Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minél több választ szeretnék mivel fagadtam és az illetõ nem hizs nekem.
plz segítsetek
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Azért vele a kezdõben más lett volna a leányzó fekvése arra mérget veszek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ami elõre meg van tervezve és meg is csinálják a játékosok ami a dolguk én ezt szeretem a precizitást és a taktikát.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A kétméteres, százkilós mezõnyjátékosok szó szerint felaprítják, bezúzzák, ledarálják az ellenfelet, a kapusuk minden egyes lövést kiszotyizik, amire az elkeseredett ellenfél öngólba menekül. Aztán jöhet a catenacció. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Saor Alba
Nem hiszem el!!!!!!...Egy holland gól megtör egy világbajnokot egy meg nem érdmelt góllal?...Úr isten..ilyen ítélet még sosem volt a labdarúgás történetében.
Csak nézzétek meg brazíliát...hány ilyen döntés után nyertek, nem beszélve az arany csapatról ugye, akik szintúgy...
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
#acm
Na az olaszok, ha nincsen az elsõ szitu lehet lõnek egy gólt és beállnak védekezni ezzel vége lett volna a hollandoknak ennyi !!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
egyébként szó nem volt lesrõl, de ez majd úgyis ki lesz beszélve.
ha azt nem adják meg, az olaszoknak akkor sem lett volna esélyük. a hollandok végig támadtak, az olaszok végig védekeztek. szerinted ebbõl hogy lett volna esélye nyerni az olaszoknak? sehogy.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szal örülj, hogy nem 5:0DDDDDDDDDDD
Ha viszont azt nem ismered el hogy a hollandok jobban jatszottak akkor vak vagy a focihoz, es nincs is ertelme neked irnom barmit is.
Emlékszem rád Vb topicból, te sírtál volna a legjobban, ha ez fordítva történik, meg csalóznál.
A tény az, hogy védelem átjáróház volt, ugye se Cannavaro se Nesta...
A középpálya meg kb egy nyitott ajtó volt, egy nagy 0 szintén, mert a faszfej Donadoni, a volt csapattársát favorizálja miközben a középpálya motorja De Rossi.
Aztán ott van egy felejtehetõ senki: Di Natale, õs icsak arra volt jó, hogy 10 helyett 11en voltak a pályán az olaszok.
Mai kezdõt soha többet!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"