Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez jó!!!!!!!!!!
Akkor legalább duplán nyerek!<#vigyor2>#vigyor2>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Legalább egy döntetlent.<#rinya>#rinya>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
<#vigyor3>#vigyor3>
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ÉS nem ilyen szedett-vetett csapattal ÉS nem ilyen rövid cserepaddal.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Hoztak is nyereséget!<#eljen>#eljen>
Remélem....
szal esélyük olyan 20%.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
REAL MADRID
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezõjét tenni:D!!!!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
REAL MADRID
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezõjét tenni:D!!!!
Sajátos módját választva a levezetésnek kocsmai verekedésbe bonyolódott Prága óvárosában a cseh válogatott négy játékosa, Fenin, Ujfalusi, Baros és Kovac. Az incidensrõl a blesk.cz számolt be, mire válaszul a fõszereplõ, Fenin ügynöke egy közleményt adott ki, melyben megkísérelte elbagatellizálni az esetet.
„Hajnalban több barátommal mentünk el egy szórakozóhelyre, ahol aztán az egyik vendéggel szóváltásba, majd verekedésbe keveredtem. Az egyik velem lévõ társamat támadta meg az ismeretlen, én pedig úgy döntöttem, hogy megvédem. Az összecsapás pár perc alatt lezajlott és senkinek nem esett komoly baja.”
A hírrõl tudósító portál azonban egészen máshogy írja le az esetet, szerintük vér is folyt, és mentõt kellett hívni az összecsapás helyszínére. Az Eb-re kiutazó, de ott egyetlen percet sem játszó frankfurti csatár mindenesetre komoly szankciókra számíthat, ha bebizonyosodik, hogy a verekedést szított.
Pont erre volt szüksége a cseh válogatottnak, hiszen napok teltek még csak el azóta, hogy a fenti pletykalap megszellõztette a Baros és Brückner között a szállodában kitört, éles hangú vita hírét. Egy neve elhallgatását kérõ játékosra hivatkozva a lap szerint Baros durva szavakkal támadta a szövetségi kapitányt, miután az közölte vele, hogy Törökország ellen nem lesz tagja a cseh kezdõcsapatnak. Az érintettek cáfolnak.
Más, kellemesebb téma, hogy a cseh szövetség bejelentette, hogy július 17-én jelentik be a leköszönõ Brückner utódját. A sajtó szerint Jozef Chovanec és Petr Rada között dönt majd a testület, de hallani lehetett a német Klaus Topmöller, a brazil Carlos Alberto Torres és a hazai Karel Jarolim nevét is a jelöltek között.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
What about the forests?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
itt van a holland nõci is a karikatúristától... (+ kiakadtam hogy a svéd jány meg barna...)
..az ilyenek lesznek mindig barna hajú, barna szemû nõi <#falbav>#falbav>
pl sárgalap szöglet
félidõ hosszabítás stb
ilyesmi kéne kb 3-4x több adattal
http://www.nemzetisport.hu/Eb2008Adatbank_index.php?page_type=merkozesek#
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
REAL MADRID
ezzel szemben,ha jól tudom a németeknél csak egy hiányzó van
persze a török fanatizmus csodákra képes,de lehet itt még az sem segítene rajtuk
és végül:ne feledd,a fociban bármi megtörténhet!
jó fogadást :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Remélem sokan emlékeznek arra hogy F1 futam közben elkapcsoltak egy kis reklámra. Szánalomcsatorna.
Saor Alba
de hiába vagyok német szurkoló
nekem az a fontos hogy nyerjek :D
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"