Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Na jah. Mind1 ezen kár már filózni. A második és harmadik gólt a saját gólvonalukról mentve szereték azért^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Győri Devi
a másik 2 gól szép volt az nem vitás de az elsö góllal az olaszok már megzuhantak

やられたらやり返す。倍返しだ!

Solten
"Ha nem kapnak egy ilyen gólt akkor nincsen kontratámadásból gól!"

Miva'?? <#idiota>

Saor Alba

szucsy89
lesgól elõtt kiegyenlített volt
Sabcsee
az EB eddigi legjobb meccse volt!
olaszok védelme gyenge volt,a hollandoké se volt túl jó de legalább idõben becsúsztak/blokkoltak.
szép volt hollandok!

kaka

szucsy89
a bíró egész meccsen a hollandoknak fújt nem tudom hogy láttad e...Ruud "lófej" Nistelrooy ahányszor feldobta magát szólt a síp...no comment
Mit lámázol? Már a lesgól elõtt is látszott a holland fölény.
Foci-tudor? kac-kac

Aragorn10
Ha nem kapnak egy ilyen gólt akkor nincsen kontratámadásból gól!
Ennyi ilyen egyszerû a mai foci!
Egy játékvezetõi tévedés és VÉGE!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

ha neked kevesebbel is megy, akkor nem értem a kérdésedet^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Solten
Lol. Na persze kend a bíróra.. A másik kettõt is...
<#vigyor>

Saor Alba

HUNMarcus
játékvezetõnek <#nyes>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

grizzly21
szabalyos golt miota baj megadni? Jo szo ez hogy osszetortek, de nem volt bennuk a gol se elotte se utana

szucsy89
jah lenullázták mivel egy szabálytalan les gól miatt az olaszoknak támadniuk kellett...
Aragorn10
TE láma azért nyertek a Hollandok mert az olaszok ellen ítéltek egy lesgólt!!!
Ez miatt ki kellett támadni az olasz csapatnak te láma és azért kaptak több gólt!!!!
Vágod nagy foci tudor!!!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

hû de okos vagy...<#wilting>
nem is értem, hogy lehet ennyi ésszel élni
james69holden
madridban nem igazán ment neki, de válogatottban meg nagyon jó volt! (persze a magyar meccs kivételével)
felkészülési meccseken is stabilabb volt vele a védelem

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

desigo
a másik két gólnak...
HUNMarcus
nem a bíró volt a hülye, a partjelzõ, amúgy meg nézd meg még1x a második gólt, hogyan lenullázták az olasz védelmet a gyors kontrával

szucsy89
jó most a sok holland örüljön, grat, kívánom hogy jusson tovább mindkét csapat és majd késõbb kerüljön össze ismét....nem ilyen eredmény fog születni az tuti....
Count Adyn
<#worship> Na most akkor kinek higgyünk púlsanyinak vagy a másiknak?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
majd én megmagyarázom: bíró bácsi...
SLICK
románok ellen játszanak
Na már elõre várom a francia-holland meccset ^^

Csodálatos gyõzelem!
Német-holland döntõt!

PSN ID: Lord_Mortanius

Jajj annyira védik az olaszokat a tévések, egyáltalán nem ezen múlt a meccs, jobbak voltak a hollandok. Ennyi!

LasCar16
nem kell elszállni, 2-0nál volt egy csomo helyzet, de semmi nem ment be, Van der Saar is jól védett, 2. helyre még odalehet érni, ha minden jólmegy akkor lesz még visszavágó, grat a Hollandoknak, megérdemelték ma

#acm

annyi mindenki😊 tetudod...
lyon,real meg még van egy pár😊
szal lehet fanolni egész EB mezonynek^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Solten
Ez agy agyhalott kommentátor megmagyarázza az olasz vereséget: Cannavaro...

Saor Alba

szucsy89
hát ez kész...csicska fasz bíró...a gól után összetörtek az olaszok abból lett a másik két gól...köszönjük szépen!:S:SS
Drága fikázó vélt vagy valós Holland fanok, miért nem lehet úgy mint #2050?

Trunks
Meg 2-2 is.

Amici di nessuno...

SLICK
hát sztem olaszokban is lett volna gól.. de hát 3 ilyen kapott gól után nehéz bekotorni legalább a szépítõt...

miért? kinek?
Hegi90
grat 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Atesz89
Ez tényleg jó meccs volt végre, a hollandok, a így folytatják még meg is nyerhetik az Eb-t( vagy csak az olaszok voltak ilyen gyengék?) Eddig a hollandokon kívül a portugálok és a németek mutattak magabiztos játékot eddig. Majd holnap az oroszok 😄

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Trunks
Grat a hollandoknak. Sajnos Donadoni 1 fasz. Mindenesetre ekkora különbség nem volt a két válogatott között. 1 gólos holland gyõzelem reálisabb lett volna.

Látszott, hogy Aléval sokkal veszélyesebb a támadójáték. Románok ellen kezdenie kell.

Ennek a bírónak viszont több meccset nem adnék, mert hibát hibára halmozott. A mezõnyben össze-vissza fújt.

Amici di nessuno...

HUNMarcus
én meg nyertem 10400 ft-ot tisztán sportingon <#mf2>

viszont elõre sajnálom az olaszok köv. ellenfelét mert van egy olyan érzésem, hogy a köv. csapatot ki akarják majd nyírni 😊

Count Adyn
<#nemtudom><#integet2>

Győri Devi
az elsö jó meccs az EB-n a hollandok megérdemelték az olaszoknak meg vhogy nem ment de ez van (francba buktam 25 pontot az iwiwen) 😄DD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

én sem értem, sztem szar volt az egész szezonban :S

grizzly21
na az jol hangzik

Gratula a hollandoknak, megérdemelték 😊

egyre jobban bebizonyosik amit vártam és amiben reménykedtem az EB elõtt Holland V. Portugál EB gyõzelmet 😊

Hegi90
Grat az olaszoknak is, nagoyn szépen játszottak, nagyon nyomták õk is, sajnos ez így sikerült (nekem nem sajnos.. bocs), de egy nagyon izgalmas és emlékezetes meccset köszönhettünk mind2 csapatnak.

és nem utolsósorban:
HAJRÁ HOLLANDIA NAGOYN SZÉP VOLT TOVÁBBI EHHEZ HASONLO SIKERÜK LEGYEN!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nandusz
<#worship><#worship><#worship> HOLLANDIA <#worship><#worship><#worship>

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

HUNMarcus
mit isteníti a Cannavarot ? mintha olyan sokat számítani, gyengék voltak, most jobban muzsikált a holland csapat!

csöndmár

REAL MADRID

grizzly21
lehetett volna 6:0 is

jaja, te vagy a király, a CSATÁR (igy nagysbetuvel)<#worship>

desigo
gratula a hollandoknak

ez pöpec volt...
basszus te annyi csapatnak fanolsz, hogy az egész EB mezõnynek fanolhatnál^^