Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandusz
les, vagy nem les, ha nem lõnek az olaszok gólt ma, akkor egyértelmûen megérdemelt lesz a holland gyõzelem, függetlenül az 1. góltól!!!

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

SLICK
nagyon korrigál a szabályokkal 😄D

limperatore
😄D <#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

5c0rp330n
jól van, gratulálok. tájékozódj máskor kicsit mielõtt ilyen kolosszális faszságot kijelentesz.

Francia,holland😊

HunnernesKonge
Öreg nem hallottad a telefonálo magyar faszit? Lehet hogy õ jobban tudja mert ez a szakmája? Mit pörögsz. kaptok még hármat és akkor ez nem fog számitani...
lol...Egri szerint a szabálykönyvet is felül kell irni

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

desigo
de gáz ez a riporter
itt magyarázkodik percekig...

ccc...
LasCar16
nem volt les????? te mit néztél b+??? marha okosak az m1-nél, gratulálok

#acm

Hegi90
Pedig sztem még van is rá esély 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

na mostis mennyire osztja már ez a f*sz...
tuti kék mezben ül ott a mikrofonnál<#idiota>
Nandusz
Mekkora ciki ez a narrátor baszki, majdnem sír már....

5w0rdf15h
az mekkora ciki lenne 😄DDDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

HunnernesKonge
Jo lesz az Holland,Románnak is <#hehe><#eplus2>
Kit--Kat
Szerintem nyugodjál le mert csak égeted magad.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SLICK
Holland, francia továbbjutás lesz ^^

5c0rp330n
visszanézve biztosan nem volt les, a szakértõk szerint. a riporter meg milyen magabiztosan állította, hogy micsoda hiba, hogy hibázhat ilyet a bíró, lol. látszik, hogy érezte, hogy elbukta azt a párezret, amit feltehetett az olaszokra a szerencsétlen 😊
egyébként azt sem értem aki az olaszokra fogadott. mit gondoltak? hogy nyernének ha nem támadnak és védekezõfocit játszanak? támadás nélkül hogy akarnak ezek nyerni? lolmár.

grizzly21
a felveteseddel van a baj😊 az olaszok nem lonek golt, az nem egy ilyen csapat. En orulnek a legjobban ha lonenek, de az olaszok nem a tamadasrol hiresek.

Hegi90
Jo, de M1 közszolgálati... szal hiába van szerzõdése viasattal, m1-n bármikor szerepelhet. sztem...

Amúgy sziasztok srácok és.....

HAJRÁ HOLLANDIA!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DjDano
Úgy látszik nem csak az RTL Forma1-es "szakkomentátorai" idióták...

ForzaInter
azért ti se menjetek át szánalomba, nem kell kárörvendeni, ha olaszok lõne ilyen gólt, akkor is lesnek mondjátok ha nem...

Yo, Bitch!

grizzly21
nem volt les.

limperatore
ha a középpálya felébred akkor izgalmas lehet, mert így könnyen lehet 3:0

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

grizzly21
A studioban is milyen faszsagokat mondanak ? A szabaly nem tudasa nem mentesit a szabaly alol. Ervenyes gol volt ennyi. Olaszoknak cumi

Nandusz
Na tessék...az egyik szakértõ (Márton Sándor) azt nyilatkozta, hogy nem volt les.
Azért a foci szabályai nem l0 oldalból állnak, hanem sokkal de sokkal bonyolultabbak és lexikon mennyiségû a szabályrendszer.
Azt aláírom, hogy a bíró "lehet" hogy tévedett, de így visszanézve már nem is annyira egyértelmû, hogy les volt-e.......

Szerintem õ holnap lesz.Valószínû a Somos,Hajdú B.,meg ez a faszkalap váltja egymást.

megmondták, hogy nem volt les, nem lehet felfogni? 😄
HunnernesKonge
Viasat 3 nem? <#conf>
LasCar16
1-0-ás hátrány még nem volna gáz,de így.. 2. félidõben menni fognak az olaszok, hollandok meg kontrára játszhatnak kényelmesen, egy biztos izgalmas lesz

#acm

Én is azt gondoltam,hogy les,de szerencsére megadták a gólt😊

grizzly21
Igy van ez a kommentator ez egyszeruen olaszbuzi es nem ert a focihoz. Minek ilyen amatoroket alkalmazni? Hajdu B-vel mi van?

