Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az olasz csapat meg nagyon szar. Már megmondtam a torna elõtt is: az elmúlt 10 év leggyengébb squadra azzurrája, az elmúlt 10 év leggyengébb szöv. kapjával. Chiellini kellene a védelembe, mert Barzagli elég gyenge, Zambrotta sincs a helyzet magaslatán. Del Pierót a második félidõre!!!
Az 1. gólnál a bíró, a 2.-nál Zambrotta hibázott óriásit. Így nehéz.
Amici di nessuno...
"idegesít ez a f@sz"
<#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe>
Saor Alba
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nah..nem tudom, ha neki rúgnák össze a térdét, akkor hogy szedné össze magát a földrõl.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
én már azt az embert akkor utáltam, amikor az elsõ Francia láttam valamelyik VB-n 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Hollandok gyorsan berámoltak 2-t ^^
Franciáknál is bejöhetett volna már legalább 1 gól :|
(ám mind2 csapatot szeretem, de most inkább az olasz. fõleg mert arra fogadtam xD)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú