9806
Foci EB 2008
-
#9119 Mert ilyen az elet. :D
Amugy nem mindig a jobbik nyer, sokszor a szerencsesebb.
Eddig a torokok minden merkozesen ahol tovabbjutottak az ellenfel jobban jatszott naluk, most amikor ok jatszottak jobban a nemeteknel a sors fintora folytan ok estek ki.
Mondjuk en mindig is utaltam a nemeteket, mert nincs meg egy olyan makos csapat mint ok a eszt nelkulozo rakkolos jatekuk miatt.
A torokok ezen az esten pedig nem erdemeltek vereseget, de mit adj isten az egieknel mashogy rendeltetett. -
#9118 2:12 OMG!!! :D:D:D::D Nagyon brutál, ahogy bevillan a zászló pár másodpercre. -
Grenzjager #9117 az zsír lehet. töltsél majd fel képeket.
+ Kasierslautern -
#9116 Kölnben leszünk a döntő napján. :D:D Ott fogjuk nézni a meccset. -
Grenzjager #9115 Az "én fricceim" erre buliztak a meccs után....
jó kis ex-ddr-es banda Die Prinzen - Deutschland a szöveg állati, a zene...
itt meg egy videó Köln Arena, ünneplés -
#9114 muhá :) -
#9113 Énis németekkel néztem.
Még el sem kezdődött a meccs, mindenki jó magyarhoz méltóan Türkiye,Türkiye...
Törökök vezetést szereztek, fél sörsátor felrobbant, a sok okos kiabálta hogy Auf wiedersehen...
Aztán jött Schweini gólja, örültünk is a fejünknek.Végén ugye többször is elment az adás, szegény német srácok csak néztek, nem értettek semmit, asse tudták hol vannak :D
Aztán mondta Gundel, hogy lemaradtunk egy gólról, a gólt Klose szerezte.
Elordítom magam zwei zu eins, Klose.1ik német felugrik, bele a nyakamba :D mondok rendben :D
Visszajött a kép, pont egyenlítenek a törökök, mi letörve, sörsátor másik fele örül, megint Auf Wiedersehen mindenhonnan.Aztán jött pici Lahm gólja, na ott elszabadultak az indulatok :D sok antinémet lelógó orral kurv@@nyázott, mi meg fröcsköltük a sört mindenfele...:D
Közben pedig ordítottuk hogy Auf Wiedersehen :PPP -
#9112 Mi is németekkel néztük.
Nagy pillanat volt, mikor Semih egyenlítő góljánál (amit csak Gundel hanggal tudott közvetíteni) nagy örömködésbe kezdtek, mire lehűtöttük őket, hogy nem drei-ein, hanem zwei-zwei. -
#9111 Ha valaki nem tudná, 'Jogi' Joachim Löw beceneve :DDD
-
Grenzjager #9110 Tegnap este a német közszolgálati adó, a ZDF rekordnézettséget ért el mintegy 30 millió nézővel. Becslések szerint a kocsmákban és utcai kivetítőkön, valamint a török háztartásokban további 10 millióan, összesen tehát 40 milliónyian nézték a csatornát. -
#9109 volt telefonos kapcsolat, lehetett hallani mikor arról beszélt -
#9108 utolsó mondat -
Grenzjager #9107 Der Spiegel:
DREI TORSCHÜSSE, DREI TREFFER Triumph der deutschen Effizienz"
(Három kapura lövés, három találat; A német hatékonyság diadala" -
#9106 azért ez vicces.mármint hogy belekötnek az MTV-be.az orf1-en sem volt pont addig amíg a mtv-nél,kivéve az utolsó kimaradást.akkor átvették egy fizetős adó képét,aztán hamarabb visszakapták képet.igen,biztos az MTV hibájából -.-
az mondjuk nekem is érdekes volt,hogy nem hoztak létre telefonos kapcsolatot,biztos meg volt ennek is az oka
inkább örüljünk hogy nem a retek adja,mert akkor az első jelszakadáskor benyomtak volna egy győzikét... -
DJ BP #9105 "Amúgy a világbotrány nem ez (ha a kép műholdon jön, bizony egy megfelelő vihar képes leárnyékolni), hanem a közvetítésből kicenzúrázott Free Tibet-pólós ember. Ettől a pillanattól kezdve senki nem szólhat egy szót sem azellen, ha a kínaiak cenzúrázzák az olimpiai közvetítéseket."
Francokat, évek óta nem mutogatják a berohanó idiótákat, nagyon helyesen, ez nem Tibetről szól. Amit a kínaiak akarnak, azaz 1-2 perces csúsztatás, amit azért nem kéne... -
#9104 [URL=http://comment.blog.hu/2008/06/25/a_hiba_a_nemzetkozi_kozvetitovonaban_volt]Érdemes elolvasni! A kommenteket is! A "közvetítésről". Én azon döbbentem le, hogy eddig MINDIG adta a görög tévé és a spanyol is, és ha átkapcsoltam, ott is volt meccs. Tegnap valami tök más műsort adtak. Drágább lett volna az elődöntő, mint a többi?[/URL]
"Azt hiszem az egyik gólról csak a stúdióbeszélgetés miatt maradtatok le. Itt a ZDF-en az már visszajött a közvetítés, amikor otthon még a szakértők osztották az észt. Az első gólra nem emlékszem, de mintha az is már épp benne lett volna a közvetítésben, mert a´rádió (nem a magyar) már hozta és kb. mindig egyszerre szûnt meg és jött vissza a hang/kép."
