Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
tuti kék mezben ül ott a mikrofonnál<#idiota>#idiota>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egyébként azt sem értem aki az olaszokra fogadott. mit gondoltak? hogy nyernének ha nem támadnak és védekezõfocit játszanak? támadás nélkül hogy akarnak ezek nyerni? lolmár.
Amúgy sziasztok srácok és.....
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Azért a foci szabályai nem l0 oldalból állnak, hanem sokkal de sokkal bonyolultabbak és lexikon mennyiségû a szabályrendszer.
Azt aláírom, hogy a bíró "lehet" hogy tévedett, de így visszanézve már nem is annyira egyértelmû, hogy les volt-e.......
#acm
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Akkor nem volt les...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amióta az eszemet tudom francia meg holland drukker vagyok,úgyhogy hajrá fiúk!!!<#gun>#gun>
és érvényes a gól 😄 ennyi...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A támadó játékos kivonhatja magát leshelyzet alól úgy, hogy kilép az alapvonalon kívülre, de a védõjátékos nem hozhatja leshelyzetbe a támadót ugyanezzel a módszerrel. Ajánlanám ezt a szabályt a nagytudású bunkó riporter figyelmébe is!!!!
\"Never say never!\" W Churchill
Amici di nessuno...
Aki egyebkent komolyan azt hitte hogy az olaszoknak van fikarcnyi eselyuk is az EB-n, az vagy nagyon nagy olasz drukker es nem latja az erzelmeitol az igazsagot, vagy egesz egyszeruen nem ert a focihoz.
Lehet itt sirni hogy szabalytalan volt az elso gol, de en meg azt mondom hogy volt 2 tizenegyes amit nem adtak meg, es akkor ezekutan nezzuk meg a labdabirtoklast, kapuralovest, stb..
A hollandok szep, tamado focit jatszanak, es ezert fognak gyozni. Valami iszonyatos veletlenek sorozata kellett ahhoz hogy 2 eve megtortenjen az a szegyen ami megtortent😊 Az olaszok igy meg a csoportbol sem fognak tudni kijutni, ahhoz golt kene loni amire nem kepesek.
Mindegy szarok az olaszok sajnos.. Remélem Del Piero-t bedobja Donadoni, kétlem, hogy mostmár fontos neki, hogy 2-0 vagy 3 inkább próbáljanak gólt lõni mert DP helyére 'szerzõdtetett' Di Natale gyenge és pont.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!