9806
Foci EB 2008
-
#1328 nem vágom beszart sztem :\ -
#1327 Sok értelmetlen hozászólás...menjetek inkább aludni... -
#1326 :D
Europa braziljaira gondolsz? En mar 4 eve is az elejetol nekik szurkoltam, akkor egy ezustig voltam jo, iden kivancsi leszek, ne lepodj meg:D
Bar most az NBA nagydontoben is benn van a kedvenc, szoval elsosorban arra koncentralok:)
Mi a baj a portugal focival? Tamado, hajtos, latvanyos, eredmenyes, es szep is, minden focinak ilyennek kene lennie:))
// iwiw tippelos szarjaval mi van, mintha kisse bedoglott volna -
campy #1325 azt én is remélem:) -
campy #1324 szép volt Podolski:) 2 gólt vágott...de azért milyen korrekt volt h nem örült egyik gólnál se...
Horvátoknak mázlijuk volt... 2 rendező ország ezért van ott ahol vannak a ranglistán...mert nem tudják belőni a helyzeteket, jó játékosok, de nem nagyon van egyéniség se Svájcban(kivéve Freit), se Ausztriában -
#1323 gyászruhád elő van-e véve
kár h hnap nem leszek... (vagy szerencse? ) -
Grenzjager #1322 ...na és holnap a románok jól elipcsázzák a franciákat.... ...remélem -
#1321 No igen, de a holnapi gémre gondolok és elsősorban Oranje...
-
Gabe18 #1320 Jogos,benéztem a " pisisekkel" szövegedet. -
#1319 na akkó gyújtsuk be a flémet :D
portugál giccsfoci, FÚÚÚÚÚJ -
#1318 mind1 ebből már bőven leszűrtük hogy mennyit értesz a focihoz köszönjük a megindító hsz-ket
flémkelteni meg lehet menni a gumiszobába -
#1317 #1240? -
#1316 jah :D
#1314 remélem! -
#1315 "pistike" ? hol lattal ilyet? de mondom, vita tema lezarva, szoritkozzunk a focira -
#1314 Nem fognak, ettol a legkevesbe tartok. -
#1313 Taljánok meg már eleget nyertek... -
Gabe18 #1312 Még te "pistikézel" a #1297-es hozzászólásod után? -
#1311 Egyaltalan hogy jon ez most ide? Annyit irtam hogy : german soccer suxxx, hogy jon ehhez hogy mennyit keres?:) Mellesleg tenyleg ne menjunk ebbe bele, nincs kedvem a csaladi ingatlanokrol nyilatkozni, de nem, nem tudna megvenni ha mar ennyire eroltetitek:) No offense, de ezentul azert legyszi csak az valaszoljon aki elmult mar 18 mert nincs sok turelmem pisisekkel vitatkozni:) -
#1310 Germánok , Gallok semmiképp se nyerjenek semmit se -
#1309 az a baj hogy a nemetek elleni nem titkolt unszimpatiamat szemelyed elleni sertesnek veled. Mas kerdes hogy a nemet drukkereket sem ertem teljesen, mert akinek van szeme a focihoz az latja hogy amit a nemetek csinalnak az nem nagyon hasonlit ahhoz, de ezt eddig ki sem fejtettem.
A szemelyeskedes pedig itt kezdodik, mivel en ezt a svejn gyereket minositettem csak, tudtommal nem te vagy az, viszont ez mar reszedrol szemelyeskedes. Parizsis zsemlenel nagyobb anyagi gondokat is meg tudtam mar oldani, de legyen itt vege a vitanak, a portugalokat pl szidhatod, mert azoknak szurkolok, de masba ne menjunk bele. -
Gabe18 #1308 Ki az a "svajstejger",én olyan német játékost nem ismerek.Podolski se y-al írja...Na de sebaj,majd a EB végére jobban megtanulod a neveket.Mert hát remélem még sok német meccset izgulhatsz végig,egészen a döntőig. -
#1307 megsúgom hogy az egész családodat minden kacattal együtt megtudná venni 1 havi fizujából 10 év múlva is, de akár most is
szegény "tehetségtelen focista" 50ezer eurot keres hetente, jelen pillanatban -
#1306 ja, ok :) -
#1305 hat nem, az hogy mennyit keres az a menedzseret minositi. -
#1304 az h milyen ember, azt nem, de azt h milyen focista, azt minősíti h mennyit keres :) -
#1303 fostalicska a tudod kid ;)
Veled sajna az a baj, hogy párizsis zsemlét sem tudsz venni...ilyen magas intelligenciával talán még a kukában találsz valamit :D -
#1302 holnap kezdünk egy kis naranccsal, majd jön egy kis brassói, végére pedig a kihagyhatatlan csiga... nyami -
#1301 szerinted az minosit valakit hogy milyen ember, vagy hogy milyen focista hogy mennyit keres? Ez a fostalicska 10 ev mulva 1 napi fizetesebol orul ha a parizsis szemlet meg tudja venni a sarki kozertben:) -
#1300 hollandok remélem buknak a drogteszten :D -
#1299 egyes, leülhetsz
sokáig fogalmaztad ezt a fantasztikus hozzászólásod ? :) ha már személyeskedsz itt azokkal az emberekkel, akik téged 1 napi fizetésükből megvennének kilóra, akkor tudod: tehetsz nekem 1 szívességet;) -
#1298 *ossze se tudtam szamolni -
#1297 Na latom nyertek a nemet kocsogok. Ez a svajstejger valami arcmutetet kapott, mert mintha nem lenne olyan ragyas a kepe mint 2 eve? Azert a feher hajjal igy is siman palyazhat az EB legrondabb focistaja cimre.
Ironikus hogy a lengyelek ellen a 2 golt is csak egy lengyel rugta:) Szanalom ez az egesz nemet foci, remelem minnel hamarabb kiesnek, mert amit csinalnak az gusztustalan.
Meg azt birom meg ahogy Klose-t balvanyozza mindenki:DDDD Ossze se tudtam hanyszor lott ma melle, az a "golpassz" Podolskynak is mekkora balfasz mozdulat volt mar:D vicc.
Remelem azert holnap a hollandok megmutatjak az olaszoknak hogy mi a foci -
#1296 Don't forget... This is the planet of the apes :P -
#1295 ez mekkora :A:SD:AS:da
télleg mint 1 ősember :AD:Sd -
#1294 pedig az utóbbi előnyösebb kép volt róla -
#1293 ez gyenge volt ... -
#1292 :OOOO támadnak a majmok -
#1291 Elefántcsontpart kéne még ide. xd -
#1290 -
#1289 rettegjetekwazze:OO