Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ákoska meg túlvilági petike mellé 😄
Count Adyn
lol😄D CG😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nagyon sok pénzbe fogadtam😄
Solten
<#eljen> Ez a birka az ertélklubra való "szakkommentátornak" a többi borjú mellé. De lehet hogy onnan jött.

Saor Alba

mért volt ez ennyire fontos? 😄
köszi megmentetted az életem
Count Adyn
Mindjárt kitaláljátok hogy még 2 õt is ért az elsõ gól ha igy megy tovább😄DDDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gameplusz
Hmm... Hát a mai meccsek nem jöttek be...

Minden esetre még így is Myvip-en:

Jelenleg közte vagy a legeredményesebb 1000 játékosnak!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mondjuk így?
nemkicsit jo

REAL MADRID

mért? szerintem Gundi egész jó kommentátor...
és hogy tudom bizonyítani?
valaki meg tudná adni az mtv e-mail címét?
Nandusz
Így van....ha egy vonalban van a támadó játékos bármelyik testrésze, az már les.
Na de szted egy 2 méteres lesnél ilyen tévedést követett volna el a bíró
Kétlem. Sztem csak mérlegelt iszonyat gyorsan....Te mit tettél volna ott, azonnal?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

sz4bolcs
Nem is Gundel közvetítette a meccset. Õ ennél nagyobb faszságokat mondott volna. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

egri volt

RedDevilsza
Szerintem annál a helyzetnél nem is az alapvonal mögött álló játékossal kell törõdni, mert anélkül sem les: a lövés pllanatában van Nistelrooy egyik lába beljebb helyezkedett, mint a mellette álló védõ lába. És ezt azt hiszem már nem veszik lesnek. (meg régebben valami olyat is mondtak, hogy a 2 játékos bármelyik testrésze találkozna a síkban, akkor sem les de ez nem biztos...)

én megismerem. de a fogadáshoz be kell bizpnyítani
Solten
lol...

Saor Alba

grizzly21
csak megismered a hangjat.

Solten

http://winnerhun.uw.hu/thxthxthxthx.gif

Saor Alba

Nandusz
Na hagyjuk máááá kérem.

Nandusz
Puhl nagyon égõ indokot mondott: "mivel egyértelmû volt, hogy buffon a kapu védése miatt lökte ki csapat társát, emiatt a bírónak ezt észre kellett volna vennie és lest ítélnie".....Akkor azt a lehetõséget ki is zárhatjuk itt, hogy egy manipulatív heklyzetet idéztek elõ az olaszok az által, hogy Buffon KILÖKTE csapat társát....
Innentõl kezdve sem szabály ügyileg, sem erkölcsileg meg nem támadható az a gól.

valaki tudja hogy tudnám bebizonyítani hogy nem a Gundel Takács Gábor volt a kommentártora az olasz meccsen???

Forza ITALY
Kit--Kat
Hát én inkább neki hiszek mint neked, kicsit nagyobb a szava.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nandusz
Miért, õ is a visszajátszásból volt okos, teszem hozzá rosszul.

Solten
Donadoni ágyában holnap a levágott pacifej ott figyel. Az olasz sajtót amennyire ismerem az F1-bõl.. 😊

Saor Alba

james69holden
mint olasz drukker remélem a hollandoknak kitart ez a forma és megverik a románokat és a franciákat
és bízok h donadoni észhez tér, és más felfogású (és játékosállományú) csapatot küld pályára a másik 2 meccsen
nem lenne elérhetetlen egy románok elleni gyõzelem ill. egy franciák elleni X
ha ugyanezt a felállást erõlteti, 0 ponttal fognak kiesni a csoportból
donadonit meg élve ássák el hazatérve a római repülõtéren az is fix
elég csak fellépni néhány olasz sajtó oldalára, megy ám a zrika rendesen...

jah!! a hollandoknak még nem is gratuláltam! 😊
jól játszottak, teljesen megérdemelt a gyõzelem, csak télleg tartson ki, mert ilyen játékkal még sokra vihetik