"Amúgy a világbotrány nem ez (ha a kép műholdon jön, bizony egy megfelelő vihar képes leárnyékolni), hanem a közvetítésből kicenzúrázott Free Tibet-pólós ember. Ettől a pillanattól kezdve senki nem szólhat egy szót sem azellen, ha a kínaiak cenzúrázzák az olimpiai közvetítéseket."
"A BBC közvetítése itt Angliában megszakadt, aztán pár másodperc múlva beadták a meccset egy másik adó képével, még a kommentárok is közölték, hogy akkor most köszöntjük még a BBC nézőit akik azért nem láttak képet mert...
Majd egy idő után visszajött a BBC kép, megint elment, megint jött helyette a másik.
Meg is döbbentem, hogy milyen jól felkészültek. Mert itt nem az volt, hogy ők szerencsések voltak a közvetítéssel, hanem ezek szerint előre megszervezték, hogy ha az egyik vonal nem jön akkor legyen másik. És ezek szerint szépen utánanéztek, hogy hol lehet technikai gebasz, és az alapján szervezték a B verziót... Hmmmm.... És ez itt állami TV...."
"Érdekes Hollandiában /Haga/ csak 1 szer ment el az adás pár másodpercig.......ők megoldották, Bp.-en nem sikerült :o"
"Nem volt kep Finnorszagban, de kozvetitettek mint radioban mert kommentator kint van Svajcban es telefonon adta. Esztorszagban ez sem volt, mert nem küldtek riportert, csak dontore utazik - takarekossag. Nem volt adas Oroszorszagban sem - barataim keszülnek holnap, ha nem lesz kep es hang nagy tomegjelenetk varhatok. Vagy oroszok teljesen elfoglaljak Ausztriat Svajcot."
"Az MTV bénázása is elég mókás volt, bizonyára mobiltelefonról még nem hallottak a Szabadság téren. Vártam már, hogy mikor bukkan fel a kézzel írott "Adáshiba" inzert és Kudlik Juli...."
"portugáliában is mindegyik gólt láttuk. azt nem tudom,hogy átvette-e a sporttv1 valami másik tv-csatornától,de csak egy pár perces kimaradás volt." -
#9103 +Egy Bronz éremmel.. -
#9102 nem olvasok vissza.. lehet előttem már páran leírták de Törökország emelt fővel mehet haza , minden tiszteletet megérdemelnek. -
#9101 azt nem értem mért kell a török edzőnek egyből lemondania... bárki mást rommá aláztak volna...
-
#9100 NÉMETTEK -
#9099 Ha jól tudom az előző győztes alapból kijut, nem kell selejtezőt játszania. -
#9098 Hát azért a görögök nem az ilyesfajta látványos közönségszorakoztató focit játszották:) -
#9097 áh, pedig a spanyoloknak szurkolok Fabregas miatt, de hát kár hogy csak az elődöntőig jutnak:D -
#9096 de én nem akarom hogy kiessenek -
#9095 ha asztalfoglalós, akkor lehet már buktátok... holdudvart teszteltük, az okés, városligeti nagyon hangos, én legalább is szeretem nézni is meg hallgati is a meccset, nem csak vedelni :) holnap orczy-kertbe megyünk, oda nem kell foglalni. (remélem nem lesz tele dzsippóval) de amúgy minden kocsmában a meccs megy ha van tv, csak korán be kell helyezkedni a tv közelébe (6-kor már unikum-sör, és nem néznek ki onnan ) meg ott mindenki annyira kurvára ért a focihoz,és semmit nem lehet hallani...
én döntőt tuti otthon, nyugodt körülmények között, elég lesz asszony visítását hallgatni... -
#9094 téháix -
#9093 van egy pár hely :) link -
#9092 Tök mindegy hol nézed, de remélem német győzelmet fogsz látni :)
még egyszer kiemelem, REMÉLEM :PPP -
#9091 Na akkor most mondjon valaki pár normális helyet Pesten ahol lehet nézni az EB döntőt. Köszönöm.:P
-
#9090 ezvan, örülni már csak szabad:D:D:D:D
[extázisban van, elnézést kér] -
#9089 -
#9088 NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! -
#9087 Hát ezen nincs rajta úgyhogy továbbra is keresem. -
#9086 ó kössz, megnézem -
#9085 mivel a Hollandok kiestek, az angolok meg ki sem jutottak így a spanyoloknak szurkolok az egész EB-n:) -
#9084 piratebay:)
albumot találtam nem tom rajta van e
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!erre keress: VA_-_UEFA_Euro_2008_Soundtrack-2008-FRESH -
#9083 Útálom az oroszokat, szóval spanyolok :) -
#9082 honnan szedted le? érdekelne.. -
#9081 én eb előtt megigértem magamnak hogy nem fogadok egy meccsre se :D
csak igy hogy tudjam kinek kell szurkolnom, annak fogok aki ellen tesz :D -
#9080 Már mindegy, megtaláltam :)