Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
jó meccs volt na :]
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
FORZA INTER!
Bazinga!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
FORZA INTER!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
én %os esélyekrõl beszélgettem