Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
sok itt a divatprosti 😊

Saor Alba

Mor3llo
<#vigyor><#vigyor>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Casillas
olyan mintha a mai gyõzelem után "kötelezõ" lenne nekik szurkolnod, bármennyire is utálod õket

Vivimos por ti, vence por nosotros.

gabber_saviola
:ASDadadadadad

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

w77d

Firerock
miért?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Mor3llo
Együtt örülünk...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Casillas
én az oroszokat elvbõl utálom és most meg kell velük barátkoznom hisz mostantól nekik drukkolok pedig utálom az összeset

azért ez a mondat elég nehezen feldolgozható számomra, de hajrá

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Solten
Könnyû dolgok volt, de szépen és pontosan játszottak. Ha egyszer a magyar válogatott eljut erre szintre (valami fogadalom)...

Saor Alba

iko
Akkor minek egyenlítettek a hollandok a 86 percben? hagyjuk már a butaságokat és fogadjuk el, hogy most jobb volt az orosz válogatott...

spam. sry

Palinko
a fenébe... a spanyolokra kellett volna 😊 de mostmár mindegy remélem nyersz holnap
Mor3llo
spartaa 😄

4dik kép VDS 😄D

REAL MADRID

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

w77d
nyugi, Németország áll majd a dobogó legmagasabb fokán 😊

gabber_saviola

Mor3llo
A törökök szétküzdik az agyukat...arról meg nem tehetnek az oroszok, hogy könnyed játékkal tudnak nyerni.

LasCar16
höhö grande Italia 😛 specialitásuk az ilyen...

#acm

w77d
Akkor mehetsz fogadni, mert már 15 ezer forintom pihen az Olaszokon 😉

LasCar16
😄DDDDDDDDddddddddd

#acm

Solten
Jó lenne hogy ha a mostani EB-t már valami értelmes csapat nyerné. Nem pedig Töröko-Oroszo.... :/

Saor Alba

akire fogad az veszít😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
Biztos nyelvszínezõs nyalókát nyalt a tökösöm 😄

bazza elhalgatott:S
Lehet elkapta a KGB 😮

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

HunnernesKonge
Olaszokra fogadsz holnap? akkor eladom a lakást és felteszem mindenem a Spanyolokra <#hehe>

Pinnacle: sry modositottam...
w77d
A holnapi meccs idejére kitettem egy Forza Roma kiszászlót a falra 😊

Na-na.Azért a holnapi meccset megvárom!!
Forza Italia!!!

Jó éjt mindenkinek😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Solten
Inkább üsd le a bírót az õ hibája. Meg a vakhangya partjelzõé.

Saor Alba

grizzly21
az meg ki a faszom? De valoszinu, azert regisztraltam 2004-ben.

Solten
OMFG... <#rolleyes> Politikai döntés született.. Hadd rendezzenek szegény Kelet-Európaiak is.. Az más kérdés hogy nem lesz hozzá stadion, de minek is van elég füves grund.

Saor Alba

"Megnöveli a tulajdoságait. "

Több lesz a manája?<#mf2><#vigyor><#vigyor>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

HunnernesKonge
Nem olvastam vissza, másik forumról jöttem át beböfögni<#vigyor2>

pinnacle: Azért a holnapi meccset én még megvárnám ha lehet <#beka3>
nah akkor akinek megszünt létezni az EB, az mehet isten hírével😄

grizzly21
pont ezt irtam nehany hsz-el ezelott😊

a.carkey
Max kettõt!

A medve nem játék.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
átvetted a vezetõ helyet😄

HIDDINK A ROHADT MAFFIOZÓ:::::::::::::::::😄DDDDDddddddd

Firerock
na mer Magyarország nem félbarbár...
ha a horvátok egyedül rendezték volna simmán megkapják,de nekik velünk kellet társulni,szopás...

MaSzKa
akkor mi van ha a bíró felmutatta a sárgalapot és visszavonta?

4-5 sárgalapra fogadtam és azzal lett volna 4

bemegyek a tippmixhez azt reklamálok mi ez

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

grizzly21
kb ugyanigy vagyok vele

<#duhos2><#vomit>

w77d
én úgy vagyok velük, hogy mint focistákat tisztelem ezt a válogatottat, a népet meg erõsen megvetem, de ez én vagyok...

HunnernesKonge
Ha holnap kiesnek a Spanyolok akkor majd indexen megnézem ki nyerte az EB-t...
grizzly21
Hat igen, erthetetlen hogy miert nem jatszottak jol.
1.Hiddink valoszinu jol ismeri a hollandok taktikajat, es hogy mit erdemes ellene tenni
2.lehet hogy itt bizony csuszopenzek voltak, ne felejsuk el a botranyos 2002-es vb-n a delkoreai-ak meneteleset, ami nem volt mentes a biroi botranyos tevedesektol sem, es hat ott is Hiddink volt az edzo!

Solten
Törökök nyerik 😄

Saor Alba

a.carkey
Azért holland edzõjük van a ruszkiknak. Nem volt nehéz dolga egy jó taktikát kialakítani a hollandok ellen, ugyanis ismeri õket. Máskérdés, hogy egy spanyol-olasz ellenfél ellen mit tud majd felmutatni?

Az bizti, hogy amit máshol lazán befújnak, azt itt hagyta a szlovák (cseh?) bíró.

A medve nem játék.

Firerock
én az oroszokat elvbõl utálom és most meg kell velük barátkoznom hisz mostantól nekik drukkolok pedig utálom az összeset

Német,Török,Orosz továbbjutás.
Komolyan el sem hiszem,hogy ez a 3 általam legjobban utált ország megy tovább.Már nem tetszik az EB.Ennyi.

dopping...

KGB specialitás. Megnöveli a tulajdoságait.
Olyan mint egy torokfertõtlenitõ tabi.
Durva cucc

NeoMaN
<#idiota>