9806
Foci EB 2008
-
#3719 Nagyon kicsinyes vagy, őszintén sajnállak:) -
#3718 #2339 -
#3717 Mivan mivan mivan?:D -
#3716 én nem vagyok sem német sem olasz drukker, de azért ez meg a másik véglet. azért mert mindkét csapatnak volt 1-1 igen rosszul sikerült meccse sztem még nem kell leírni őket.
mellesleg engem például sokkal jobban zavar az, h most minden második ember odavan a portugál válogatottért, mert ottjáccikakrisztiánóronaldo, valamint minden második meg utálja őket mert ottjáccikakrisztiánóronaldo. nem csodálom h már volt aki kiakadt a portugálok közül, h az egy elég jól összerakott csapat (igaz kapus és befejező csatár poszton messze nem a legjobb) nem minden ronaldon múlik.
a másik érdekes téma meg az, h ilyenkor mindenki milyen nagy fudballexpert, aztán lehet az elmúlt -jó esetben- két évben egy meccset sem látott... -
#3715 // Jol elbujtak az olasz, meg nemet drukkerek:)
Sebaj majd jonnek holnap az 1:0s romanok elleni gyozelemmel, hogy hat igen az olasz a tuti -
#3714 Hat igen, ha mar a foci nem megy.. -
#3713 ne hidd el -.- -
#3712 Láttátok hogy a kis 18-as osztrák gólyalábú szőke alig bírt járni és színte elesett mindig ha ott volt egy lengyel mellette... 11-es ítélet előtt meg a kapu előtt viháncolt, pedig 1 percük volt hátra... őt nem érdekelte, lökdöste az előtte álló lengyelt és fülébe súgott meg szexuálisan zaklatta a kis disznó orrával. Annyira felhúzta mindenki agyát... Ítélet után meg tipikus osztrák viháncolással kielégülve érezte magát. Utolsó 10 percben állították be.... Semmi dolga se volt. Ifjú tehetség, ha már focizni nem tud, össze barátkozik a bíróval és puszi smaccantás... gratulálok, ezt az estémet is elk*rták.... -
#3711 tul kicsi a képed :D -
#3710 spanyol győzelem. a másikon mondjuk x. sztem... -
#3709 -
#3708 öö ez nem sikerült na mind1.
érdekes eddig az eb. Vannak meglepetés eredmények is, ami mindig kell.
Bár azért remélem a végére két támadó felfogású csapat jut el a döntőbe.
A horvátok meg 2 arcot mutattak. Az osztrákok ellen semmit nem mutattak, most meg győztek ballack-ék ellen. -
#3707 genfben a portugál-cseh meccs előtt.
[IMG]<a href=http://img2.freeimagehosting.net/imhttp://img2.freeimagehosting.net/uploads/th.64db826e51.jpg[/IMG] -
#3706 jah de azért felénk kellett a határon ellenőrző pontokat visszaállítani ... -
#3705 Verekedő német szurkolók
2008. június 12. 23:12
Szemtanúk beszámolója szerint a németek válogatás nélkül mindenkit ütöttek, aki az útjukba került
Verekedő német futballdrukkereket kellett megfékezniük a bécsi rendőröknek csütörtök este a belvárosban kialakított szurkolói zóna közelében.
Szemtanúk beszámolója szerint a németek válogatás nélkül mindenkit ütöttek, aki az útjukba került, a rendőrség gyors beavatkozásának köszönhetően percek alatt sikerült megfékezni a rendbontókat.
A szervezők tájékoztatása szerint csütörtökön fordult elő először, hogy megtelt Bécsben a 70 ezer szurkoló részére fenntartott zóna, ahol óriáskivetítőn lehetett nyomon követni a mérkőzéseket. -
#3704 Holnap két jó meccs lesz.. [dörzsoli a tenyerét] -
Monoton #3703 Holnapra sztem énis megteszem az Olasz és Holland győzelmet. Szombatra Spanyol győzelem, Orosz - Görög az X vagy 1 :S
-
#3702 Olaszra számítottam, Németbe meg benne volt épp ezért nem is tettem semmit , de írtam is itt du h nagyon 3 esélyes mérkőzés. -
#3701 Az a holland azért nem olyan egyértelmű. Nem lesz nekik még olyan meccsük amikor ennyire jól jönnek össze nekik a dolgok. E mellett a franciák nem hülyék, tudják ha kikapnak akkor elég nagy gebasz van főleg úgy,hogy tudják már az első meccs (olasz) végeredményét ami valszeg olasz győzelemmel végződik. Már csak azt nem tudom kettővel nyernek-e.
-
#3700 Nem hiszem el, hogy ti arra számítottatok, hogy olasz ill német vereség lesz -
#3699 holnapiba egyetértünk.. :)
szombatra meg nem teszek, mert spanyol meccsen lehet az simán mint a mai németen, a görög meccsről meg foggalmam nincs. -
#3698 jaja sztem is.
Olasz - Román érdekes lehet, kiváncsi vok mit érnek majd Toniék a masszív védelem ellen. meg a Francia meccs is durva lesz, főleg ha a Gallok összeszedik magukat.
holnap rakok egy olasz,hollandot.. yo lenne szombat estére pénz :D ha nem akkor megelégszek a tegnapi nyereménnyel xD -
#3697 áááááá ha bejött volna a német meccs most szakítottam volna.
emberek tippek a holnapi és holnap utáni meccsekre?
olasz hollandra tippelek semély szerint holnap,
de ez a Spanyol - Svéd, meg Orosz - Görög párosítás elbizonytalanít. -
#3696 Akkor tippeld már meg a következő meccseket. Pff -
#3695 ellenkezőleg: semmi meglepetés nem volt még, éppen ez a meglepő, szinte mindig a jobb nyert, ahogy előre meg lehetett mondani. -
#3694 linket majd mindenképp xDDDDDDDDDDD -
#3693 *SVÉD! -
#3692 Nah még a Svájc-Spanyolt meg kéne tenni. -
#3691 Sztriptízt ígér a műsorvezető az olasz focistáknak :)
Íme Ő
Lehet, hogy nálunk is ilyen motiváció kéne. Pl. Kiszel Tünde nem vetkőzik le többször, nincs többé naptár, ha kijutunk a következő vébére. :) -
#3690 pontot:D -
#3689 Ott miben? Talán pénzt tettél egy tétnélküli meccsre? -
#3688 én már csak a portugál-svájc meccsben bízok:)) -
#3687 ha olasz nem is, de holland mindenkepp:) -
#3686 én már nem tudom miben higgyek, csomó meglepetés van ezen az eb-n :)) -
#3685 Szerintem franciák megint leikszelnek.
-
#3684 Nah remélem holnap Olasz-Holland győzelem lesz:) -
#3683 Nah meguntam kész, kiveszem az eddigi nyereményem, amíg megvan. :D -
#3682 oo a fene vigye el :S uccso 5 percbe lemek cigizni , feljövök erre :| -
#3681 majdnem jött pedig :( -
Grenzjager #3680 Bábhidi már megint hazudik....