Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert egy mákos, bundás, köcsögdigók! És most biztos,hogy nem lesz ilyen mákkjuk sõt még a csoportból se juttnak tovább!
Faszért kell felidegesítened!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Hogy én mennyire utálom az olaszokat
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Áruld már el nekem kicsi huszár Materazzi góljában mi volt szabálytalan?
Segítségképpen
http://www.youtube.com/watch?v=nyxfM7mTUWw
De én ezzel be is fejeztem mert nem akarok itt offolni! Csak faszom lascarnak se kellene beszólni!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szóval elõször gondolkozni kéne és utánna írni
A Franciáknál ahol több a néger honosított mint egy bantu törzsben egy ponton múlt a csoportból való továbbjutás elsõ meccsükön egy gólra és két döntetlenre voltak képesek csoportjukban több gólt kaptak mint az Olaszok egész VB alatt........(öngólt jogtalan 11-est nem számolva)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Igazad van ehez csapat kell, de sztem most fejezzük be mert ez EB 2008 topik!
Amugy meg mindenki szerint(kivéve olaszfanokat) a franciák jobban meg érdemelték volna a VB-t! Csak nézd meg, hogy jutottak el a döntõig!
amíg az atlétikabajnokság házigazdáinak olasz segítséggel talán lehet :Aaa
#acm
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ha valakit érdekel...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
00:11 - Sneijder sérülése nem komoly! A Real Madrid középpályása tegnap ütközött össze van Persie-vel, ezután a fájdalmai miatt kórházba kellett szállítani. Szerencsére a vizsgálatok kimutatták, hogy nem történt komoly sérülés, így haza is engedték, és az délutáni edzésen már részt is vehetett, ahol Arjen Robbennel könnyített edzésmunkát végeztek.
by madridista.hu
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
most költöztünk, és még nincs tv... holnap havernál nézzük, de nem mehetünk oda minden nap... :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
-nem tudnak focizni
-színészkednek
-bundáznak
-macskát esznek
-szegényzizou
-Gattuso túl szõrös
-köcsögdigók
miért lenne szégyen? mert a védelemre is nagy hangsúlyt fektetnek??
És jah ahogy mondod a foci szégyene lenne!<#vigyor3>#vigyor3>
Nem HD-ban adjak ugye? Csak majd az olimpiat remelhetoleg.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"