Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
hajrá németek...
ForzaInter
ss-cigók 2-0

Yo, Bitch!

Rita79
<#taps>
Ez jó!!!!!!!!!!
Akkor legalább duplán nyerek!<#vigyor2>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

miki36
török-német 1-1, törökök nyernek büntetõkkel:)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Rita79
Na neeeeeeeeeeeeee!
Legalább egy döntetlent.<#rinya>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

REALista
Német - Török 4-1
<#vigyor3>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

John Cena
mára tippem:

Német - Török 2-0

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

jah, csak nem élcsapat ellen és nem ilyen jóformába lévõ csapat ellen.
ÉS nem ilyen szedett-vetett csapattal ÉS nem ilyen rövid cserepaddal.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

desigo
naH végre egy kis izgalom estére xD
Rita79
Igen-igen!
Hoztak is nyereséget!<#eljen>

Rage47
sokszor mondták ezt rájuk :O
Madbaby
szerintem is!!!

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezõjét tenni:D!!!!

Madbaby
persze hogy láttam:(

Rita79
Az esélytelenek nyugalmával fognak gyõzni.
Remélem....

Törökök esélytelenek. 13-14 en vannak, fele csere, fele fél sérült:S
szal esélyük olyan 20%.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Az más orosz csapat volt :) Ettõl függetlenül megint kikapnak :D

REAL MADRID

poppe
láttad az elõzõ spanyol-orosz meccset? :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rita79
Török-Orosz

Madbaby
oké, mondjuk, ha azt nézem ki esélyesebb és kit szeretek, akkor az esélyes a német-orosz, akit szeretnék játszani látni az spanyol német.

poppe
semlegesként német-spanyolt tartanám a legizgalmasabbnak

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

w77d
ger-russ

Rockynhooo
Német - Orosz :(

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miki36
Török - Orosz

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Németo.-Spanyolo.

Török - Spanyol

REAL MADRID

Madbaby
Végmeccs Orosz-Német??!!! szerintetek???<#fejvakaras><#fejvakaras>

Sok török sérült, jó formában lévõ németek... akkor az dupla jäger<#ravasz1>

Breki33
Botrány botrány hátán Csehországban

Sajátos módját választva a levezetésnek kocsmai verekedésbe bonyolódott Prága óvárosában a cseh válogatott négy játékosa, Fenin, Ujfalusi, Baros és Kovac. Az incidensrõl a blesk.cz számolt be, mire válaszul a fõszereplõ, Fenin ügynöke egy közleményt adott ki, melyben megkísérelte elbagatellizálni az esetet.

„Hajnalban több barátommal mentünk el egy szórakozóhelyre, ahol aztán az egyik vendéggel szóváltásba, majd verekedésbe keveredtem. Az egyik velem lévõ társamat támadta meg az ismeretlen, én pedig úgy döntöttem, hogy megvédem. Az összecsapás pár perc alatt lezajlott és senkinek nem esett komoly baja.”

A hírrõl tudósító portál azonban egészen máshogy írja le az esetet, szerintük vér is folyt, és mentõt kellett hívni az összecsapás helyszínére. Az Eb-re kiutazó, de ott egyetlen percet sem játszó frankfurti csatár mindenesetre komoly szankciókra számíthat, ha bebizonyosodik, hogy a verekedést szított.

Pont erre volt szüksége a cseh válogatottnak, hiszen napok teltek még csak el azóta, hogy a fenti pletykalap megszellõztette a Baros és Brückner között a szállodában kitört, éles hangú vita hírét. Egy neve elhallgatását kérõ játékosra hivatkozva a lap szerint Baros durva szavakkal támadta a szövetségi kapitányt, miután az közölte vele, hogy Törökország ellen nem lesz tagja a cseh kezdõcsapatnak. Az érintettek cáfolnak.

Más, kellemesebb téma, hogy a cseh szövetség bejelentette, hogy július 17-én jelentik be a leköszönõ Brückner utódját. A sajtó szerint Jozef Chovanec és Petr Rada között dönt majd a testület, de hallani lehetett a német Klaus Topmöller, a brazil Carlos Alberto Torres és a hazai Karel Jarolim nevét is a jelöltek között.
reaper4
hajjaj :P

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

w77d
nna a mai meccset X-re vettem :)

szucsy89
ilyen sorrendben
bubu13
hát a csajokban németek

EEE 1899

poppe
akkor lehet választani estére :)

mflex
<#wilting>

http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=ee5956ebb1

What about the forests?

szucsy89
hehh ez jó:D
John Cena
lol már:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Gunnersboy
perverz disznó, dehisz neked barátnõd van AS:DaS_D:ASD:dasd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

na ez már 18+-os :DDDDDD
de nézd milyen kedves vagyok <#crazya>

itt van a holland nõci is a karikatúristától... (+ kiakadtam hogy a svéd jány meg barna...)

na így jöjjön be a tippem holnapra is :)

igen, olyan barátnõm van...(barna haj, sötétbarna szem :P)
ja a szõke kék szemüekre buksz mi? <#idiota>

..az ilyenek lesznek mindig barna hajú, barna szemû nõi <#falbav>

a németet meg a ruszkit ide most azonnal!!! A:AS:DFsdfsdf
desigo
MaSzKa
valaki nem tud 1 oldalt ahol le van írva az eddigi összes adat
pl sárgalap szöglet
félidõ hosszabítás stb

ilyesmi kéne kb 3-4x több adattal
http://www.nemzetisport.hu/Eb2008Adatbank_index.php?page_type=merkozesek#

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

iwiw en törökökre tettem :D

REAL MADRID

ProGabe
röviden és tömören:a törökök kapitánynak 13 (max. 14) játékos áll rendelkezésére (eltiltás,sérülés),lehet hogy a 3-ik számú kapust mezõnyben fogja játszatni!
ezzel szemben,ha jól tudom a németeknél csak egy hiányzó van
persze a török fanatizmus csodákra képes,de lehet itt még az sem segítene rajtuk

és végül:ne feledd,a fociban bármi megtörténhet!

jó fogadást :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Solten
Bõven megér 1 milliárdot hogy nem kell hallgatni ezt a sok kretén retekklubos okostojás "kommentátort" (bár való igaz, a király tv-nél is esett a színvonal de még nem érték el az ertélklubbos mélypontot), a himnuszokról is lemaradtunk volna a hülye reklámjaik miatt.

Remélem sokan emlékeznek arra hogy F1 futam közben elkapcsoltak egy kis reklámra. Szánalomcsatorna.

Saor Alba

MaSzKa
csak azért mert fogadnék :D

de hiába vagyok német szurkoló

nekem az a fontos hogy nyerjek :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Rockynhooo
papírforma szerint német.. de a törököktõl már minden kitelik :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"