9806
Foci EB 2008
-
#2252 de jó kis meccs volt a tegnapi :)
wiwen kaszálni fogok :D hollandia a favorit és természetesen rájuk fogadtam az olaszok ellen max pontszámmal
hozzá kell tenni, hogy az első gól tényleg les volt, de a másik kettőt nem lehet elvenni a hollandoktól, megérdemelten győztek
a kommentátor meg tényleg vmi beszűkült agyú "forza italia" drukker lehet... néha már elég zavaró volt hogy mindenért fikázza a hollandokat, az olaszoknál pedig minden egyes szebb megmozdulásnál elélvezett...a hibáknál meg egyből "hát igen... 26. perc... meglátszik"... szóval ezen a téren szánalom volt... ok legyen kedvenc csapata, legyen Olaszország a kedvenc csapata...megértem, jók az olaszok, csak most a Hollandok jobbak voltak... be kellett volna látnia, nem fröcsögni -
#2251 Noshát, a bíró egy nagy Holland drukker, ben igaz, hogy nem vette észre hogy az első gól az les. b***sza meg! -
#2250 ez az románia !!! én is ezt tippeltem, hogy X lesz ;) Olaszokat megverik a románok, és hollandiától kikapnak ... és Hollandia, Románia tovább megy a halálcsoportból ;) -
#2249 Mind1 srácok, ez egy kib@szott jó meccs volt.. Bontom a Heinekent... -
#2248 A hollandok második találatát előkészítő - ez alkalommal jobbszélsőként bevetett - Dirk Kuyt mindenesetre már letette a voksát: szerinte ugyanis egyértelműen lesállás előzte meg a gólt.
„Nem is kérdés, egyértelmű, hogy Ruud lesen volt. Mindannyian láthattuk, és azt hittük, hogy az asszisztens felemeli a zászlaját, de ez nem történt meg. Szerencsénk volt. Ettől függetlenül nagyszerű teljesítményt nyújtottunk és remekbe szabott gólokkal múltuk felül a világbajnokot. Talán mondhatom, hogy remekül sikerült a rajtunk” – mondta röviddel a lefújás után Kuyt.
By: NSO -
#2247 sztem meg nagyon nem kell itt még temetni senkit, meg senkire rámondani h tuti döntős. -
Grenzjager #2246 Victor Piturca, a románok szövetségi kapitánya nem válogatta meg a szavait, amikor a 0-0-t értékelte.
- Természetesen szerettünk volna győzni, de a döntetlent is megfelelő eredménynek tartom - így Pitruca. - A franciáknak egyébként nagyon jó játékosaik vannak, de közülük néhányan már kezdenek megöregedni egy kicsit, és rosszabbak, mint 2006-ban. A rutin mellettük szól, de szerintem belefáradtak már a nagy tornákon való részvételbe. Mindenesetre kedves tőlük, hogy "átadtak" nekünk egy pontot. (nb1.hU)
-
Nandusz #2245 ma csupán a hollandok teljesítménye volt a vártnál kimagaslóbb
Szerintem meg végre az alapot hozták a fiuk, szabadon, játszva a profizmust felhőtlenül. Csak így tovább nekik... -
#2244 Ezek a narancsmezesek péppé verik majd az "Africa Corps"-ot. Már alig várom, a legjobb meccs lesz!
Véleményem szerint az olaszok még simán továbbjuthatnak. A másik két csapat ellen bejöhet a híres védekezős stílusú játékuk, 1 gólt meg valahogy csak bezavarnak mellette, ez utóbbi a hollandok ellen is összejöhetett volna pici szerencsével.
Amilyen vérszegényen játszottak a románok és a franciák a délutáni meccsen, nem csodálkoznék az olasz feltámadásban. Csak a védelemben kellene rendet tenni addigra. És persze Del Pierot többet játszattni.
