9806
Foci EB 2008
-
#9079 Senki nem tudja?:D -
#9078 ellenkezőjét teszed meg holnap kurva sokpizzel azt végre egyszer nyerni fog és te leszel a nagy vesztes XD -
#9077 w77d kire fogadsz holnap?:D -
#9076 hja kb..esélytelen csapat nem jut el egy elődöntőig...
esélyesebb van de h esélytelen -.-
am én azért is az oroszoknak drukkolok holnap mert a spanyoloakt utálom mint a fenét:P
halkan jegyzem meg nem azért mert kétszer is 1 góllal ment el rajtuk a tippem hanem alapjáva véve :D
na meg 4-1 oda most itt az idő a nagy revansnak..szal hajrá russia :P -
#9075 "Törökök meg másolni próbálták az olasz focit. Beállunk a 16osra, és ha labda jön elrúgjuk messzire, közönség le van szarva."
te ezt az egész meccsre mondod?igy láttad a mérkőzést?:O
akkor nem egy meccset néztünk az bíztos... -
SuLtAN17 #9074 Egyszerűen nem értek itt néhány embert. Miért kell mindig elővenni ezt a hülye "divatcsapat,divatszurkoló" dumát. Még jó hogy az ilyenek akik ezzel dobáloznak mióta élnek egy csapatnak szurkolnak. Szánalmas. Én például világéletemben angol szurkoló voltam, dehát nekik ezen az EB-n nem szurkolhattam, így kerestem egy szimpatikus támadófocit játszó kiscsapatot (oroszok) és iszonyatosan megérdemlnék az EB győzelmet. Ezek szerint én egy divatszurkoló vagyok?? A másik idiota duma pedig ez az "esélytelen" baromság, akik ezt nyomatják azok meg nem nézték még ezt az EB-t. -
#9073 ígyvan -
#9072 nah német - orosz döntőt:D -
#9071 Ott a pont.
-
Nandusz #9070 Annyi különbséggel, hogy ezt az olaszok sokkal amatőrebben csinálták, hisz eddig se jutottak el. -
#9069 Törökök meg másolni próbálták az olasz focit. Beállunk a 16osra, és ha labda jön elrúgjuk messzire, közönség le van szarva. Majdnem jól sikerült, csak a német 16oson belülre áltak be, és ilyenkor az elrúgjuk a francba bekerül a kapuralövések statisztikába. Van még hova fejlődniük. -
#9068 Léman mindig izgi meccseket csinál. :D Igazi sómen. :D -
#9067 Rüstü csapnivalóan védett... A horvátok is az ő hibájából találtak be, most meg Klose. Egy Casillas szintű kapussal vb-t nyertek volna ezt nem túlzás kijelenteni. Azért továbbra is hajrá németek! -
#9066 vagy anank,h kiesett vki kedvenc eggyüttese és akkor van olyan csapat akinek szívesebben adná az eb címet :) -
#9065 Hat gólt lőtt a magyar játékoskísérő kisfiú -
Tomy Lee #9064 Nagyon-nagyon remélem,hogy így lesz!! -
#9063 Holnap hajrá spanyolok:) Jó kis német-spanyol döntő:)
Egyébként mi az EURO2008 zenéje? Jó lenne letölteni mert tetszik:D -
Nandusz #9062 Hisz ha a kezdő meccs utáni vereség után benyelnek még egy vereséget, akkor most nincsenek itt, a döntő közeli helyzetben. -
#9061 spanyol-orosz sztem nem spanyol győzelem lessz hiszen 4-1 votl akkor de torres cseléhez nagy szerencse is kellett.
hiányzott arshavin is aki sokat számít láthattuk :)
kezdő meccs volt nem votlak naon motiváltak..
milyen lenne már ha ugy kerülne be a történelembe az oroszok h az eb-t úgy nyerték h a kezdő mecsen vereséget szenvedtek majd nem kaptak ki egy mecsen sem :P -
#9060 igaz XD -
#9059 még az orf1-en sem volt!valamit nagyon elcsesztek a svájciak
amúgy mi ez a hirtelenjében jött "a németek majd legyőzik az oroszokat a döntőben" hype?
először talán el kéne oda jutniuk a vörösöknek,és az bizony nem fog menni -
Nandusz #9058 Klose gólja csak mobil telós felvételen tekinthető meg a youtube-on -
#9057 #9051 #9050
Ezt nevezik divatszurkolásnak... -
#9056 ámen :) -
#9055 Most mondták hogy mi volt a gond... -
#9054 ha nem is sima győzelem meg nem is lefocizás de mondhatni h nagyon sokkal jobbak voltak. 2 gól+kapufa meg sok helyzet :P -
#9053 szerintem egyáltalán nem túlzás több is lehetett volna -
#9052 -
#9051 úgy legyen... -
Louis Cyphre #9050 Milyen divat lett most az orosz válogatott!
Reméljük holnap mehetnek haza! -
#9049 hja meg a görögökre is ki gondolt h ők nyerik az eb-t 4 éve?
hümmm? senkise :O
épp ilyen csapat lehet az orosz válogatott és akkor lehet 4 év mulva fogadni (persze ha kijutnak) hogy 0 pontal végeznek a csoportban :P -
Nandusz #9048 Azért az túlzás, hogy lefocizták őket, maradjunk annyiban, hogy győztek a hollandok ellen. -
#9047 ja pl ez is jó példa..ha egy csapat kifog egy jó szezont akkor nem lehet esélytelen.és láthattuk az oroszok hogyan játszottak a törökök is..most is nem bunkereztek hanem támadtak 1-0 nál is nem álltak le.
oroszok a hollandok ellen is mien jol játszottak már :O
kapufat is lőttek ..stb -
#9046 Persze persze. Az osztrákoknál meg minden oké volt ... -
#9045 Oroszok nyerik az EB-t (remélem) -
#9044 ja épp ugyanugy esélytelen mint ahogy leirták a törököket hogy gólókkal nyrnek a németek szvsz van esélyük az oroszoknak... -
#9043 mért lennének esélytelenek?Gondolj pl. a Holland-Orosz-ra vagy a Bayern-Zenit-re -
#9042 A Hollandok ellen is esélytelennek tartották őket... Aztán mégis lefocizták őket a pályáról. -
#9041 jogos..:D -
#9040 én bárkinek drukkolnék a németek ellen :) még máltának is