9806
Foci EB 2008
-
#1369 valami német-lengyel meccset. elméletileg úgy volt pedig kiírva, mint labdarúgás mérkőzés, de ilyet nem lehetett sokat látni a meccs alatt sajnos.. bár előre is tudtam, hogy hasonló lesz, én voltam a fasz, hogy bekapcsoltam a tv-t egy ilyen meccsre egyáltalán. amit ezek a németek csinálnak, az sajnos nem foci. érthetetlen, hogy valaki ezeknek szurkol. no comment bénázások és sablonosan begyötört gólok jellemzik a játékukat. már amennyire játék az, amit bohóckodnak ezek a pályán.. -
Grenzjager #1368
jó8 mindenkinek! -
#1367 te mit néztél ma áruld már el?:) -
#1366 jaja, végre focit láthatunk, mert a mai napon sajnos nem sok ilyet láthattunk..
[HOLLANDIA FTV!!!] -
Grenzjager #1365 , jah null-null és sok sérült? -
#1364 Én azt a meccset nem várom, sőt a tv-t is elkerülöm ;) -
#1363 link -
#1362 Ja a franciák ellen, de hogy bedugta esés közben a hasa alá :P
A legjobb hogy még a szakállát is beszőkítette lol
Holnapra egy Román győzelmet illetve egy döntetlent várok este és szeretném, ha a hollandok és az olaszok mennének tovább a csoportból, de igen nagy csata lesz... -
Grenzjager #1361 pedig 18h nem is este... -
#1360 Holnap este végre lesz egy nagyon jó meccs. Mindkét csapat esélyes lenne a végső győzelemre, csak a kapitányok nem a klasszis edzők közé tartoznak. -
#1359 a keze nagyobb volt emlékeim szerint :) -
Grenzjager #1358 ja, igen jól fejelt, arra emlékszem. -
#1357 Abel Xavier, nagyon nagy arc volt :P
-
Grenzjager #1356 a szőke néger melyik volt? -
#1355 :DDD
lehet keresni a recepteket (: -
#1354 Huhhú mekkora csapat volt én a 2000-es Eb-n kedveltem meg őket: Figo, Rui Costa, Fernando Couto, Abel Xavier, Joao Pinto, Sergio Concencaio... -
#1353 mert 4 eve mit nyertek? -
#1352 Macska már gyanakodva néz rám, ugyhogy ő is szurkolhat holnap:DD -
#1351 úgylegyen, képeket várjuk majd amin falatozol -
Grenzjager #1350 mármint elödőntőt akartam írni.... -
#1349 Én is megeszem. Az összes környező madarat levadássza. Ma csak 3 verebet hozott be a lakásba. Igazi gyilkológép. -
campy #1348 eltértem a témától...Szóval a Portugálok nem fognak semmit se nyerni itt sem... Pepe nem fogja megmenteni a Portugálokat mindig -
Grenzjager #1347 csak mondjukj a holland-olasz-francia-spanyol bagázsból csak egyetlen egy csapatot kaphatnak ellenfélül, és azt is csak a döntőben...
igaz ez vonatkozik pl a németekre is...(mint mindenkire az A-B csoportból) -
#1346 :DDDDddddd nekem már nincsen :( -
campy #1345 valóban a C.Ronaldo nem lenne közel se lenne Portugália olyan népszerű mint mondjuk 2000-ben vagy 2002-es Vb-n, pedig Luis Figo futballistának nevezhető volt és állítom hogy jobb volt mint most ez a csaló rohadék Ronaldo...ez nem futballista csak egy reklámos buzeráns aki feldobja magát -
#1344 Én meg megeszem a macskámat basszus:DASD:SD -
#1343 de ha nyernek, mindenkit meg kell verniuk, ugyhogy ez nem szamit (es nyerni fognak) :) -
campy #1342 akkor ne fikázd őket:D:D jó mondjuk én megértelek abból a szempontból h nekem a Franciák az unszimpatikusak, mert ők mákosak... és náluk van a legtöbb bevándorló nekik kéne az a szabály hogy maximum 3 honosított lehetne egy csapatban...Németekről annyit hogy jók -
Grenzjager #1341 annyiban könnyű a portugáloknak, hogy az úgymond "nagyok" közül, ők kerülhetnek a legkönnyebb úton az elödöntőbe... -
#1340 én inkább egyes holland élvezeti cikkekkel szimpatizálok :))
olasz vereség esetén jöhet az általad említett világos csoda ;)
-
#1339 pont ezaz, hogy en nem vagyok profi, miert is kene jobban fociznom naluk? ejha -
#1338 Ajjaj, ennek hatására még a végén megnyerik az EB-t.. :O :D -
#1337 Ronaldo? Hat ot tenyleg nehez szabalyosan szerelni az biztos:) Nem egy lassu ember -
#1336 nemnem:D -
#1335 jatéleg,elnézést :) csak már berögzül az emberbe:D -
#1334 jó kis csapat tény és való, csak a rinyapinát kéne megrendszabályozni :D -
#1333 Holnap kibontom a Heinekent az Oranje győzelmére -
#1332 Porto? .D -
campy #1331 kíváncsi lennék te mit tettél volna a helyükben... te nem vagy profi ők azok...téged simán szétrúgnának -
#1329 meg még bundáztak is fujjj!444