9806
Foci EB 2008
-
#1409 ugyanmár, nem gondolod, hogy a németek ellen drukkolunk? nem ér annyit az egész csapat, hogy ennyit foglalkozzunk vele. csak ha szóba kerül a játékok, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy mit művelnek ezek a szerencsétlenek a pályán.
egyébként láttam a 2006-os VB meccseinek a nagy részét, de biztosan nem ugyanazt néztük ezek szerint. -
Louis Cyphre #1408 Francia válogatott régen és ma:
link -
karajjj #1407 myp2p.eu -
#1406 ez viszont nem jó. + most olvasom hogy Van Persie sem lesz.. remélem azért az olaszokat így is megregulázzák. -
#1405 -
#1404 lololol
németfoci -
Orionk #1403 Hello ismét!
Esetleg még valaki tud internet oldalakat (az mtv.hu kivételével ), hogy hol lehet a foci eb-t élőben nézni az interneten?
Előre is köszi.
-
Orionk #1402 Szia!
Köszi szépen, hogy válaszoltál. Azt hallottam én is, hogy az mtv.hu oldalon lehet nézni a meccseket, de nem találtam meg, hogy hol. :(
Tudnál esetleg még abban segíteni, hogy hol?
Köszi szépen. -
#1401 Hatalmas megállapítást teszek most a tegnapi Német-Lengyel meccsről!
A második gól tudatos volt és direkt pörgette fel Klose a lasztit Podolszkinak...Az akció gól..:P -
#1400 esélytelen -
#1399 Robben nélkül a hollandok -
Nandusz #1398 Én is a Hollandoknak szorítok... Megérdemelnék már, hogy Van Bastenék 1988-as EB győzelmük után ismét elfoglalják méltó és megérdemelt pozíciójukat. -
#1397 Hát aki azt mondja, hogy a németek nem tudnak focizni az nem látta szerintem a 2006 os VB-t.
Az tény, hogy Klose nincs jó fomrában (Bayernben is már-már Podolski-t játszatták helyette), de azért nem kéne leírni őket.
Sajnálni tudom azt aki nem egy csapatnak hanem egy csapat ellen drukkol... -
#1396 Igaz.. El kell intézni a szőröstalpúakat...
-
karajjj #1395 először ők jönnek:
-
#1394 korán van még, estére elfáradunk a flémben :P -
#1393 -
#1392 -
#1391 Hangoljunk...
-
Nandusz #1390 Na így sikerült módosítani, thx -
#1389 Írd át Tomá¹ Rosický-t, mert ő ugye sérülés miatt amúgy sem kerettag. :) -
#1388 Estére macskamenü lesz nektek... -
Nandusz #1387 Letöltöttem és elkezdtem használni ezt a frankó kis Excel táblázatot, amivel nyomon tudom követni az EB-t, de sajnos a Cseh csapat tagjai között nem található a góllövő Václav Sverko¹ az adatbázisban.
Kibővíteni meg nem tudtam az adatbázist, mert jelszóval védett.
Esetleg tudsz valami megoldást ennek orvoslására? -
#1386 gondolom az elején ellenkezni fognak kicsit :D -
DJ BP #1385 ahhoz lesz egy-két szavuk :) -
#1384 ma meghámozzuk a narancsokat :)
-
#1383 a Brazilt én is néztemXDXD -
#1382 Persze. A gólok meg maguktól születnek.
Hagyjukmár a fröcsögést.... -
Grenzjager #1381 tényleg az hogy döntik el, hogy mely ország lehet uefa tag és melyik nem? itt kazakhsztánra és izraelre gondolok... mondjuk egy kazakh túra mindig fárasztó lehet... -
#1380 Brazil áááááááá :D:D:D -
#1379 Ennyire hülye nem lehet egy áruház :D -
#1378 Nah te tenél rá krémet pofikájára LOL :D -
Monoton #1377 -
#1376 -
#1375 Miért húzza mindenki ennyire a románokat? Ennyire nem jók... -
#1374 adja az ég -
#1373 Románia - Franciao. 1-1
Holland - Olasz 0-2 -
Gabe18 #1372 Hogy ez a 8 mennyire volt kemény,az majd a végén kiderül.2004.ben sem hiszem hogy az első napok után a Görögökről hitték volna hogy ők lesznek a "legkeményebb mag".
Hogy 31,67%-ot mentek azt nem tudom,de elhiszem neked hogy ennyi volt.De a lényeg hogy ennél még sokkal jobban is tudnak pörögni ha kell majd,mint az mondjuk a 2. félidő nagyrészében tették. -
#1371 azt ne felejtsük még ki, hogy ez a 8 csapat a keménymagja az EB-nek, hogy egyértelműen a legmagabiztosabbak voltak a Portugálokat is lekőrözve, és hogy ráadásul csak kb 31,67%-on mentek.. -
Gabe18 #1370 Még szerencse hogy ezzel a "nem focival" az eddigi 8 csapat közül a Portugálok mellett a legmagiztosabb teljeitményt mutatták,az első 30 perc után kb. 30-40%-on menve...