Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Minden esetre még így is Myvip-en:
Jelenleg közte vagy a legeredményesebb 1000 játékosnak!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
REAL MADRID
valaki meg tudná adni az mtv e-mail címét?
Na de szted egy 2 méteres lesnél ilyen tévedést követett volna el a bíró
Kétlem. Sztem csak mérlegelt iszonyat gyorsan....Te mit tettél volna ott, azonnal?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Innentõl kezdve sem szabály ügyileg, sem erkölcsileg meg nem támadható az a gól.
Forza ITALY
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Saor Alba
és bízok h donadoni észhez tér, és más felfogású (és játékosállományú) csapatot küld pályára a másik 2 meccsen
nem lenne elérhetetlen egy románok elleni gyõzelem ill. egy franciák elleni X
ha ugyanezt a felállást erõlteti, 0 ponttal fognak kiesni a csoportból
donadonit meg élve ássák el hazatérve a római repülõtéren az is fix
elég csak fellépni néhány olasz sajtó oldalára, megy ám a zrika rendesen...
jah!! a hollandoknak még nem is gratuláltam! 😊
jól játszottak, teljesen megérdemelt a gyõzelem, csak télleg tartson ki, mert ilyen játékkal még sokra vihetik
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#acm
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Direkt beküldenek valakit aki majd az egyik védõt kilöki a kapu mellé aztán mehet a lesgól!
Kíváncsi lennék akkor mit szólnál hozzá!
😊😊😊
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Innentõl kezdõdik a kommentálás...
Saor Alba