9806
Foci EB 2008
  • Rockynhooo
    nem vágom beszart sztem :\
  • fsgh
    Sok értelmetlen hozászólás...menjetek inkább aludni...
  • grizzly21
    :D
    Europa braziljaira gondolsz? En mar 4 eve is az elejetol nekik szurkoltam, akkor egy ezustig voltam jo, iden kivancsi leszek, ne lepodj meg:D
    Bar most az NBA nagydontoben is benn van a kedvenc, szoval elsosorban arra koncentralok:)
    Mi a baj a portugal focival? Tamado, hajtos, latvanyos, eredmenyes, es szep is, minden focinak ilyennek kene lennie:))

// iwiw tippelos szarjaval mi van, mintha kisse bedoglott volna
  • campy
    azt én is remélem:)
  • campy
    szép volt Podolski:) 2 gólt vágott...de azért milyen korrekt volt h nem örült egyik gólnál se...
    Horvátoknak mázlijuk volt... 2 rendező ország ezért van ott ahol vannak a ranglistán...mert nem tudják belőni a helyzeteket, jó játékosok, de nem nagyon van egyéniség se Svájcban(kivéve Freit), se Ausztriában
  • poppe
    gyászruhád elő van-e véve

kár h hnap nem leszek... (vagy szerencse? )
  • Grenzjager
    ...na és holnap a románok jól elipcsázzák a franciákat.... ...remélem
  • Solten
    No igen, de a holnapi gémre gondolok és elsősorban Oranje...
  • Gabe18
    Jogos,benéztem a " pisisekkel" szövegedet.
  • joebacsi
    na akkó gyújtsuk be a flémet :D

portugál giccsfoci, FÚÚÚÚÚJ
  • 5w0rdf15h
    mind1 ebből már bőven leszűrtük hogy mennyit értesz a focihoz köszönjük a megindító hsz-ket

flémkelteni meg lehet menni a gumiszobába
  • poppe
    #1240?
  • Rockynhooo
    jah :D

#1314 remélem!
  • grizzly21
    "pistike" ? hol lattal ilyet? de mondom, vita tema lezarva, szoritkozzunk a focira
  • grizzly21
    Nem fognak, ettol a legkevesbe tartok.
  • Solten
    Taljánok meg már eleget nyertek...
  • Gabe18
    Még te "pistikézel" a #1297-es hozzászólásod után?
  • grizzly21
    Egyaltalan hogy jon ez most ide? Annyit irtam hogy : german soccer suxxx, hogy jon ehhez hogy mennyit keres?:) Mellesleg tenyleg ne menjunk ebbe bele, nincs kedvem a csaladi ingatlanokrol nyilatkozni, de nem, nem tudna megvenni ha mar ennyire eroltetitek:) No offense, de ezentul azert legyszi csak az valaszoljon aki elmult mar 18 mert nincs sok turelmem pisisekkel vitatkozni:)
  • Rockynhooo
    Germánok , Gallok semmiképp se nyerjenek semmit se
  • grizzly21
    az a baj hogy a nemetek elleni nem titkolt unszimpatiamat szemelyed elleni sertesnek veled. Mas kerdes hogy a nemet drukkereket sem ertem teljesen, mert akinek van szeme a focihoz az latja hogy amit a nemetek csinalnak az nem nagyon hasonlit ahhoz, de ezt eddig ki sem fejtettem.
    A szemelyeskedes pedig itt kezdodik, mivel en ezt a svejn gyereket minositettem csak, tudtommal nem te vagy az, viszont ez mar reszedrol szemelyeskedes. Parizsis zsemlenel nagyobb anyagi gondokat is meg tudtam mar oldani, de legyen itt vege a vitanak, a portugalokat pl szidhatod, mert azoknak szurkolok, de masba ne menjunk bele.
  • Gabe18
    Ki az a "svajstejger",én olyan német játékost nem ismerek.Podolski se y-al írja...Na de sebaj,majd a EB végére jobban megtanulod a neveket.Mert hát remélem még sok német meccset izgulhatsz végig,egészen a döntőig.
  • 5w0rdf15h
    megsúgom hogy az egész családodat minden kacattal együtt megtudná venni 1 havi fizujából 10 év múlva is, de akár most is

szegény "tehetségtelen focista" 50ezer eurot keres hetente, jelen pillanatban
  • poppe
    ja, ok :)
  • grizzly21
    hat nem, az hogy mennyit keres az a menedzseret minositi.
  • poppe
    az h milyen ember, azt nem, de azt h milyen focista, azt minősíti h mennyit keres :)
  • Mor3llo
    fostalicska a tudod kid ;)
    Veled sajna az a baj, hogy párizsis zsemlét sem tudsz venni...ilyen magas intelligenciával talán még a kukában találsz valamit :D
  • LasCar16
    holnap kezdünk egy kis naranccsal, majd jön egy kis brassói, végére pedig a kihagyhatatlan csiga... nyami
  • grizzly21
    szerinted az minosit valakit hogy milyen ember, vagy hogy milyen focista hogy mennyit keres? Ez a fostalicska 10 ev mulva 1 napi fizetesebol orul ha a parizsis szemlet meg tudja venni a sarki kozertben:)
  • poppe
    hollandok remélem buknak a drogteszten :D
  • Mor3llo
    egyes, leülhetsz
    sokáig fogalmaztad ezt a fantasztikus hozzászólásod ? :) ha már személyeskedsz itt azokkal az emberekkel, akik téged 1 napi fizetésükből megvennének kilóra, akkor tudod: tehetsz nekem 1 szívességet;)
  • grizzly21
    *ossze se tudtam szamolni
  • grizzly21
    Na latom nyertek a nemet kocsogok. Ez a svajstejger valami arcmutetet kapott, mert mintha nem lenne olyan ragyas a kepe mint 2 eve? Azert a feher hajjal igy is siman palyazhat az EB legrondabb focistaja cimre.
    Ironikus hogy a lengyelek ellen a 2 golt is csak egy lengyel rugta:) Szanalom ez az egesz nemet foci, remelem minnel hamarabb kiesnek, mert amit csinalnak az gusztustalan.
    Meg azt birom meg ahogy Klose-t balvanyozza mindenki:DDDD Ossze se tudtam hanyszor lott ma melle, az a "golpassz" Podolskynak is mekkora balfasz mozdulat volt mar:D vicc.

Remelem azert holnap a hollandok megmutatjak az olaszoknak hogy mi a foci
  • gameplusz
    Don't forget... This is the planet of the apes :P
  • Mor3llo
    ez mekkora :A:SD:AS:da
    télleg mint 1 ősember :AD:Sd
  • 5w0rdf15h
    pedig az utóbbi előnyösebb kép volt róla
  • LasCar16
    ez gyenge volt ...
  • 5w0rdf15h
    :OOOO támadnak a majmok