9806
Foci EB 2008
-
#7944 Najó ideje lenne zászlót váltani.... -
Zoleeca #7943 Mármint Amszeterdamban(mert szoktak, nem hagynak aludni) -
#7942 egyre több ember használ logóként orosz zászlót... én semmi pénzért ki nem tenném, a focin kívül hányok az oroszoktól.... -
pinnacle #7941 Ő minden népet utál ki valaha is Mo ellensége volt.
Török,Román,Német,Francia,Angol,Olasz,Spanyol,Portugál,Holland,OROSZ minden Európai államot:D -
#7940 Igen elmés hozzászolás -
#7939 -
#7938 jah, vilag legjobb kapusa de nyugdijazzad. Egy golban volt benne, tobbirol nem tehetett -
#7937 Ez bizonyítja a Spanyoloktól kapott 4 gól is... -
#7936 holnap meccs aztán 3 nap pihi:( -
#7935 -
#7934 jo kerdes -
#7933 Mellesleg szerintem a lófejű kapus lekézett be kettőt. Nyugdíjazni kéne már. -
pinnacle #7932 most miért kéne megemészteniük?:)
ezvan Ivánék a legjobbak:D -
#7931 ja, lebontják Baselt. -
#7930 te mijen ebt nézel ember?:D
ezek az oroszok gyönyörű focival lefocizták hollandokat... az más kérdés ha te utálsz egy válgoatottat, az játszhat akármijen jól ugysem fogod elismerni. -
Louis Cyphre #7929 Ezt a török és orosz válogatottat szépen haza kell küldeni az elődöntők során! -
#7928 Abramovics megvette a partjelzőket kilóra :DDD -
#7927 spec most a hollandok játszották a rondát
:)
-
Zoleeca #7926 Na kíváncsi leszek hogy ma este is durrogtatnak e a hollandok... -
#7925 és Van Basten hogy fog elszámolni azzal, hogy a villámgyors önzőkirály Robbent kihagyta a csapatból? Bezzeg Persie játszott.....de minek?? -
pinnacle #7924 :DDDD
Olyan jókat tudok rajtad mosolyogni:) -
#7923 látom nehéz megemészteni a kiesést -
#7922 oroszoknál egyszerű a képlet: végy egy holland edzőt! -
#7921 Hát van itt ízlésficam az tény... -
#7920 Már bocsesz de ma este nem a hollandok jáccottak.... őőőőőőőő jesszus!!!!! Csak nem le lett fizetve a meccs???????????????????? Orosz foci maffia!!! -
#7919 igaz leszarom joga van hozza.
Mostmar csak a spanyoloknak kell kiesniuk es nem is nezem tovabb az EB-t. Szanalom hogy mindig a rondabb focit jatszo csapat jut tovabb. Mi lesz itt orosz-torok donto? -
#7918 -
#7917 Nah itt a sok Orosz között már kell egy ilyen is! -
#7916 orosz logot mindenkinek:d -
#7915 Ejj látod mindig elfelejtem hogy vén f*tyi vagy :)) -
Tomy Lee #7914 Na azt már nem,megsem nézném..
Fákk Oroszország -
#7913 Az már foglalt!!!! -
#7912 fu töki, hagyjuk a személyeskedést lécci -
#7911 Majdnem, sőt, simán eladósítják magukat, hogy csak azért se legyen másé egy olyan játékos, aki ugyan nála nem fog játszani, de másnál se üljön a kispadon. Minden esetre a ruszkiknál tudjuk is, hogy miből van a mani. :D -
Monoton #7910 Neked nem teljesen mindegy hogy ki kinek szurkol? -
#7909 Az igaz, ehhez az orosz győzelemhez kellett a hollandok bénázása. A holland "B" csapat jobban játszott a szőrőstalpúakkal vívott meccsen. -
#7908 azt viszont tenyleg nem ertem hogy oroszoknak magyar ember hogy szurkolhat?? Kovetkezo favorit csapatod mi lesz, szorostalpuak vagy mi? -
#7907 -
#7906 Isten Király meccs lenne haver!!!!! -
#7905 Ezt én is tudom, de azóta? Mint az angolok, kb ...