9806
Foci EB 2008
-
#88 Nem értem miért volt jó kilépniük onnan. Ott legalább biztos a továbbjutás. -
#87 pápua új gínea:DDDDD -
#86 ilyen 0 országok:D -
#85 ja meg Anglia-Hollandia -
#84 B csoport:
#1 Franciaország
#2 Olaszország
kemény lesz :DD -
#83 Akkor ezekután ki van Óceániában? :) -
#82 Azerbajdzsán még csak-csak, ha ez Urált nézzük válaszvonalnak, de Kazahstan már semmiképp nem sorolható európába.
Izrael, meg minden versenyen Európához kötik. Részt vesz az összes EB-n is legyen, az úszás, vagy mittomén még mi. -
#81 Bárki átkérheti magát az egyikből a másik futball szövetségbe. Lásd: Új-Zéland, Ausztrália is átkéretőzött az Óceániból az Ázsiaiba. Hogy hol helyezkednek el az országok, nem nagyon számít. -
#80 Azerbajdzsán és Kazahsztán szvsz Európában van, Izraelt én sem értem. -
#79 -
#78 pl izrael, vagy azerbajdzsán kazahsztán mit keres EB-n? azok nem ázsiában vannak? -
#77 na végre, egy normálisabb csatornához került a jog! -
EURO-2008 az MTV-n!
Az augusztus 12-én sorra kerülő Magyarország-Villarreal (spanyol) labdarúgó összecsapást szintén az MTV adjaKattintson ide a videó megtekintéséhez!
A Magyar Televízió (MTV) élőben közvetíti a 2008-as svájci-osztrák közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot - jelentette be Rudi Zoltán MTV-elnök kedden, sajtótájékoztatón.
Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője a részletekről szólva elmondta, hogy az MTV kizárólagosan rendelkezik az élő jogokkal, a 31 találkozóból 27 az m1-en élőben lesz látható. A meccsek 18 és 20:45 órakor kezdődnek majd. -
#75 szte az amerikaiak nyerik -
#74 Bízzunk benne :) -
#73 -
Girondins #72 1 döntetlen be fog csuszni a törökök ellen idegenben, a többit simán hozzuk. Később az EB-t is megnyerjük. Horváth Feri lesz a gólkirály...
Illés Béla, meg a legnagyobb király!!!
-
#71 Magyarul semmi esély :( -
#70 Norvég odahaza zakó.
Török -||-
Görög oda zakó itthon x
Bosznia oda zakó
itthon x
Málta odahaza győzelem
Moldova oda x haza győzelem
de ki tudja Lettország ellen is h kikaptunk -
#69 igen hát legalább ott normális a foci -
#68 szerintem is benchmarking kellene... -
Girondins #67 Szeretem az egészséges magyar "optimizmust"! erre aztán lehet épiteni... -
#66 Sztem a bosnyákok verhetöek... -
QPR #65 Ötödik hely sajnos a reális.
Boszniában kinn esélyünk sincs...
-
#64 ja hát igen.. -
#63 hát lehet majd meglátjuk egyenlőre egy edző kellene -
#62 csakhogy mi mindig többször fogunk ki rossz napot :DDDDD -
#61 Az a gond, hogy akik már tudnak focizni, azok ellen már nincs esélyünk, törököket mikor tudnánk megverni?? Még a bosnyákokat se.....
#52: Ezeket az álmodozásokat hagyjuk már, estünk már pofára jópárszor.... Valamelyik moldovai meccsen biztos vesztünk pontot pl. -
#60 Na ugynézem a szokásos dolog áll ezekre az eseményekre rendezőként jutunk csak ki sehogy máshogy. -
#59 ja az sose árthat csak a disz kedvéért! :DDD de télleg ez nem nehéz csoport bár vannak kemény ellenfelek de harcolni kell! -
Girondins #58 Ettől könnyebb csoportot, nem kaphattunk volna. Most már a fiúkon a sor...Ha most sem sikerül, akkor nincs kibúvó! ja, meg kéne egy kapitányt is választani a rend kedvéért! -
#57 Azért ahogy nézem elég könnyű csoportot kaptunk az elmúlt évekehz képest SZAL HAJRÁ! -
#56 akármi lehetséges legyünk optimisták!mindenesetre meg lehet csinálni hidd el!kifoghat egy rossz napot mindegyik csapat és akkor fel borul a papirforma! -
Rudee #55 Persze, a görög-török-bosnyák trió meg az egymás elleni meccseiket ikszre hozza, nem? Meg ott hagynak 2-3 pontot Máltán vagy Moldovában. Mert akkor talán lenne esélyünk. -
#54 szvsz ha összekapjunk magunkat meg lesz a harmadik hely is csak nagyon jol kell játszanunk minden meccsen -
Gabe18 #53 Hát én azt hiszem a 3. hely esetleges megszerzése már nagy bravúr lenne,de reálisan a 4-5 lesz meg. -
#52 aztán málta itthon kint,moldova itthon kint esetleg görögök itthon x és bosznia itthon x és megvagyunk! -
Rudee #51 Ebben a csoportban szerintem a norvégok mellett van még 3 nehezebb ellenfél, szóval még az is kevés lenne ha nyernénk ellenük Oszlóban és itthon is. -
#50 azt mondom ha egyszer sikerült megszenvedni idegenben és otthon 0-0-ra a Norvégok ellen akkor most is sikerülhet!és siekrülni fog tovább kell mennünk mert igy nem elsz semmi! -
Gabe18 #49 Mi magunk se válogathattunk volna össze könnyebbet talán.Egyedül a 3 kalapból Norvégia az akinél jobbat is kaphattunk volna igazán.
Szóval nem panaszkodhatunk aszem.
Az már egy más kérdés hogy nekünk ez is megoldhatatlan feladat lesz,és hát amit kapni fogunk a "Török-Görög-Norvég pofozkodás az első két helyért" keretei között,az se biztos hogy jó lesz.