9806
Foci EB 2008
-
#9159 Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава —
Твоё достоянье на все времена! -
#9158 "szövetségbe forrt szabad köztársaságok..." ja már nem így van :) -
#9157 HAJRÁ SPANYOLOK! -
#9156 -
#9155 Csak az OROSZOK! -
#9154 jobb minőségben is nézhető neten a mérkőzés, a vévévé pont i kötőjel tv pont hu oldalon-.- -
Orionk #9153 olyan lilás színe van!! -
#9152 Győzzőn a fenséges Orosz ország, Hajrá, hajrá. -
Nandusz #9151 Na Jó estét, jó szurkolást !
VIVA ESPANA
Győzzőn a kiváló Spanyol ország, Hajrá, hajrá. -
#9150 ha eccer volt.... :) -
#9149 jajmár... az egész eb alatt 1x volt ilyen... -
#9148 szégyen :D -
#9147 Jóestét urak!
Mamár látni is fogunk valamit a meccsből? -
#9146 nálam minden jó,csak pörgetni nem lehet!!! francba,pedig engem csak a második félidő érdekel.szar ez a magyaregy
[hánehogymá neten nézd!persze ha nem tudod máshol nem szóltam.de legalább a meccs erejéig fel kelhetne minden ezsgés a gép elől.hánem?] -
Orionk #9145 nézi valaki a telesport.hu-n most a meccset?
Mert én nézem, és rossz a kép, mármint színhiányos, csúnya szine van.
NÁLATOK IS? -
#9144 Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia Russia -
#9143 a franciák túl jók voltak,így sajnos haza kellett küldeni őket,mert óriási alázások lettek volna!ezt nem engedheti az UEFA! fel kell lépni a szép,eredményes foci ellen! igen! ja és domenech (aki a legjobb szövkap emberemlékezet óta) házasodott,így el kellett ruccannia,gondolom holmi EB miatt a mézesheteket nem hagyta volna ki
ja igen:szeretem a fo,őőőő akarom mondani a divatdrukkereket -
#9142 jó nagy francia fan lehetsz:D -
#9141 csoportutolsóként csendben hazaballagtak... -
#9140 látom figyelemmel kíséred az eb-t .... -
#9139 Pont ezt akartam írni: HAJRÁ OROSZOK!!!
Amúgy a Franciákkal mi lett? -
#9138 ma este elégtétel lesz a hollandok miatt... -
#9137 Hajrá oroszok! -
#9136 OFF
sziasztok!M1 ma fél hatkor leadta Zidane-ról szoló dokumentumfilmjét,de sajnos lemaradtam róla és ismétlés se lesz gondolom (nem szokásuk),ha esetleg valaki bármilyen infót tud róla, hogy honnan szerezhetném be vagy esetleg felvette a filmet akkor szóljon legyenszíves.köszönöm! (torrentoldalakat má végignéztem,sajnos semmi)
ON -
#9135 már bl döntőn se mutatták:S asszem Barca-Arsenal meccsre is beszaladt:D
de direkt nem mutatták... -
#9134 Mutatni kellett volna, forma az az ember.:D -
#9133 eb-n nem játszanak 3-ik helyért.mindkét elődöntő vesztese bronzérmes.vb-n ellenben lejátsszák a bronzmeccset is
#9129:ejjpasszek.mondjuk nem bánnám ha 8-10 fokkal hűsebb lenne,holnap vizsgán le fog izzadni rólam a gatya is.de eddig úgy sem ér el a vihar,megint csak a meccs közben szopunk majd :\ -
#9132 Jimmy Jump volt az :-) -
#9131 1980as évek óta nincs bronz meccs az EBn, így a törökök és a meccs vesztese is bronzérmes. csak döntő lessz. -
pinnacle #9130 nem, a most vesztes csapat a Törökökkel eggyütt bronzérmesek^^ -
#9129 most mondják az m1-en, hogy lehetséges, hogy megint össze fog omlani a közvetítés, megint kegyetlen viharok készülődnek ausztriában... -
#9128 Nem értek nagyon focihoz, ezért kérdezek ilyet: A mai meccs vesztese fog játszani a törökökkel a 3-ik helyért? -
#9127 Rosetti
A KEZDŐCSAPATOK
Oroszország: Akinfejev – Anjukov, Ignasevics, V. Berezuckij, Zsirkov – Szemak – Zirjanov, Szemsov, Szajenko – Arsavin, Pavljucsenko.
Spanyolország: Casillas – S. Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila – M. Senna – Iniesta, Xavi, D. Silva – Villa, F. Torres. -
#9126 A mai meccsen spanyol továbbjutást tippelek de az oroszoknak fogok szurkolni. -
#9125 Már lehet tudni hogy ki lesz a döntő játékvezetője? -
#9124 most elvárod hogy adjunk erre egy választ?akkor tessék:
nyernek a spanyolok a rendes játékidőben
VAGY
nyernek az oroszok a rendes játékidőben
VAGY
hosszabbításban nyernek a spanyolok
VAGY
hosszabbításban nyernek az oroszok
VAGY
11-es párbaj spanyol sikerrel
VAGY
11-es párbaj orosz sikerrel
örülök hogy segíthettem^^ -
SzocsA #9123 ma este az oroszok megverik a spanyolokat vagy X elnek és 11esekkel nyernek? vagy sima spanyol győzelem lesz? -
#9122 beszaladó emberkéről nincs valahol videó vagy kép? -
#9121 -
#9120 nem kicsi :P