Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Góóóóóóól!!! 😄

Ez szép! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

REALista
picsába...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
ilyen a világon sincs 😞((((((((((((((((((
<#shakehead>

REAL MADRID

fsgh
gól

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Köszi. Ígyse, de hagyjuk, nézem inkább így 😊

ÁÁÁÁ nem láttam a gólt 😄D

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

ruszkigól :o

Solten
Lubos Michel: teszerencsétlen

Saor Alba

sz4bolcs
Azért ez nem fájhatott ennyire.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

balljuggler
Akkor media player ott file és url megnyitása és bemásolod ezt: http://streamer.carnation.hu/mtvonline !!!!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

sz4bolcs
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "...aha, várta a sípszót."

Nem, hoteles 😊
De lehet valami más gikszer van. Egybõl megfagy a böngészõm (Opera is, Firefoy is) ha megnyitom.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

sz4bolcs
Holland csatárok várják, hogy bemenjen nélkülük a labda a hálóba?

II Rocky II
azért hogy kiestek továbbra is veük vagyok ,és nem gusztulok be 😛

24 - Exile -Nov.23

sz4bolcs
Bejön Perszi meg Robben és berámolnak hármat. 😄

balljuggler
mobilos?

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
övön aluli volt nem gondolod?<#buck>

Thx. Szerintem a netem nem nagyon bírja. Azért köszi.

Solten
Válts logo-t... <#hehe>

Saor Alba

sz4bolcs
Fenét gyengék. Az oroszok az erõsek. 😊

balljuggler
bazz ne is irjunk errõl mert törölni fogják ugy mint a ...84 hsz-emet!!!fuck!!!!

II Rocky II
irtó gyengusok ezek a hoollandok..essenek akkor ki és kész.oroszok meg vágjanak vissza a spanyoloknak és kész 😊

24 - Exile -Nov.23

sz4bolcs
PERSIE!! 😄

Solten
hülyebíró

Saor Alba

sz4bolcs
A gera elleni tizenegyes-sárgalaptól írtam amúgy.

sz4bolcs
Amúgy meg nem tudom, hogy jönnek ehhez a törökök azon kívül hogy velük játszottuk azt a meccset. A bírót rehabra kéne küldeni, de ehhez semmi közük a törököknek.

II Rocky II
hakan sas és süküra keretben van?

24 - Exile -Nov.23

sz4bolcs
Jézusom, én nem láttam ezt a meccset, de ez rettenetes. Hogy lehet ennyire félrefújni?

Törökök egyre kevesebben lesznek, Nihat is kidölt.
Hála a jó égnek.😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Vaxi
baaazz... 😮O

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Solten

Saor Alba

bp
majdnem egyetértek, szerintem az utolsó 10 percben játszották már azt, amit tényleg tudnak. Kicsit mintha fáradnának a ruszkik, remélem nem látom rosszul és a második félidõ elején betalálunk!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

REAL MADRID

Nem nagyon megy...külföldrõl nem lehet elérni és a tunnelem se veszi be normálisan...azért köszi 😊

no, az elsõ negyedóra után a hollandok kiismerták a ruszkikat és elkezdték a maguk játékát játszani,? Ha nem csinálnak butaságot a védelemben, elõbb-utóbb elõl betalálnak!
Mor3llo
Ereszd ki, EREEEESZD <#gonosz1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

w77d
nem fogom elárulni mire teszek csak ha már megy a meccs XD

balljuggler
igy van!

Bocsi😄D
Nemtudtam magamban tartani..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

balljuggler
mondom ne foglakozzunk ezzel és élvezzük az EB-t és gyõzzön a jobbik,csak nekem még mindig fáj...mert nem birom az igazságtalanságot!(DE ez legyen az én bajom)

desigo
rohadjak meg
legközelebb arra rakok amire te nem xDDDD
Mor3llo
Ez kérlek szépen negatív diszkrimináció 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na akkor befejezhetnétek a magyartörök témát

REAL MADRID

w77d
ezeket XD

Nem<#schmoll2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mor3llo
Egyrészt, azt hiszem nem mentem bele, másrészt meg nem én hoztam fel egy teljesen nem ide illõ témát.

desigo
hát lesz mit mondani a játékosoknak a szünetben...
Mor3llo
Õket...😊

desigo
az egész magyar foci egy szánalom <#levele>

sehova sem bírnak kijutni
az ország szégyene
balljuggler
erre mondtam hogy ne menjünk bele...oké??
élvezzük a meccset!csááávvvóóóóóóóóóóóó<#eljen>