9806
Foci EB 2008
-
#2092 Na jah. Mind1 ezen kár már filózni. A második és harmadik gólt a saját gólvonalukról mentve szereték azért^^ -
#2091 a másik 2 gól szép volt az nem vitás de az elsö góllal az olaszok már megzuhantak -
#2090 "Ha nem kapnak egy ilyen gólt akkor nincsen kontratámadásból gól!"
Miva'?? -
#2089 lesgól előtt kiegyenlített volt -
#2088 az EB eddigi legjobb meccse volt!
olaszok védelme gyenge volt,a hollandoké se volt túl jó de legalább időben becsúsztak/blokkoltak.
szép volt hollandok! -
#2087 a bíró egész meccsen a hollandoknak fújt nem tudom hogy láttad e...Ruud "lófej" Nistelrooy ahányszor feldobta magát szólt a síp...no comment -
davidragon #2086 Mit lámázol? Már a lesgól előtt is látszott a holland fölény.
Foci-tudor? kac-kac -
#2085 Ha nem kapnak egy ilyen gólt akkor nincsen kontratámadásból gól!
Ennyi ilyen egyszerű a mai foci!
Egy játékvezetői tévedés és VÉGE! -
pinnacle #2084 ha neked kevesebbel is megy, akkor nem értem a kérdésedet^^ -
#2083 Lol. Na persze kend a bíróra.. A másik kettőt is...
-
#2082 játékvezetőnek -
#2081 szabalyos golt miota baj megadni? Jo szo ez hogy osszetortek, de nem volt bennuk a gol se elotte se utana -
#2080 jah lenullázták mivel egy szabálytalan les gól miatt az olaszoknak támadniuk kellett... -
#2079 TE láma azért nyertek a Hollandok mert az olaszok ellen ítéltek egy lesgólt!!!
Ez miatt ki kellett támadni az olasz csapatnak te láma és azért kaptak több gólt!!!!
Vágod nagy foci tudor!!!! -
karajjj #2078 hű de okos vagy...
nem is értem, hogy lehet ennyi ésszel élni -
#2077 madridban nem igazán ment neki, de válogatottban meg nagyon jó volt! (persze a magyar meccs kivételével)
felkészülési meccseken is stabilabb volt vele a védelem -
#2076 a másik két gólnak... -
#2075 nem a bíró volt a hülye, a partjelző, amúgy meg nézd meg még1x a második gólt, hogyan lenullázták az olasz védelmet a gyors kontrával -
#2074 jó most a sok holland örüljön, grat, kívánom hogy jusson tovább mindkét csapat és majd később kerüljön össze ismét....nem ilyen eredmény fog születni az tuti.... -
#2073 Na most akkor kinek higgyünk púlsanyinak vagy a másiknak?:D -
#2072 majd én megmagyarázom: bíró bácsi... -
#2071 románok ellen játszanak
Na már előre várom a francia-holland meccset ^^ -
Louis Cyphre #2070 Csodálatos győzelem!
Német-holland döntőt! -
davidragon #2069 Jajj annyira védik az olaszokat a tévések, egyáltalán nem ezen múlt a meccs, jobbak voltak a hollandok. Ennyi! -
#2068 nem kell elszállni, 2-0nál volt egy csomo helyzet, de semmi nem ment be, Van der Saar is jól védett, 2. helyre még odalehet érni, ha minden jólmegy akkor lesz még visszavágó, grat a Hollandoknak, megérdemelték ma -
pinnacle #2067 annyi mindenki:) tetudod...
lyon,real meg még van egy pár:)
szal lehet fanolni egész EB mezonynek^^ -
#2066 Ez agy agyhalott kommentátor megmagyarázza az olasz vereséget: Cannavaro...
-
#2065 hát ez kész...csicska fasz bíró...a gól után összetörtek az olaszok abból lett a másik két gól...köszönjük szépen!:S:SS -
pinnacle #2064 Drága fikázó vélt vagy valós Holland fanok, miért nem lehet úgy mint #2050?
-
#2063 Meg 2-2 is. -
#2062 hát sztem olaszokban is lett volna gól.. de hát 3 ilyen kapott gól után nehéz bekotorni legalább a szépítőt... -
karajjj #2061 miért? kinek? -
#2060 grat :D -
#2059 Ez tényleg jó meccs volt végre, a hollandok, a így folytatják még meg is nyerhetik az Eb-t( vagy csak az olaszok voltak ilyen gyengék?) Eddig a hollandokon kívül a portugálok és a németek mutattak magabiztos játékot eddig. Majd holnap az oroszok :D -
#2058 Grat a hollandoknak. Sajnos Donadoni 1 fasz. Mindenesetre ekkora különbség nem volt a két válogatott között. 1 gólos holland győzelem reálisabb lett volna.
Látszott, hogy Aléval sokkal veszélyesebb a támadójáték. Románok ellen kezdenie kell.
Ennek a bírónak viszont több meccset nem adnék, mert hibát hibára halmozott. A mezőnyben össze-vissza fújt. -
#2057 én meg nyertem 10400 ft-ot tisztán sportingon -
Csesza #2056 viszont előre sajnálom az olaszok köv. ellenfelét mert van egy olyan érzésem, hogy a köv. csapatot ki akarják majd nyírni :) -
#2055 -
#2054 az elsö jó meccs az EB-n a hollandok megérdemelték az olaszoknak meg vhogy nem ment de ez van (francba buktam 25 pontot az iwiwen) :DDD -
Csesza #2053 én sem értem, sztem szar volt az egész szezonban :S