Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!ki volt a szakkommentártor a holland olaszon?
minél több választ szeretnék mivel fagadtam és az illetõ nem hizs nekem.
plz segítsetek
sz4bolcs
Remélem hozzászoktak a kieséshez is. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Rockynhooo
spanyolokat svédeket megmerjem tenni egy ezressel vagy necces nagyon ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kit--Kat
Én nem id értam miért nem Del Piero kezdett, õ a gól király, és Tonival duálban a legjobb passzban lévõ csatár.

Azért vele a kezdõben más lett volna a leányzó fekvése arra mérget veszek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Aragorn10
A lesgól után igen.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Csacsi
Valahogy Deja Vu-m van. Valahogy a hollandoknak mindig fulynak, ha az olaszokkal játszanak. Nah mind1.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Aragorn10
Mert a szabálykönyv szerint az volt FOGD MÁR FEL!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

HUNMarcus
ezt ma szépen bemutatták a hollandok

PS3 ID: marcogi zsírkutya

5c0rp330n
ebben kételkedett valaki? igen, sokminden megváltozott, sok nullás helyén egy 1-es lett utána lolmár 😊 és kit érdekel? úgy beszélsz róla, mint egy tényrõl, hogy az a gól teljesen szabálytalan volt.

Solten
Hehh 😊) Jobb ha ki se állnak és csomagolnak hazafelé.. 😊

Saor Alba

Aragorn10
Végül is csak azt nézem már évtizedek óta !!

HUNMarcus
hm..hm.. ki lehet kapni, mert mindig ki lehet, csak az a nem mindegy hogyan kapsz ki, mert ha széthajtod magad és mindent megteszel, meccs után nem kapsz szemrehányást a játékodért, itt tényleg csak Del Piero akart gólt szerezni

5w0rdf15h
kár h a franciák még ennél is szarabb formába vannak 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Solten
Az antifutball nem az olaszok stílúsa. Nem tom' nézted-e már valaha a játékukat..

Saor Alba

Aragorn10
Nálam nem a szép foci a jó én a taktikus okos felépített focit szeretem, vagyis az olaszt.
Ami elõre meg van tervezve és meg is csinálják a játékosok ami a dolguk én ezt szeretem a precizitást és a taktikát.

miki36
sül.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

5w0rdf15h
macska h van? fõ már? 😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

sz4bolcs
A görögöknek van a legjobb taktikájuk:
A kétméteres, százkilós mezõnyjátékosok szó szerint felaprítják, bezúzzák, ledarálják az ellenfelet, a kapusuk minden egyes lövést kiszotyizik, amire az elkeseredett ellenfél öngólba menekül. Aztán jöhet a catenacció. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aragorn10
Na ez az, a volna ha dolgot én sem szeretem de azt el kéne ismernetek, hogy az az egy gól sok mindent megváltoztatott ENNYI!

Solten
Épp ezt p*fázom. Rakás profi az olasz csapatban, nem töri meg õket egy sz@ros gól 😄 Hozzáedzõdtek már ilyenekhez a különbözõ profi bajnokságokban. A magyar felfogású drukkereikrõl ez sajnos nem mondható el.

Saor Alba

grizzly21
Es akkor orultel volna? Az hogy szep focit lass meg veletlenul sem szempont nalad ugye?

HUNMarcus
ha, meg mi lett volna...érdekes szavak, a játékvezetõ úgy sem fújta volna vissza, görög antifutball kit érdekel hogyan nyerték meg, megnyerték, passz

5c0rp330n
ha nem születsz meg, és nem találkozol egy csomó emberrel, akkor egészen máshogy alakult volna sok kis másik dolog, ami továbbterjedt volna láncreakciószerûen és valószínûleg sok dolog teljesen máshogy alakult volna, lehet, hogy ez is. ezekszerint te vagy a hibás, hogy kikaptak? :S

Solten
Egyetértek. Úgy tûnt csak Del Piero akar gólt rúgni, a többiek alibiztek.

Saor Alba

Nandusz
Hogy lehet egy olasz csapatot megtörni????????????
Nem hiszem el!!!!!!...Egy holland gól megtör egy világbajnokot egy meg nem érdmelt góllal?...Úr isten..ilyen ítélet még sosem volt a labdarúgás történetében.
Csak nézzétek meg brazíliát...hány ilyen döntés után nyertek, nem beszélve az arany csapatról ugye, akik szintúgy...

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

LasCar16
épp ellenkezõleg az olaszok támadó felállásban álltak ki, ennyire vakok legyetek basszus, nem kell temetni õket...hollandok szépen végigvernek mindenkit, az olaszok meg 2.ként továbbjutnak, ilyen meccsek ritkán vannak, fortuna+bíró is a hollandokkal volt, plusz szépen kihasználták az olaszok hibáit, ennyi van még sansz a továbbjutásra

#acm

Aragorn10
Így van és õk, hogy nyertek elöl egy gól és vége !
Na az olaszok, ha nincsen az elsõ szitu lehet lõnek egy gólt és beállnak védekezni ezzel vége lett volna a hollandoknak ennyi !!