reaper4
vmi jófajta 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Solten
<#eljen>

Saor Alba

REALista
Én hiszek neki.😊
Akkor nem volt les...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sziasztok!
Amióta az eszemet tudom francia meg holland drukker vagyok,úgyhogy hajrá fiúk!!!<#gun>

Solten
Partjelzõnek csúszott a 2 zsák holland import fû.. 😊))

Saor Alba

John Cena
mond valamit a csóka

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Panucci milyet nézett má, mikor meglátta, hogy nem lefújták az esetet, hanem gól van 😄DDD

és érvényes a gól 😄 ennyi...
5w0rdf15h
nah mégse les 😄 ennyit errõl

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nandusz
<#eljen>

Solten
Jóvan' nem érezted át az íróniát... <#vigyor>

Saor Alba

dienesoft
Jó meccs, de azért az olaszoknak vajmi kevés esélyük lesz, hogy ezt a meccset visszahozzák...igen csak borzalmas kezdés, lehet, hogy ki fog hatni a többi meccsükre is, ha kikapnak.

Nandusz
Azért nem kéne elfelejteni a meg nem adott 11-est!!!

5c0rp330n
ez a fasz tuti, hogy az olaszokra fogadott. egyszerûen a hangján érzõdött. meg mondja h ott semmi nem volt meg micsoda színészi játék. nevetséges ez az ember. egyébként annak örülök, hogy végre focit láthattunk. és végre a hollandok szembesítik a "világbajnokokat", hogy védekezõfocival egy darab gólt nem fognak lõni. az egyetlen esélyük pontrúgásból lenne gólt lõni. kapjanak csak ki, megérdemlik. a hollandok pedig a gyõzelmet.

grizzly21
Es hozza tennem azt is, hogy nem jatszik van Persie es Robben.

JackDaniels
Meg kellene tanulni a szabályt, vagy megkérdezni valakit aki ismeri.😄DD

A támadó játékos kivonhatja magát leshelyzet alól úgy, hogy kilép az alapvonalon kívülre, de a védõjátékos nem hozhatja leshelyzetbe a támadót ugyanezzel a módszerrel. Ajánlanám ezt a szabályt a nagytudású bunkó riporter figyelmébe is!!!!

\"Never say never!\" W Churchill

Trunks
Igen, mekkora egy köcsög buzi, biztos õ is macskát eszik. Méghogy les volt van Nistelrooy gólja? Ááááá, hát simán egyvonal. Ilyen hogy közvetíthet 1 meccset???

Amici di nessuno...

grizzly21
meglepetes? Zidane mar visszavonult jo ideje. Masik dolog hogy megtanulhatnad leirni a nevet a vilag valaha elt egyik legtechnekisabb jatekosanak.

Aki egyebkent komolyan azt hitte hogy az olaszoknak van fikarcnyi eselyuk is az EB-n, az vagy nagyon nagy olasz drukker es nem latja az erzelmeitol az igazsagot, vagy egesz egyszeruen nem ert a focihoz.
Lehet itt sirni hogy szabalytalan volt az elso gol, de en meg azt mondom hogy volt 2 tizenegyes amit nem adtak meg, es akkor ezekutan nezzuk meg a labdabirtoklast, kapuralovest, stb..

A hollandok szep, tamado focit jatszanak, es ezert fognak gyozni. Valami iszonyatos veletlenek sorozata kellett ahhoz hogy 2 eve megtortenjen az a szegyen ami megtortent😊 Az olaszok igy meg a csoportbol sem fognak tudni kijutni, ahhoz golt kene loni amire nem kepesek.

Kaplan
Tétlen les? Ember Nistelrooy ráfordult a bokájával a lasztira... Nem bokánrúgták. 😄DD

Mindegy szarok az olaszok sajnos.. Remélem Del Piero-t bedobja Donadoni, kétlem, hogy mostmár fontos neki, hogy 2-0 vagy 3 inkább próbáljanak gólt lõni mert DP helyére 'szerzõdtetett' Di Natale gyenge és pont.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fsgh
Inkább lenne a kommentátor Hollandos éa a bíró meg fujna az Olaszoknak...😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!