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Solten
<#hehe>

Saor Alba

HUNMarcus
SPORT 1 MOST ISMÉTLI A MECCSET, SOK OLASZNAK AJÁNLOM NÉZZE MEG MÉG1X HA NEM HISZI EL

PS3 ID: marcogi zsírkutya

miki36
nyílvánvalóan jobban tudod nála.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

wordsworth
? 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

5w0rdf15h
😄!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nandusz
Egyébként most néztem utána a szabályzatban, hogy ha a saját játékos, önmaga hibáján kívül is löki a pályán kívülre saját játékosát, az minden esetben semlegesíti a les helyzetét. Tehát puhl is olasz drukker. Magyarán nem kell a bírónak mérlegelni, hogy egy játékos milyen motívumból löki ki saját csapat társát. Persze puhl nyilván annyira profi, hogy õ ezt ott észre tudta volna venni és egyben megfelelõ ítéletet is tudott volna hozni, mondjuk cirka 1 mp alatt. Gratulálunk neki.

HUNMarcus
meglepi oroszt, de nem teszem meg😊

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Count Adyn
Holnap azért postára kell adni pár iet:

Rage47
oroszokat nem igazán ismerem, de azt mondják nem sok esélyük van hnap
Solten
<#vigyor>

Saor Alba

Count Adyn
Elbújt<#rinya>pedig<#finom>

Solten
Na végre olvasok valami értelmeset is olasz drukkertõl... <#eljen>

Saor Alba

wordsworth
Hali!
Holnapi Spanyol-Orosz meccsre mit tippeltek? 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

LasCar16
a bírót és az olaszok balfaszságát lehet a mai napon egyedül okolni, a hollandok pedig szépen kihasználták mindezt 😊 én csak gratulálni tudok mégeccer, jobbak voltak ma 😊 de inkább most kapjunk ki mint a döntõben 😛

#acm

Kit--Kat
Mondom én, Grosso, Derossi, Del Piero, Chiellini a kezdõbe, külöben kuka az EB az olaszoknak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sz4bolcs
azokat nem játékvezetõi bakiknak hívják, hanem bundának. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

5c0rp330n
Piero-val tényleg többet ért volna, miután behozták, 3 perc alatt több helyzetet csinált egyedül, mint addig az egész csapata. Pirlo-nak jó beadásai voltak. ha nagyon akarnak, tudtak volna valamit összehozni, de esélyük nem volt a gyõzelemre.

Solten
Valami pötsch

Saor Alba

Solten
Ezt nem hiszem el.. aki még mindig a bírót okolja próbáljon meg agyat növeszteni 😊))

Saor Alba

Aragorn10
Mert ha ezt elfogadják szabályos gólnak akkor erre lehet játszani majd más csapatoknak is!
Direkt beküldenek valakit aki majd az egyik védõt kilöki a kapu mellé aztán mehet a lesgól!
Kíváncsi lennék akkor mit szólnál hozzá!
😊😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

5c0rp330n
jó nagy fasz volt az biztos 😊 valami elfogult szerencsétlen, aki minden bizonnyal a fele keresetét az olaszokra tette a barma. nevet nem tudok mondani.

Solten
Na ez akülönbség az olasz és a magyar faroktalan kommentátor közt.. 😊 Az olasz egy holland akció közben és magához nyúl az izgalomtól. 😊))

Innentõl kezdõdik a kommentálás...

Saor Alba

Nandusz
Gyerekek...játékvezetõi bakik nem egyszer voltak...lásd a 2002-es japán-koreai VB japán és koreai mentorálását a játékvezetõk részérõl. Na az hányadék volt. Holott ott épp az egyik szopó csapat az olasz volt. Pedig ott is õk szoptak ferde szemûekkel szemben bírói bakik miatt. A világ és a labdarúgás világ vezetõsége mégsem hördült fel azon az ocsmány VB-n, ami ott történt. Na akkor itt egy ilyen támadó focit és szimpatikus focit játszó csapat ellen (NL), már hogy is lépne fel bárki?.....Megérdemelten nyertek, ezt el kell ismerni...sokkal felkészültebbek voltak mint az olaszok, ennyi.