Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
azért ez a mondat elég nehezen feldolgozható számomra, de hajrá
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Saor Alba
spam. sry
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Saor Alba
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Lehet elkapta a KGB 😮
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Pinnacle: sry modositottam...
Forza Italia!!!
Jó éjt mindenkinek😊
★ 汤姆 李
Saor Alba
Több lesz a manája?<#mf2>#mf2><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
pinnacle: Azért a holnapi meccset én még megvárnám ha lehet <#beka3>#beka3>
átvetted a vezetõ helyet😄
HIDDINK A ROHADT MAFFIOZÓ:::::::::::::::::😄DDDDDddddddd
ha a horvátok egyedül rendezték volna simmán megkapják,de nekik velünk kellet társulni,szopás...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
4-5 sárgalapra fogadtam és azzal lett volna 4
bemegyek a tippmixhez azt reklamálok mi ez
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
★ 汤姆 李
1.Hiddink valoszinu jol ismeri a hollandok taktikajat, es hogy mit erdemes ellene tenni
2.lehet hogy itt bizony csuszopenzek voltak, ne felejsuk el a botranyos 2002-es vb-n a delkoreai-ak meneteleset, ami nem volt mentes a biroi botranyos tevedesektol sem, es hat ott is Hiddink volt az edzo!
Az bizti, hogy amit máshol lazán befújnak, azt itt hagyta a szlovák (cseh?) bíró.
A medve nem játék.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Komolyan el sem hiszem,hogy ez a 3 általam legjobban utált ország megy tovább.Már nem tetszik az EB.Ennyi.
★ 汤姆 李
KGB specialitás. Megnöveli a tulajdoságait.
Olyan mint egy torokfertõtlenitõ tabi.
Durva cucc