9806
Foci EB 2008
-
primavis #2413 na jó, hiszen amit a franciák meg a románok müveltek a tegnap... az közel sem állt a holland-olaszhoz! -
Nandusz #2412 Mi tagadás azt leszámítva, hogy a hollandoknak drukkolok abszolút mértékben, azért annak örülnék ha az olaszok jutnának tovább ebből a csoportból a hollandok mellett. -
#2411 sport1-en épp most tárgyalja a tegnapi holland olasz meccset a sok nagyokos -
Micsu #2410 egyébként meg nemkell sírni, pénteki nap lesz a bizonyítás napja
vagy felállnak vagy hazamennek beckhamékhez szotyizni -
Micsu #2409 jóvan hagyjad már a hülyeséged, az ufea azt mondja ami a szabályban van, a szabály az szabály amúgy meg tök mind1, mert csicska szánlalom mód játszottak az olaszok, ezt a normális drukkerek is elismereik csak az ilyen lowok nem mint te :S -
KoniZTE #2408 a VBröl kérdeztem te ....... Nem az utolso évekröl -
#2407 nézzd végig az uccsó évek botrányait..... -
primavis #2406 Egri V. tegnap végigbőgte az adást az állitólagos lesgól miatt! De a studióból is aszisztáltak hozzá. Puhlról már ne is beszéljünk!
Amiből következik, hogy Egri nemcsak a kézilabdameccseket közvetiti katasztrófálisan és elfogultan, egyik labdajáték szabályait sem ismervén. Ez pláne szégyenletes Puhl esetében. Kiváncsi lennék, ha pl. egy csatár a birótól kapná a labdát, vagy netán pont a biró lőné be egyik kapuba, akkor ezek az okosok mit mondanának!-:))) -
KoniZTE #2405 mondj egy példát Flippy ! -
#2404 ott is csaltak mint mindenhol :D -
#2403 Az is egy elfújt vb volt! -
KoniZTE #2402 ti is tudjátok hogy elfujt meccs csak véditek a csapatotokat... Miota nyertetek utoljára is vmit ? Olasz , pl.: 2006 -
#2401 Jó ti olaszok meg befejezhetnétek a sírást mert nagyon unalmas!
-
#2400 Hollandok remélem a franciákat is elkalapálják. -
Monoton #2399 mehetnél kicsit a bahamákra ha nem fejezed be -
#2398 vegyél már vissza légyszives....
"TILOS fikázni a csapatokat, és FLÉMET szítani. Aki ezeket megszegi, azt a zéró tolerancia elve szerint KIVÁGOM és mehet panaszkodni a [email protected]!"
banner... -
#2397 jól döntöttek -
#2396 Döntött az UEFA: szabályos volt Ruud van Nistelrooy gólja
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184174
zárjuk szerintem ezzel le a témát, lesz még lehetőség a bizonyításra itt is, ott is!
-
#2395 Milyen elfújt meccs bazdmeg? Kikaptatok mint a szar! Ezt nem kell a bíróra fogni!
Mikor lesz már lezárva ez a téma végre?
A franciákat meg a selejtezőbe nem tudtátok meg verni most meg biztos meg fogjátok, aha -
#2394 iwiwen 4000. körül vok:D:D csapatom olaszország...:D -
DJ BP #2393 mert az olaszok nem örülnének? :)
3-0... -
#2392 olvass vissza...
az első félidőben lehet hogy nem játszották azt amit akartak
de lenyugodtak, visszajöttek a 2. félidőre, és több helyzetük is volt... de NEM TUDTÁK KIHASZNÁLNI ŐKET
és nem a vitatott gól miatt, hanem mert nem voltak formában
ennyi. kész. kikaptak. lényegtelen mi matt. kikaptak oszt jóvan. felesleges még mindig ezen lovagolni. -
KoniZTE #2391 Olasz - Román 2-0 , Olasz - Francia 1-0 -
KoniZTE #2390 hallom nagyon örülnek a hollandok egy elfujt meccs után... Egy ilyen gól után már nem lehet azt a játékot játszani... Látszot az Olaszokon hogy görcsösek a szabálytalan kapott gol miatt... Utána jött a többi -
Grenzjager #2389 na én mentem egy hüvös sörsátorba, már elég volt a megfeszítő melóból... jó szurkolást.
ja és csak a SVERIGE
és minél kevesebb oöverstiglig meningssklijaktighet (áthidalhatatlan véleménykülönbség) van a topikban annál jobb [#idiota -
#2388 hát sztem a görög-svéd az 0:1 lesz
am olasz drukkerek most ismétlik a holland-olasz meccset...:P -
Grenzjager #2387 -
#2386 wiwen benne vagyok a top100ban
remélem 1. leszek a legvégén...kéne az az ipod touch :D -
#2385 parancsolj -
#2384 nekem is no comment de várható volt -
#2383 én ehez inkább nem szólok semmit -
Grenzjager #2382
bár a telesport.hu nem csak összefoglalót ad, hanem élőben is adja az m1-et. Van rá ezresem, hogy lesz még kérdés ma, hogy mi adja online -
#2381 -
Csesza #2380 fasza lett a topik -
#2379 óóóóóó whata a nice formavilág
igaz,1680x1050-ben kicsit sok a logoból (nem lehetne egy nagy,ami még kicsit áttetsző is? ) de a banner kifejezetten tetszik -
#2378 Svéd - görög az X legyen mert arra tippeltem -.- -
#2377 Eh! -
Csesza #2376 igen, nem kell tovább ragozni, köszi :) -
#2375 Nem tom ,h halottátok-e ,h az UEFA felülvizsgálta a tegnapi Holland - Olasz meccs első gólját és szabályosnak ítéltél..O.o -
Nandusz #2374 JA igaz igaz..