Tehát arra akarok kilyukadni, hogy az olaszokat még nem kell szükségszerűen temetni, ma csupán a hollandok teljesítménye volt a vártnál kimagaslóbb. Bár azt én sem hiszem a látottak után, hogy a kékmezesek megnyerhetik az EB-t, de a továbbjutásra még esélyesnek tartom őket. -
#2243 -
karajjj #2242 ákoska meg túlvilági petike mellé :D -
#2241 lol:DD CG:D -
pongi10 #2240 nagyon sok pénzbe fogadtam:D
-
#2239 Ez a birka az ertélklubra való "szakkommentátornak" a többi borjú mellé. De lehet hogy onnan jött. -
karajjj #2238 mért volt ez ennyire fontos? :D -
pongi10 #2237 köszi megmentetted az életem
-
#2236 Mindjárt kitaláljátok hogy még 2 őt is ért az első gól ha igy megy tovább:DDDDDD -
#2235 Hmm... Hát a mai meccsek nem jöttek be...
Minden esetre még így is Myvip-en:
Jelenleg közte vagy a legeredményesebb 1000 játékosnak! -
karajjj #2234 mondjuk így? -
Monoton #2233 nemkicsit jo -
karajjj #2232 mért? szerintem Gundi egész jó kommentátor... -
pongi10 #2231 és hogy tudom bizonyítani?
valaki meg tudná adni az mtv e-mail címét?
-
Nandusz #2230 Így van....ha egy vonalban van a támadó játékos bármelyik testrésze, az már les.
Na de szted egy 2 méteres lesnél ilyen tévedést követett volna el a bíró
Kétlem. Sztem csak mérlegelt iszonyat gyorsan....Te mit tettél volna ott, azonnal? -
#2229 Nem is Gundel közvetítette a meccset. Ő ennél nagyobb faszságokat mondott volna. :D -
ShaiHulud #2228 egri volt -
#2227 Szerintem annál a helyzetnél nem is az alapvonal mögött álló játékossal kell törődni, mert anélkül sem les: a lövés pllanatában van Nistelrooy egyik lába beljebb helyezkedett, mint a mellette álló védő lába. És ezt azt hiszem már nem veszik lesnek. (meg régebben valami olyat is mondtak, hogy a 2 játékos bármelyik testrésze találkozna a síkban, akkor sem les de ez nem biztos...) -
pongi10 #2226 én megismerem. de a fogadáshoz be kell bizpnyítani
-
#2225 lol...
-
#2224 csak megismered a hangjat. -
http://winnerhun.uw.hu/thxthxthxthx.gif -
Nandusz #2222 Na hagyjuk máááá kérem. -
Nandusz #2221 Puhl nagyon égő indokot mondott: "mivel egyértelmű volt, hogy buffon a kapu védése miatt lökte ki csapat társát, emiatt a bírónak ezt észre kellett volna vennie és lest ítélnie".....Akkor azt a lehetőséget ki is zárhatjuk itt, hogy egy manipulatív heklyzetet idéztek elő az olaszok az által, hogy Buffon KILÖKTE csapat társát....
Innentől kezdve sem szabály ügyileg, sem erkölcsileg meg nem támadható az a gól.
-
pongi10 #2220 valaki tudja hogy tudnám bebizonyítani hogy nem a Gundel Takács Gábor volt a kommentártora az olasz meccsen???
Forza ITALY -
#2219 Hát én inkább neki hiszek mint neked, kicsit nagyobb a szava. -
Nandusz #2218 Miért, ő is a visszajátszásból volt okos, teszem hozzá rosszul. -
#2217 Donadoni ágyában holnap a levágott pacifej ott figyel. Az olasz sajtót amennyire ismerem az F1-ből.. :) -
#2216 mint olasz drukker remélem a hollandoknak kitart ez a forma és megverik a románokat és a franciákat
és bízok h donadoni észhez tér, és más felfogású (és játékosállományú) csapatot küld pályára a másik 2 meccsen
nem lenne elérhetetlen egy románok elleni győzelem ill. egy franciák elleni X
ha ugyanezt a felállást erőlteti, 0 ponttal fognak kiesni a csoportból
donadonit meg élve ássák el hazatérve a római repülőtéren az is fix
elég csak fellépni néhány olasz sajtó oldalára, megy ám a zrika rendesen...
jah!! a hollandoknak még nem is gratuláltam! :)
jól játszottak, teljesen megérdemelt a győzelem, csak télleg tartson ki, mert ilyen játékkal még sokra vihetik -
#2215 -
#2214 SPORT 1 MOST ISMÉTLI A MECCSET, SOK OLASZNAK AJÁNLOM NÉZZE MEG MÉG1X HA NEM HISZI EL -
#2213 nyílvánvalóan jobban tudod nála.