5c0rp330n
pontosan.

HUNMarcus
úgy van meg kell nyerni a másik két meccset és ott van a továbbjutás, de azért sírtok mert már ti sem hiszitek el ezek után, hogy ez lehetséges

Solten
A holland drukkerek most fejenként eltolnak 1 kiló füvet... <#hehe>

Saor Alba

grizzly21
jo, teny hogy a gol nem volt teljesen korrekt, de mit se szamit ez, erre nem lehet kenni a meccset. Egyedul a Del Pieroban van benne hogy golt rugjon, a tobbi olasz csatar toketlen. Gol nelkul pedig nem lehet meccset nyerni, igy is meg a felfuto vedok lottel legtobbet kapura, rohej

Solten
Dehogynem. Görög antifutball.

Saor Alba

5c0rp330n
lolmár ez azért így ebben a formában nem gyenge, amit leírtál, remélem azért, hogy te sem gondoltad komolyan 😄

Nandusz
Ez az olasz csapat a mai játéka alapján simán veretõ. Sztem még Geráék is megvernék õket....

Aragorn10
Ja végül is ez a végigvédekezõ csapat a világbajnok VÉGÜL IS JA VÉDEKEZÉSSEL NEM LEHET NYERNI!

szucsy89
nah köv fordulóba az olaszoknak nyerni kell a románok ellen ha akarnak valamit, remélem a hollandok kikapnak a franciáktól(például egy lesgóllal😛)és akkor még lehet bármi😄
Aragorn10
Jól játszottak a hollandok igen de az még nem azt jelentette volna, hogy nyernek lásd a többi meccset !

Csacsi
Vajon a holland drukkerek miért nem emlegetik a 11-est? Amit Toni ellen nem adtak meg? Hmm.... Jah mert kettõs mérce? Értem én.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Solten
Olasz drukkerek nem kell sírni, a csapat továbbjutása még adott.

Saor Alba

5c0rp330n
meg E=mc^2 nem? <#banplz>
egyébként szó nem volt lesrõl, de ez majd úgyis ki lesz beszélve.
ha azt nem adják meg, az olaszoknak akkor sem lett volna esélyük. a hollandok végig támadtak, az olaszok végig védekeztek. szerinted ebbõl hogy lett volna esélye nyerni az olaszoknak? sehogy.

Mor3llo
te olyan rohadt okos ember vagy hallod<#shakehead>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

HUNMarcus
teérted bármit bevállalok

Solten
<#szomoru2>

Saor Alba

Nandusz
mitõl nem lett volna 2:0?....én meg azt mondom, hogy lehet hogy akkor 5:0 lett volna, mert ugye más szit lett volna..jobban nyomtak volna a hollandok.
Szal örülj, hogy nem 5:0DDDDDDDDDDD

Aragorn10
Erre az a válaszom, hogy a katonaságnál meg a rendõrségnél azt szokták mondani, hogy amíg te 5mp-alatt döntesz azt az ügyészség évekig vizsgálja, úgyhogy szegény bíró helyében most nem lennék mert mostanában nem fog vezetni ilyen meccseket.

HUNMarcus
láttál a moziban egy filmet?

grizzly21
biztos hogy nem ketto nulla lett volna. Lehet hogy a hollandok akkor jobban osszekapjak magukat es belonek nehany ures helyzetet ami most kimaradt (pl van Nistelroy a legelejen).

Ha viszont azt nem ismered el hogy a hollandok jobban jatszottak akkor vak vagy a focihoz, es nincs is ertelme neked irnom barmit is.

Csacsi
Elég látnom a környezetemben élõket, hogy teszik tönkre magukat. Köszönöm, de nekem ennyi elég. Nem véletlenül illegális a világ 90%-án.

Kit--Kat
Azóta Puhl már megmondta, hogy szabálytalan, amúgy szerintem sem teljesen csak ezen múlott, de ez szabálytalan volt és kész.
Emlékszem rád Vb topicból, te sírtál volna a legjobban, ha ez fordítva történik, meg csalóznál.

A tény az, hogy védelem átjáróház volt, ugye se Cannavaro se Nesta...

A középpálya meg kb egy nyitott ajtó volt, egy nagy 0 szintén, mert a faszfej Donadoni, a volt csapattársát favorizálja miközben a középpálya motorja De Rossi.

Aztán ott van egy felejtehetõ senki: Di Natale, õs icsak arra volt jó, hogy 10 helyett 11en voltak a pályán az olaszok.

Mai kezdõt soha többet!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csacsi
Nem csak füves, ég buzi is vagy....gratulálok.