9806
Foci EB 2008
  • 5c0rp330n
    ugyanmár, nem gondolod, hogy a németek ellen drukkolunk? nem ér annyit az egész csapat, hogy ennyit foglalkozzunk vele. csak ha szóba kerül a játékok, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy mit művelnek ezek a szerencsétlenek a pályán.
    egyébként láttam a 2006-os VB meccseinek a nagy részét, de biztosan nem ugyanazt néztük ezek szerint.
  • Louis Cyphre
    Francia válogatott régen és ma:
    link
  • karajjj
    myp2p.eu
  • 5c0rp330n
    ez viszont nem jó. + most olvasom hogy Van Persie sem lesz.. remélem azért az olaszokat így is megregulázzák.
  • Breki33
  • 5c0rp330n
    lololol
    németfoci
  • Orionk
    Hello ismét!

Esetleg még valaki tud internet oldalakat (az mtv.hu kivételével ), hogy hol lehet a foci eb-t élőben nézni az interneten?

Előre is köszi.
  • Orionk
    Szia!

Köszi szépen, hogy válaszoltál. Azt hallottam én is, hogy az mtv.hu oldalon lehet nézni a meccseket, de nem találtam meg, hogy hol. :(
    Tudnál esetleg még abban segíteni, hogy hol?

Köszi szépen.
  • balljuggler
    Hatalmas megállapítást teszek most a tegnapi Német-Lengyel meccsről!
    A második gól tudatos volt és direkt pörgette fel Klose a lasztit Podolszkinak...Az akció gól..:P
  • 5c0rp330n
    esélytelen
  • jAsOn VoOrHeEs
    Robben nélkül a hollandok
  • Nandusz
    Én is a Hollandoknak szorítok... Megérdemelnék már, hogy Van Bastenék 1988-as EB győzelmük után ismét elfoglalják méltó és megérdemelt pozíciójukat.
  • Bercy #1397
    Hát aki azt mondja, hogy a németek nem tudnak focizni az nem látta szerintem a 2006 os VB-t.
    Az tény, hogy Klose nincs jó fomrában (Bayernben is már-már Podolski-t játszatták helyette), de azért nem kéne leírni őket.
    Sajnálni tudom azt aki nem egy csapatnak hanem egy csapat ellen drukkol...
  • Solten
    Igaz.. El kell intézni a szőröstalpúakat...

• karajjj
    először ők jönnek:
  • gabber_saviola
    korán van még, estére elfáradunk a flémben :P
  • Solten
  • Solten
  • Solten
    Hangoljunk...

• Nandusz
    Na így sikerült módosítani, thx
  • jAsOn VoOrHeEs
    Írd át Tomá¹ Rosický-t, mert ő ugye sérülés miatt amúgy sem kerettag. :)
  • Solten
    Estére macskamenü lesz nektek...
  • Nandusz
    Letöltöttem és elkezdtem használni ezt a frankó kis Excel táblázatot, amivel nyomon tudom követni az EB-t, de sajnos a Cseh csapat tagjai között nem található a góllövő Václav Sverko¹ az adatbázisban.
    Kibővíteni meg nem tudtam az adatbázist, mert jelszóval védett.
    Esetleg tudsz valami megoldást ennek orvoslására?
  • gabber_saviola
    gondolom az elején ellenkezni fognak kicsit :D
  • DJ BP
    ahhoz lesz egy-két szavuk :)
  • gabber_saviola
    ma meghámozzuk a narancsokat :)

• John Cena
    a Brazilt én is néztemXDXD
  • NeoMaN
    Persze. A gólok meg maguktól születnek.
    Hagyjukmár a fröcsögést....
  • Grenzjager
    tényleg az hogy döntik el, hogy mely ország lehet uefa tag és melyik nem? itt kazakhsztánra és izraelre gondolok... mondjuk egy kazakh túra mindig fárasztó lehet...
  • Rolka
    Brazil áááááááá :D:D:D
  • a.carkey
    Ennyire hülye nem lehet egy áruház :D
  • Carlos HUN
    Nah te tenél rá krémet pofikájára LOL :D
  • Monoton
  • Carlos HUN
  • gameplusz
    Miért húzza mindenki ennyire a románokat? Ennyire nem jók...
  • poppe
    adja az ég
  • zeus89
    Románia - Franciao. 1-1
    Holland - Olasz 0-2
  • Gabe18
    Hogy ez a 8 mennyire volt kemény,az majd a végén kiderül.2004.ben sem hiszem hogy az első napok után a Görögökről hitték volna hogy ők lesznek a "legkeményebb mag".
    Hogy 31,67%-ot mentek azt nem tudom,de elhiszem neked hogy ennyi volt.De a lényeg hogy ennél még sokkal jobban is tudnak pörögni ha kell majd,mint az mondjuk a 2. félidő nagyrészében tették.
  • 5c0rp330n
    azt ne felejtsük még ki, hogy ez a 8 csapat a keménymagja az EB-nek, hogy egyértelműen a legmagabiztosabbak voltak a Portugálokat is lekőrözve, és hogy ráadásul csak kb 31,67%-on mentek..
  • Gabe18
    Még szerencse hogy ezzel a "nem focival" az eddigi 8 csapat közül a Portugálok mellett a legmagiztosabb teljeitményt mutatták,az első 30 perc után kb. 30-40%-on menve...