9806
Foci EB 2008
-
#168 Csehország 1-2 Németország -
#167 Az albánoknál van az a magas, szőke, nem túl fiatal csatár, most nem jut eszembe a neve.
Na, az nagyon jó játékos. -
QPR #166 Láttam....
Szerintem a mai nap két legnagyobb tutija a horvát és az orosz győzelem. Spanyolokban nem hiszek... Ja és az albánokat megtettem a szlovének ellen... -
#165 meg vezetnek az ukránok.
kicsit talán off de a brazilok 2-0-ra vezetnek Chile ellen. -
QPR #164 A többi mecs is elkezdődöt...
A grúzok kiegyenlítettek a skótok ellen, 1-1 szünetben
-
#163 jah Pink értem. -
QPR #162 PINK adta, már 2-0 volt, akkor szépítettek a szerbek. Szünetben még 0-0 volt.
Videót sajnos nem.... -
#161 nézted a meccset? RTS2? videót tudsz szerezni róla? :)
Elég elképesztő eredmény egyébként. -
QPR #160 Nem csak mi égünk!
KAZAHSZTÁN-SZERBIA 2-1
Néztem a meccset és egyáltalán nem meglepetés az eredmény.
Zigic, a szerbek házi gólkirálya az utolsó percben még ki is állítatta magát, így a szerdai Szerbia-Portugália meccsen nem játszhat.
Kazahsztan első hivatalos győzelme európai csapat ellen! -
#159 Málta kezd erősődni,döntetlent játszott Ausztriával. -
#158 mi meg kikaptunk Máltától:D -
#157 Húúú,az irek csak a 94.percben szerzett góllal tudták legyőzni San Marinót! -
#156 tényleg? ez érdekes:)
-
#155 Érdekes statisztikai adat:1982-es VB-től,aki a harmadik helyen végzett a VB-ken,az nem jutott ki a következő EB-re.De azt hiszem ez a sorozat most meg fog szakadni.Nem hinném,hogy Németország kiesne a selejtezőkből. -
#154 Ennek örülök, őket megszerettem 2002-ben. -
#153 Na végre valaki!Szerintem biztos,nem lesz nehéz dolga. -
#152 Törökország kijut vajon? -
#151 Várjuk az EB-t :-) -
#150 Miért nem ir már senki se ide?Lassan magammal beszélgetek már. -
#149 Az első csoportból bárki kijuthat még.Persze Kazahsztán,Azerbajdszán és Örményország kivételével.Szerintem a belgák se nagyon fognak az első két helyen végezni,ha már Kazahsztánt se tudták hazai pályán legyőzni.Az esélyesek:Portugália,Szerbia,Lenygelország és Finnország. -
#148 Szerintem is,meg velük együtt a csehek. -
#147 Németország :)))) -
#146 Szerintetek ki jut ki a 2008-as EB-re?
Egy biztos: Ausztria és Svájc házigazdaként már ott van.Sajnos a magyarok megint nem lesznek ott. -
#145 elment a tippmixem :|
kurva német svájcon -
#144 Én mondtam,hogy vannak EB-selejtezők:PORTUGÁLIA 3-0 KAZAHSZTÁN,CIPRUS 1-1 NÉMETORSZÁG,IRORSZÁG 5-0 SAN MARINO,BELGIUM 0-1 LENGYELORSZÁG,FINNORSZÁG 1-0 ÖRMÉNYORSZÁG,MACEDÓNIA 0-2 OROSZORSZÁG,IZRAEL 3-4 HORVÁTORSZÁG -
#143 hopp,nem szóltam.tényleg vannak most eb selejtezők is -
#142 azaz vb selejtezőn,nem?
de én is okos vagyok...tavaly...XD -
#141 Az nem tavaly volt, hanem még a 2004-es Eb selejzezőin volt. -
#140 nem is olyan rég játszottunk velük.tavaly velük voltunk egy csoportban nem?egyszer 3-0 volt,meg egyszer 5,ha jól emlékszem -
#139 nyugi, egyszer majd játszanak a magyarokkal is :D -
#138 ezek nem selejtezők,hanem barátságos meccsek.pl Kanada még mindig nem európai ország -.- -
#137 hol adják? -
#136 Ma is vannak selejtezők. -
#135 mire? -
#134 Nincs itt érdeklődés? -
#133 Málta 2-1 Magyarország,micsoda szégyen! -
#132 http://www.youtube.com/watch?v=IycHhHYP4Rs -
#131 el panyenkázhatta volna -
Zséé #130 kezezésnek láttot egy olyan labdát amikor a játékos oldalát érintette a labda... -
Gabe18 #129 Szerintem meg sokkal megalázóbb lett volna ha valaki odaáll és szándékossan mellégurítja...
Ha meg akkora kamu volt akkor a biró minek fujta be 12-0-nál?