Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
mert most hallom, hogy a millenárison nem lesz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A németeknek azért, hogy gyõzzenek, a portugáloknak pedig azért, hogy minél elõbb essenek ki. Remélem, Ronaldo szépen felsül ma este, személy szerint ki nem állhatom: irritált mindig is. <#wilting>#wilting>
Sajnálatos, hogy az angolok nem jutottak be. Valahogy hiányérzetem van emiatt. Nem mintha rajonganék értük, de azért jó kis meccseket szoktak vívni.
Uh, most nézem a fenti felosztást: a C csoportban nagy zúzások lesznek! <#wow2>#wow2>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ja a tippem pedig:
Svájc 2-1 Csehország
Portugália 2-2 Törökország
ma papírformát várok: 2;1
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Svájc 1:1 Csehország
Portugália 2:0 Törökország
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A medve nem játék.
A nyitómeccsre (Svájc-Csehország) 1X-t tettem, Cseheknek esélyük sem lesz...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
vagy holnap sztem sok napilapban lesz ilyesmi, de sztem donáld kacsa! :D
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az egész olasz válogatott épp pénzt ad a bírónak közben elesnek és pofátlanul védekeznek.a macskákról má ne is beszéljünk
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
spam. sry
egy csomó csapat nyert VB-t két hatalmas hibából kapott gólnál kevesebbel. <#eplus2>#eplus2><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
egyébként szerintem az öngólnál nagyobb és égõbb védelmi hiba pedig nincs...
én nem magyaráztam meg, hogy értetted, amit írtál, hanem csak leírtam, hogy mindenki más hogy érti...(most azért általánosítok, mert teis megtetted)
és please ne kezdj már el személyeskedni fõleg ha te tévedtél
és ne akard már megmagyarázni, hogy én hogy értettem amit mondtam.....
amúgy #610 remélem végre felfogod másoknak sikerült
egy saját játékos rúgott egyet egyet meg a bíró rugatott.
Tehát védelmi hiba nélkül játszották végig tulajdonképpen a VB-t és ez példa nélküli
akkor a te szinteden válasz, bár nem vagyok hajlandó lealacsonyodni oda, de hogy megértsd: az öngól is kapott gól, és ha jogtalan, ha nem az a 11-es, a bíró megadta és márpedig akkor az érvényes gól, szóval gyakorlatilag hivatalosan rendelkezik a világbajnok válogatott 2 kapott góllal azon a vb-n...
szerintem nem kapott gól nélkül nyerték...
részletesen leírtam pedig
egy öngólon és egy jogtalan 11-esen kívül
ajánlom a #578-es figyelmes elolvasását......
látom megint meglesz a szint.....
akkor nemtudom, te most mirõl is beszélsz????????????????
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
amúgy meg tessék tisztességesen szurkolni, ne az ellent fikázni!
Bocs de valahogy én szeretem a focit xD
FORZA INTER!
http://www.fliggo.com/video/yAzNeN96
Marco van Basten, Davor Suker, Karel Poborsky, Paul Gascoigne. Mi a közös ezekben a futballistákban amellett, hogy mindannyian sokunk kedvencei voltak? A válasz egyszerû, további hat csillag mellett õk mondhatják el magukról, hogy olyan emlékezetes gólt szereztek Európa-bajnokságon, mely befért minden idõk tíz legszebb Eb-találata közé.
Mint minden lista, persze ez is szubjektív, de az biztos, hogy egyik gól sem érdemtelenül tagja az elitnek. Adott a feladat az idei próbálkozóknak: ezeket kellene felülmúlni!
10. John Jensen (DÁNIA – Németország, 1992): Ez a találat szépsége mellett fontos is, hiszen a svédországi torna fináléjában született.
9. Marc Overmars (HOLLANDIA – Jugoszlávia, 2000): A villámléptû szélsõ is hozzájárult zseniális bombájával déli szomszédaink legyõzéséhez.
8. Davor Suker (HORVÁTORSZÁG – Dánia, 1996): A valaha volt talán legjobb játékos már két évvel a vb-gólkirályi címe elõtt is letette névjegyét, nem kisebb egyéniséget tréfált meg csúnyán, mint Peter Schmeichel.
7. Frank de Boer (HOLLANDIA – Franciaország, 2000): Frank de Boer kihagyott büntetõi miatt negatív hõse volt a hazai rendezésû viadalnak, de azért egy bombával is hozzájárult a csapat szerepléséhez.
