9806
Foci EB 2008
-
#2052 na az jol hangzik -
Csesza #2051 Gratula a hollandoknak, megérdemelték :)
egyre jobban bebizonyosik amit vártam és amiben reménykedtem az EB előtt Holland V. Portugál EB győzelmet :) -
#2050 Grat az olaszoknak is, nagoyn szépen játszottak, nagyon nyomták ők is, sajnos ez így sikerült (nekem nem sajnos.. bocs), de egy nagyon izgalmas és emlékezetes meccset köszönhettünk mind2 csapatnak.
és nem utolsósorban:
HAJRÁ HOLLANDIA NAGOYN SZÉP VOLT TOVÁBBI EHHEZ HASONLO SIKERÜK LEGYEN! -
Nandusz #2049 HOLLANDIA -
#2048 mit isteníti a Cannavarot ? mintha olyan sokat számítani, gyengék voltak, most jobban muzsikált a holland csapat! -
Monoton #2047 csöndmár -
#2046 lehetett volna 6:0 is -
pinnacle #2045 jaja, te vagy a király, a CSATÁR (igy nagysbetuvel) -
#2044 gratula a hollandoknak
ez pöpec volt... -
pinnacle #2043 basszus te annyi csapatnak fanolsz, hogy az egész EB mezőnynek fanolhatnál^^ -
#2042 hát ez megint csak jogos... szvsz én sem fikázva szorítok a hollandoknak.. hát a többiekről meg nem tehetek :)
-
#2041 2 meterrol felerugja ugy hogy kb 10 meterrel magasabban volt mint a kapufa? Az ilyen nem is csatar:) -
karajjj #2040 mért a románoknak lehet szurkolni, de ha én fanolok a hollandoknak mert ott a "fél real", akkor már egyből birka vagyok? -
pinnacle #2039 én lennék az első aki lelovi magát, ha az olaszoknak drukkolnék.
szal ezt megint bebuktad pubi^^ -
#2038 olaszok azt hitték, hogy a Del Piero megváltás lesz -
Csesza #2037 kinek? :D max most pinnacle-nak, aki tudtommal nem olasz drukker, csak szánalmas ami itt jópáran leműveltek... :S -
#2036 legalabb volt nehany helyzetuk. Jobb lett volna ha kivedezeik az egesz tornat, mint 2 eve a vb-n? Azt hiszem a szep foci minden focirajongo kozos erdeke -
#2035 Nah hát grat a hollandoknak, megérdemelték, szar volt az olasz csapat, a bíró pajtás se volt valami tul jó, Donadoni meg fasz hogy csak akkor hozza be az értelmes játékosokat ha már hullámzik a nyakig szar. Lehetne ez azért 3-3 is csak hát be kéne rugni a ziccereket. Mindenesetre jó nagy lófaszt érdemel igy a csapat meg vereséget:P Ettől majd felébrednek. Megyek levadászom a macskát. -
pinnacle #2034 nem, de látom nálad egy csatár már nem hibázhat:)
ROBOTcsatárokat a világnak^^
vagymi? -
#2033 azt mondja ooohhh yeeee xDDDDDDDDDD -
karajjj #2032 "olyan hibákat követnek az olaszok, amik egyáltalán nem jellemzőek rájuk"
és közben majdnem sírvafakad... :D -
#2031 Érdekes hogy bármilyen olasz drukkerhez szolok mindig ott teremsz teljes mellszélleséggel védeni az összes kicsi barátod igazát -
Csesza #2030 nem vagyok olasz drukker de én is inkább a románoknak szurkoltam -
pinnacle #2029 de nem az egész meccs alatt fikázva gondolom
-
#2028 hát pedig pont most nem lehet mondani az olaszokra, h bunkerfocit játszanak...
4-3-3-ba játszanak, mint szinte az összes felkészülési meccsükön előtte
teljesen támadó felfogásban
csak ezzel az a baj h olaszban ezt senki sem játsza.. abszolút mellényúlt ezzel a taktikával a donadoni
hazamegy, tuti meg fogják lincselni -
pinnacle #2027 jah és ez alpári?:O
háát akkor gondolom itt a topikot olvasgatva végigsirtad a meccset... -
#2026 az a taktikan mulik hogy Toni 2 meterrol atrugja majdnem az egesz stadiont? -
#2025 ez most olyan mikor olaszok a románoknak szurkoltak... -
Csesza #2024 érdekes hogy az alpári stílust csak annal jegyzed meg aki nem ért veletek 1et... -
#2023 nem sokon múlt -
pinnacle #2022 Pont annyi van mint neked^^
jajmár, a sok olaszfikázónak meg milyen stílusa van? -
pinnacle #2021 taktikát is a 11 olasz határozza meg?:O -
#2020 Gratulálok az alpári stílusodhoz. Nyóc általános megvolt -e már? -
pinnacle #2019 arra mész amerre a többség
birkaefektus.
ha a logódat hozod fel, akkor ne fikázzd az olaszokat és ne nyaljál a hollandoknak^^
majd ha franciskáék kiszopnak akkor lehet majd logót cserélni^^ -
#2018 "alábeszélő baszomány" Ez jogilag le van védve? Mert használnám alkalomadtán -
#2017 :) hát jó is lenne -
#2016 ugyanmar ezt nem lehet csak az edzore fogni. 11 olasz focista van a palyan, az edzo a padon csucsul -
Csesza #2015 viselkedjél már normálisan -
#2014 még 1 gól elférne abban az olasz kapuban -
#2013 egyertelmuen az olaszoknak szurkol ez a kocsog