Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
Utálom õket, de akkor se érdemelték meg a VB-t!
Mert egy mákos, bundás, köcsögdigók! És most biztos,hogy nem lesz ilyen mákkjuk sõt még a csoportból se juttnak tovább!
és most jöhet a bünti pont!
Faszért kell felidegesítened!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Breki33
errõl van szó

utálatból írsz erõsen ferdítve a tényeket
Rolka
Aha
Hogy én mennyire utálom az olaszokat

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

megy a fájt<#zavart2><#idiota>
9csöves9
valami csúnyát súghatott Vieira fülébe

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
te kezdtél el vitatkozni, hameg kiderül nincs igazad és egyoldalúan látod máris elkennéd a dolgokat......

Áruld már el nekem kicsi huszár Materazzi góljában mi volt szabálytalan?
Segítségképpen

http://www.youtube.com/watch?v=nyxfM7mTUWw

Rolka
Jaj istenem jogos nem jogos! Ha emlékeznél a franciáknak a csoportkörben két gólt nem adtak meg, Svájc és Korea ellen! Jah és ha már Zizu jogtalan tizinél járunk akkor materazzi gólja mien volt? Mert azt se volt szabályos és jah egy jogos tizit nem fujtak meg a franciáknak! Ezen hülyeség vitatkozni!
De én ezzel be is fejeztem mert nem akarok itt offolni! Csak faszom lascarnak se kellene beszólni!

Breki33
Ez igaz.

Akkor nekik szurkoltam.
A másik még nagyobb divatcsapat
Tigristank
Viszont a brazilokat szépen "bedarálták". <#vigyor3>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rolka
most leszek nagy csoportos jó!!!

Breki33
Ausztrália(kamu Materazzi kiállítás)-->Ukrajna(3-0 ugye feledékenyek)-->Németország(a 119. percben rúgott gól megfejelve egy még szebben Del Pero csodás góljával mérkõzés után még a németek is elismerték az olasz csapat teljesítményét)-->Franciaország(jogtalan Zidane 11-es negyed óra alatt egalizálva, szval anélkül sima gyõzelem)

Szóval elõször gondolkozni kéne és utánna írni

A Franciáknál ahol több a néger honosított mint egy bantu törzsben egy ponton múlt a csoportból való továbbjutás elsõ meccsükön egy gólra és két döntetlenre voltak képesek csoportjukban több gólt kaptak mint az Olaszok egész VB alatt........(öngólt jogtalan 11-est nem számolva)
Kit--Kat
ovis kiscsoportos szint már bocs

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rolka
Hát igen Buffonnak sokat köszönhettek!

9csöves9
fú bazzeg ne is mondd...leestem a székrõl a német és a francia rohamoktól!megállás nélkül tüzelték szegény Buffon kapuját és a köcsög digók azt se tudták hol vannak!ja meg Materazzit kellett volna kiállítani mer hát hogybeszél a köcsög macskazabálója!

Rolka
Persze, nem akarok én offolni!

a.carkey
1998-ban meg nem érdemelték volna meg, különösen a Horvát meccs miatt.

A medve nem játék.

Count Adyn
<#hehe> Ezt a témát hagyjuk majd EB utánra inkább<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rolka
Ausztrália(kamu tizi)-->Ukrajna(ne mutassam be)-->Németország(legeslegutolsó percben rúgott gól)-->Franciaország(120percig kivédekezni 11emberrel a 10 ellen és pofátlan módon tizikkel megnyerni a VB-t)
Igazad van ehez csapat kell, de sztem most fejezzük be mert ez EB 2008 topik!
Amugy meg mindenki szerint(kivéve olaszfanokat) a franciák jobban meg érdemelték volna a VB-t! Csak nézd meg, hogy jutottak el a döntõig!

LasCar16
istenem ennyi hülye embert, de tudom , hogy csak az irigység beszél belõletek, de igazad van mákkal nem lehet VB-t EB-t nyerni oda csapat kell mégpedig az olaszok azért ennyire jók mert nekik van csapatuk ..
amíg az atlétikabajnokság házigazdáinak olasz segítséggel talán lehet :Aaa

#acm

Kit--Kat
azt hittem kinõtted ezt 2 év alatt

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

poppe
pesti kivetítõk
ha valakit érdekel...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

grizzly21
mert csak arra fektetnek

:)

00:11 - Sneijder sérülése nem komoly! A Real Madrid középpályása tegnap ütközött össze van Persie-vel, ezután a fájdalmai miatt kórházba kellett szállítani. Szerencsére a vizsgálatok kimutatták, hogy nem történt komoly sérülés, így haza is engedték, és az délutáni edzésen már részt is vehetett, ahol Arjen Robbennel könnyített edzésmunkát végeztek.

by madridista.hu

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

:SSS

Breki33
vagy mert csak alá tudnak bekerülni P

9csöves9
pedig fogok.macskásat.

poppe
pesten tudtok mondani helyeket ahol lehet nézni kivetítõn?
most költöztünk, és még nincs tv... holnap havernál nézzük, de nem mehetünk oda minden nap... :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
meg ne lássam h pizzát eszel! :)

:DDDddddddddd

szucsy89
Gattuso túl szõrös :ASDfas_dsfas_dfsaödsf34
9csöves9
azért szégyen lenne baszki mert:

-nem tudnak focizni
-színészkednek
-bundáznak
-macskát esznek
-szegényzizou
-Gattuso túl szõrös
-köcsögdigók

szucsy89
Nesta,Totti,Cannavaro nélkül erõsen lecsökkent az esély sajna...

miért lenne szégyen? mert a védelemre is nagy hangsúlyt fektetnek??
Rolka
Nyugi mégegyszer nem lesz olyan mákjuk mint a vb-n volt!
És jah ahogy mondod a foci szégyene lenne!<#vigyor3>

9csöves9
ugye ezt a topikot majd nem akarjátok telesírni?:D

grizzly21
az lenne aztan a foci szegyene:) (masodszorra raadasul)
Nem HD-ban adjak ugye? Csak majd az olimpiat remelhetoleg.

poppe
a szerencsejátékosoknak súgok: az olaszok nyernek <#nevetes1>

Az éjjel pontosan 0:00-kor az m1 átváltott a még 2 nap logoról még 1 nap-ra. Ez eddig profi munka!!!! <#vigyor3>

Carlos HUN
Shaggy dal az EURO 2008

http://www.pixter.hu/video?id=4772

én Svájcot nem írnám le hiszen kapott gól nélkül 11-sekk estek ki a vb nyolcaddöntõjében...

Cassano olyasmi focista mint a C. Bellamy vagy pedig a börtönbe jutott Joey Barton:D:D:S egyszerûen barmok kezelhetetlenek és nem normálisak és mégis focisták és sokkal többre vihetnék

állítólag a skótok pályáznak rá...

takarodj:D:D

aranyos :D

cassoneitaly
Lefejezték Ballack-ot <#wow1><#vigyor0>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

John Cena
ez mekkora 1 szarXDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

szucsy89
beteg:D
a.carkey

A medve nem játék.

5w0rdf15h
Holland megbeszéltük <#vigyor1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"