9806
Foci EB 2008
  • I.C.ram
    Nem értem miért volt jó kilépniük onnan. Ott legalább biztos a továbbjutás.
  • jbal
    pápua új gínea:DDDDD
  • Zolcsi01
    ilyen 0 országok:D
  • jbal
    ja meg Anglia-Hollandia
  • DJ Bee18
    B csoport:
    #1 Franciaország
    #2 Olaszország

kemény lesz :DD
  • Taranov
    Akkor ezekután ki van Óceániában? :)
  • I.C.ram
    Azerbajdzsán még csak-csak, ha ez Urált nézzük válaszvonalnak, de Kazahstan már semmiképp nem sorolható európába.

Izrael, meg minden versenyen Európához kötik. Részt vesz az összes EB-n is legyen, az úszás, vagy mittomén még mi.
  • Zolcsi01
    Bárki átkérheti magát az egyikből a másik futball szövetségbe. Lásd: Új-Zéland, Ausztrália is átkéretőzött az Óceániból az Ázsiaiba. Hogy hol helyezkednek el az országok, nem nagyon számít.
  • Taranov
    Azerbajdzsán és Kazahsztán szvsz Európában van, Izraelt én sem értem.
  • EmIn3m02
  • Punker
    pl izrael, vagy azerbajdzsán kazahsztán mit keres EB-n? azok nem ázsiában vannak?
  • Zolcsi01
    na végre, egy normálisabb csatornához került a jog!
  • DjDano

EURO-2008 az MTV-n!

Az augusztus 12-én sorra kerülő Magyarország-Villarreal (spanyol) labdarúgó összecsapást szintén az MTV adjaKattintson ide a videó megtekintéséhez!

A Magyar Televízió (MTV) élőben közvetíti a 2008-as svájci-osztrák közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot - jelentette be Rudi Zoltán MTV-elnök kedden, sajtótájékoztatón.

Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője a részletekről szólva elmondta, hogy az MTV kizárólagosan rendelkezik az élő jogokkal, a 31 találkozóból 27 az m1-en élőben lesz látható. A meccsek 18 és 20:45 órakor kezdődnek majd.
  • LeBronjózska
    szte az amerikaiak nyerik
  • Taranov
    Bízzunk benne :)
  • Serpa
  • Girondins
    1 döntetlen be fog csuszni a törökök ellen idegenben, a többit simán hozzuk. Később az EB-t is megnyerjük. Horváth Feri lesz a gólkirály...

Illés Béla, meg a legnagyobb király!!!

• France men
    Magyarul semmi esély :(
  • jbal
    Norvég odahaza zakó.
    Török -||-
    Görög oda zakó itthon x
    Bosznia oda zakó
    itthon x
    Málta odahaza győzelem
    Moldova oda x haza győzelem
    de ki tudja Lettország ellen is h kikaptunk
  • asfa
    igen hát legalább ott normális a foci
  • djemba-djemba
    szerintem is benchmarking kellene...
  • Girondins
    Szeretem az egészséges magyar "optimizmust"! erre aztán lehet épiteni...
  • forza milan
    Sztem a bosnyákok verhetöek...
  • QPR
    Ötödik hely sajnos a reális.
    Boszniában kinn esélyünk sincs...
  • asfa
    ja hát igen..
  • asfa
    hát lehet majd meglátjuk egyenlőre egy edző kellene
  • DJ Bee18
    csakhogy mi mindig többször fogunk ki rossz napot :DDDDD
  • DJ Bee18
    Az a gond, hogy akik már tudnak focizni, azok ellen már nincs esélyünk, törököket mikor tudnánk megverni?? Még a bosnyákokat se.....
    #52: Ezeket az álmodozásokat hagyjuk már, estünk már pofára jópárszor.... Valamelyik moldovai meccsen biztos vesztünk pontot pl.
  • grebber
    Na ugynézem a szokásos dolog áll ezekre az eseményekre rendezőként jutunk csak ki sehogy máshogy.
  • asfa
    ja az sose árthat csak a disz kedvéért! :DDD de télleg ez nem nehéz csoport bár vannak kemény ellenfelek de harcolni kell!
  • Girondins
    Ettől könnyebb csoportot, nem kaphattunk volna. Most már a fiúkon a sor...Ha most sem sikerül, akkor nincs kibúvó! ja, meg kéne egy kapitányt is választani a rend kedvéért!
  • csum666
    Azért ahogy nézem elég könnyű csoportot kaptunk az elmúlt évekehz képest SZAL HAJRÁ!
  • asfa
    akármi lehetséges legyünk optimisták!mindenesetre meg lehet csinálni hidd el!kifoghat egy rossz napot mindegyik csapat és akkor fel borul a papirforma!
  • Rudee
    Persze, a görög-török-bosnyák trió meg az egymás elleni meccseiket ikszre hozza, nem? Meg ott hagynak 2-3 pontot Máltán vagy Moldovában. Mert akkor talán lenne esélyünk.
  • asfa
    szvsz ha összekapjunk magunkat meg lesz a harmadik hely is csak nagyon jol kell játszanunk minden meccsen
  • Gabe18
    Hát én azt hiszem a 3. hely esetleges megszerzése már nagy bravúr lenne,de reálisan a 4-5 lesz meg.
  • asfa
    aztán málta itthon kint,moldova itthon kint esetleg görögök itthon x és bosznia itthon x és megvagyunk!
  • Rudee
    Ebben a csoportban szerintem a norvégok mellett van még 3 nehezebb ellenfél, szóval még az is kevés lenne ha nyernénk ellenük Oszlóban és itthon is.
  • asfa
    azt mondom ha egyszer sikerült megszenvedni idegenben és otthon 0-0-ra a Norvégok ellen akkor most is sikerülhet!és siekrülni fog tovább kell mennünk mert igy nem elsz semmi!
  • Gabe18
    Mi magunk se válogathattunk volna össze könnyebbet talán.Egyedül a 3 kalapból Norvégia az akinél jobbat is kaphattunk volna igazán.
    Szóval nem panaszkodhatunk aszem.
    Az már egy más kérdés hogy nekünk ez is megoldhatatlan feladat lesz,és hát amit kapni fogunk a "Török-Görög-Norvég pofozkodás az első két helyért" keretei között,az se biztos hogy jó lesz.