9806
Foci EB 2008
  • Count Adyn
    Na jah. Mind1 ezen kár már filózni. A második és harmadik gólt a saját gólvonalukról mentve szereték azért^^
  • Győri Devi
    a másik 2 gól szép volt az nem vitás de az elsö góllal az olaszok már megzuhantak
  • Solten
    "Ha nem kapnak egy ilyen gólt akkor nincsen kontratámadásból gól!"

Miva'??
  • szucsy89
    lesgól előtt kiegyenlített volt
  • Sabcsee
    az EB eddigi legjobb meccse volt!
    olaszok védelme gyenge volt,a hollandoké se volt túl jó de legalább időben becsúsztak/blokkoltak.
    szép volt hollandok!
  • szucsy89
    a bíró egész meccsen a hollandoknak fújt nem tudom hogy láttad e...Ruud "lófej" Nistelrooy ahányszor feldobta magát szólt a síp...no comment
  • davidragon
    Mit lámázol? Már a lesgól előtt is látszott a holland fölény.
    Foci-tudor? kac-kac
  • Aragorn10
    Ha nem kapnak egy ilyen gólt akkor nincsen kontratámadásból gól!
    Ennyi ilyen egyszerű a mai foci!
    Egy játékvezetői tévedés és VÉGE!
  • pinnacle
    ha neked kevesebbel is megy, akkor nem értem a kérdésedet^^
  • Solten
    Lol. Na persze kend a bíróra.. A másik kettőt is...
  • HUNMarcus
    játékvezetőnek
  • grizzly21
    szabalyos golt miota baj megadni? Jo szo ez hogy osszetortek, de nem volt bennuk a gol se elotte se utana
  • szucsy89
    jah lenullázták mivel egy szabálytalan les gól miatt az olaszoknak támadniuk kellett...
  • Aragorn10
    TE láma azért nyertek a Hollandok mert az olaszok ellen ítéltek egy lesgólt!!!
    Ez miatt ki kellett támadni az olasz csapatnak te láma és azért kaptak több gólt!!!!
    Vágod nagy foci tudor!!!!
  • karajjj
    hű de okos vagy...
    nem is értem, hogy lehet ennyi ésszel élni
  • james69holden
    madridban nem igazán ment neki, de válogatottban meg nagyon jó volt! (persze a magyar meccs kivételével)
    felkészülési meccseken is stabilabb volt vele a védelem
  • desigo
    a másik két gólnak...
  • HUNMarcus
    nem a bíró volt a hülye, a partjelző, amúgy meg nézd meg még1x a második gólt, hogyan lenullázták az olasz védelmet a gyors kontrával
  • szucsy89
    jó most a sok holland örüljön, grat, kívánom hogy jusson tovább mindkét csapat és majd később kerüljön össze ismét....nem ilyen eredmény fog születni az tuti....
  • Count Adyn
    Na most akkor kinek higgyünk púlsanyinak vagy a másiknak?:D
  • szucsy89
    majd én megmagyarázom: bíró bácsi...
  • SLICK
    románok ellen játszanak
    Na már előre várom a francia-holland meccset ^^
  • Louis Cyphre
    Csodálatos győzelem!
    Német-holland döntőt!
  • davidragon
    Jajj annyira védik az olaszokat a tévések, egyáltalán nem ezen múlt a meccs, jobbak voltak a hollandok. Ennyi!
  • LasCar16
    nem kell elszállni, 2-0nál volt egy csomo helyzet, de semmi nem ment be, Van der Saar is jól védett, 2. helyre még odalehet érni, ha minden jólmegy akkor lesz még visszavágó, grat a Hollandoknak, megérdemelték ma
  • pinnacle
    annyi mindenki:) tetudod...
    lyon,real meg még van egy pár:)
    szal lehet fanolni egész EB mezonynek^^
  • Solten
    Ez agy agyhalott kommentátor megmagyarázza az olasz vereséget: Cannavaro...

• szucsy89
    hát ez kész...csicska fasz bíró...a gól után összetörtek az olaszok abból lett a másik két gól...köszönjük szépen!:S:SS
  • pinnacle
    Drága fikázó vélt vagy valós Holland fanok, miért nem lehet úgy mint #2050?
  • Trunks
    Meg 2-2 is.
  • SLICK
    hát sztem olaszokban is lett volna gól.. de hát 3 ilyen kapott gól után nehéz bekotorni legalább a szépítőt...
  • karajjj
    miért? kinek?
  • Hegi90
    grat :D
  • Atesz89
    Ez tényleg jó meccs volt végre, a hollandok, a így folytatják még meg is nyerhetik az Eb-t( vagy csak az olaszok voltak ilyen gyengék?) Eddig a hollandokon kívül a portugálok és a németek mutattak magabiztos játékot eddig. Majd holnap az oroszok :D
  • Trunks
    Grat a hollandoknak. Sajnos Donadoni 1 fasz. Mindenesetre ekkora különbség nem volt a két válogatott között. 1 gólos holland győzelem reálisabb lett volna.

Látszott, hogy Aléval sokkal veszélyesebb a támadójáték. Románok ellen kezdenie kell.

Ennek a bírónak viszont több meccset nem adnék, mert hibát hibára halmozott. A mezőnyben össze-vissza fújt.
  • HUNMarcus
    én meg nyertem 10400 ft-ot tisztán sportingon
  • Csesza
    viszont előre sajnálom az olaszok köv. ellenfelét mert van egy olyan érzésem, hogy a köv. csapatot ki akarják majd nyírni :)
  • Count Adyn
  • Győri Devi
    az elsö jó meccs az EB-n a hollandok megérdemelték az olaszoknak meg vhogy nem ment de ez van (francba buktam 25 pontot az iwiwen) :DDD
  • Csesza
    én sem értem, sztem szar volt az egész szezonban :S