvátország Horvát (megint)

Hollandia-Oroszország -Holland
Spanyolország-Olaszország Olasz ez a tippem

elvileg összejöhet a Német-Olasz szuperdöntõ amire senki nem számít de ez nagy merész tipp a részemrõl, hiszen Hollandia, Spanyolország, Portugália egyiket se írnám még le...

Oziris666
Ezért nem "nyerhetnek" a hollandok...

gabber_saviola
haggyadmármagad -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Bõven elegek ahhoz hogy EB-t nyerjenek. Sose az nyer aki a legjobb, vagy legszebb focit játsza.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

skatulya bácsi

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Oziris666
A németek edzõje a lelátóra ülhet csak,max azért😊

gabber_saviola
szerintem sem akkora spílerek azok, mint ahogy gondolják.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

poppe
a portugálok amúgy mért esélyesebbek? mármint fogadóirodáknál.. az egyetlen 6 pontos csoportelsõ, nem is a legzûrösebb csoportban...

Oziris666
Német - Török
Orosz - Olasz
😊

gabber_saviola
kemény lesz, és az oroszok nyerik 😊

LasDen
1/4döntõk továbbjutói sztem 😄
Portugálok
Horvátok
Hollandok
Olaszok

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
ööööö 😄

poppe
portugál-horvát
holland-olasz

portugál-öööö olasz

öööö olasz

😊

Mor3llo
tõlem aztán lehet jobb 😄
ÁMEN!

poppe
szerintem fordítva 😄

LasDen
nem azt mondtam, hogy nem jó csak megnézném õ vele is...... 😄

erre a válcsira meg kellett 1 perc mire rájöttem, hogy mit jelent 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Portugália <#wow3>

REAL MADRID

Oziris666
A portugál a jobb,de a német megy tovább<#kacsint>

gabber_saviola
holnap a német vagy a portugál válcsi meg tovább? <#smile>

Oziris666
Azért Pavlyuchenko is egész jól nyomja...

iko
Csak egyik csapat se fogyjon ki a lendületbõl.

spam. sry

LasDen
érdekes lesz a Holland-Orosz 1/4döntõ.....

gabber_saviola

LasDen
azé ezt az orosz válogatottat megnéztem volna, ha Pogrebnyak is játszik.... 😄

gabber_saviola

már nem indítom el az fm-et mert akkor reggelig ittmaradok, holnap meg szóbeli érettségi 😄 de majd megnézem, hogy nálam holvan 😄
gabber_saviola
elõtte nyertek azért egy uefakupát is <#idiota>

poppe
105 perce 😄

iko
Az oroszok mióta ilyen jók?

spam. sry

gabber_saviola
nálam az Ajax-ban nyomja, MÉG <#idiota>