6. Karel Poborsky (CSEHORSZÁG – Portugália, 1996): Az ezüstérmes cseh csapat kulcsfigurája volt Karel Poborsky, az angliai Eb legpimaszabb találatát is õ szerezte.
5. Maniche (PORTUGÁLIA – Hollandia, 2004): A legutóbbi Európa-bajnokság sem volt híján hatalmas góloknak, talán a portugál Maniche rúgta a legnagyobbat, ráadásul az elõdöntõben.
4. Ronnie Whelan (ÍRORSZÁG – Szovjetúnió, 1988): Whelan minden bizonnyal a legismeretlenebb név a sorban, de nagyon nagy gólt rúgott a sarló-kalapácsosoknak. Mi mindent ki lehet hozni egy bedobásból...
3. Tomas Brolin (SVÉDORSZÁG – Anglia, 1992): Tizenhat éve a svédek hazai pályán egészen a négyig meneteltek. Abban a csapatban nem kisebb játékosok futballoztak mint Thomas Brolin, aki találatai mellett sajátos gólörömérõl is híres.
2. Paul Gascoigne (ANGLIA – Skócia, 1996): Ez a gól hatványozottan fontos volt az angol szurkolóknak. Gyönyörû, a Wembley-ben esett, de mindenek elõtt azért bír nagy jelentõséggel, mert a skótoknak rúgta Gascoigne.
1. Marco van Basten (HOLLANDIA – Szovjetúnió): Nincs vita, ennél nagyobb gólt nehéz rúgni. Csikar-szögbõl, kapásból, borzalmasan nagy erõvel, pontosan, Dasszajev csak pislogott az 1988-as fináléban.
Nem tudsz még egy olyan vállogatottat mondani aki tulajdonképpen kapott gól nélkül lett az.
És ugyebár nem egyszeres világbajnokról beszélünk
Aki meg fikázni akar nyisson fikázó fórumot.
Na ok FLÉM Off majd eldõl minden hamarosan..
Sztem meg az Olasz-Német volt a legjobb
Elõtted egy idegbeteg utálkozó elfogult egyén szólt.......
Egyáltalán nem szánalmas módon nyerték.
Normális gólt se tudtak nekik lõni.
Csatáraik meg legjobbak közé tartoznak a világon, bármelyik válogatott elfogadná õket.
Sokaknak savanyú a szõllõ.
Brazilok meg alázva voltak, szó szerint. A legjobb VB meccs volt.
És igazuk van az elõttem szólóknak, ennyire szánalmas módon VB-t nyerni csak olaszok tudnak. Dugig van a "játékuk" színészkedéssel meg alibi focival.. Ennyit a jogos-jogtalan gyõzelemrõl!
egy dolog hogy utálsz egy csapatot vagy játékost de legalább ismernéd el, én is utálok nem egy csapatot, játékost de elismerem õket...
Yo, Bitch!
Változás történt a lengyel labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki keretében, mivel Jakub Blaszczykowski sérülése miatt nem tudja vállalni a játékot.
A szélsõ térdszalag problémája miatt biztosan nem léphetne pályára a csoportkörben, ezért Leo Beenhakker szövetségi kapitány úgy döntött, helyette a Hertha BSC játékosára, Lukasz Piszczekre számít.
Euro 2008: valószínûleg esõáztatta lesz az Eb-nyitány
Az osztrák és a svájci házigazdák szerint az összes feltétel adott, hogy zökkenõmentesen, jó hangulatban kezdõdjön szombaton a labdarúgó Európa-bajnokság - egyedül a fránya idõjárás szólhat közbe.
Az osztrák Központi Meteorológiai és Geodinamikai Intézet (ZAMG) nem sok jóval kecsegteti az osztrák szervezõket. Míg a szombati svájci - bázeli és genfi - nyitómérkõzésekre csöndes, száraz idõt jósol, addig a két, vasárnapi ausztriai mérkõzést valószínûleg szakadó esõben kell majd lebonyolítani.
...
Ami persze nemcsak a játék képét befolyásolhatja, hanem a hangulatra is nyomasztóan hathat. Legalábbis egy orvos meteorológus úgy nyilatkozott, hogy a felhõs, csapnivaló idõjárás még jobban felborzolhatja az amúgy is felajzott szurkolók idegeit, jelentõsen fokozhatja az agresszivitást.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
#acm
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2000ben is mákjuk volt.
Szerintem aludd át az EB-t mert lehet nem fog tetszeni a sok "szabálytalan" gól<#zavart1>#zavart1>
200
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League