Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ha jól tudom az elõzõ gyõztes alapból kijut, nem kell selejtezõt játszania.

http://goo.gl/gd6Zi5

Oziris666
Hát azért a görögök nem az ilyesfajta látványos közönségszorakoztató focit játszották:)

Gunnersboy
áh, pedig a spanyoloknak szurkolok Fabregas miatt, de hát kár hogy csak az elõdöntõig jutnak:D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Casillas
de én nem akarom hogy kiessenek <#sir><#sir><#sir>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

poppe
ha asztalfoglalós, akkor lehet már buktátok... holdudvart teszteltük, az okés, városligeti nagyon hangos, én legalább is szeretem nézni is meg hallgati is a meccset, nem csak vedelni :) holnap orczy-kertbe megyünk, oda nem kell foglalni. (remélem nem lesz tele dzsippóval) de amúgy minden kocsmában a meccs megy ha van tv, csak korán be kell helyezkedni a tv közelébe (6-kor már unikum-sör, és nem néznek ki onnan <#pias> ) meg ott mindenki annyira kurvára ért a focihoz,és semmit nem lehet hallani...
én döntõt tuti otthon, nyugodt körülmények között, elég lesz asszony visítását hallgatni... <#pias>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Kaplan
téháix

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

poppe
van egy pár hely :) link

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mor3llo
Tök mindegy hol nézed, de remélem német gyõzelmet fogsz látni :)
még egyszer kiemelem, REMÉLEM :PPP

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kaplan
Na akkor most mondjon valaki pár normális helyet Pesten ahol lehet nézni az EB döntõt. Köszönöm.:P

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mor3llo
ezvan, örülni már csak szabad:D:D:D:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

II Rocky II
<#wilting>

24 - Exile -Nov.23

Mor3llo
NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!! NUR DEUTSCHLAND!!!

[HUN]FaTaL
Hát ezen nincs rajta úgyhogy továbbra is keresem.

poppe
ó kössz, megnézem <#wink>

[HUN]FaTaL
mivel a Hollandok kiestek, az angolok meg ki sem jutottak így a spanyoloknak szurkolok az egész EB-n:)

[HUN]FaTaL
piratebay:)

albumot találtam nem tom rajta van e

erre keress: VA_-_UEFA_Euro_2008_Soundtrack-2008-FRESH

w77d
Útálom az oroszokat, szóval spanyolok :)

poppe
honnan szedted le? érdekelne.. <#wink>

Gunnersboy
én eb elõtt megigértem magamnak hogy nem fogadok egy meccsre se :D
csak igy hogy tudjam kinek kell szurkolnom, annak fogok aki ellen tesz :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

[HUN]FaTaL
Már mindegy, megtaláltam :)

[HUN]FaTaL
Senki nem tudja?:D

II Rocky II
ellenkezõjét teszed meg holnap kurva sokpizzel azt végre egyszer nyerni fog és te leszel a nagy vesztes XD

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
w77d kire fogadsz holnap?:D

II Rocky II
hja kb..esélytelen csapat nem jut el egy elõdöntõig...
esélyesebb van de h esélytelen -.-
am én azért is az oroszoknak drukkolok holnap mert a spanyoloakt utálom mint a fenét:P
halkan jegyzem meg nem azért mert kétszer is 1 góllal ment el rajtuk a tippem hanem alapjáva véve :D
na meg 4-1 oda most itt az idõ a nagy revansnak..szal hajrá russia :P

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
"Törökök meg másolni próbálták az olasz focit. Beállunk a 16osra, és ha labda jön elrúgjuk messzire, közönség le van szarva."
te ezt az egész meccsre mondod?igy láttad a mérkõzést?:O
akkor nem egy meccset néztünk az bíztos...

24 - Exile -Nov.23

Egyszerûen nem értek itt néhány embert. Miért kell mindig elõvenni ezt a hülye "divatcsapat,divatszurkoló" dumát. Még jó hogy az ilyenek akik ezzel dobáloznak mióta élnek egy csapatnak szurkolnak. Szánalmas. Én például világéletemben angol szurkoló voltam, dehát nekik ezen az EB-n nem szurkolhattam, így kerestem egy szimpatikus támadófocit játszó kiscsapatot (oroszok) és iszonyatosan megérdemlnék az EB gyõzelmet. Ezek szerint én egy divatszurkoló vagyok?? A másik idiota duma pedig ez az "esélytelen" baromság, akik ezt nyomatják azok meg nem nézték még ezt az EB-t.

szucsy89
ígyvan
szucsy89
nah német - orosz döntõt:D
Kaplan
Ott a pont.

Nandusz
Annyi különbséggel, hogy ezt az olaszok sokkal amatõrebben csinálták, hisz eddig se jutottak el.

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

Botond
Törökök meg másolni próbálták az olasz focit. Beállunk a 16osra, és ha labda jön elrúgjuk messzire, közönség le van szarva. Majdnem jól sikerült, csak a német 16oson belülre áltak be, és ilyenkor az elrúgjuk a francba bekerül a kapuralövések statisztikába. <#idiota> Van még hova fejlõdniük. <#gonosz1>
Botond
Léman mindig izgi meccseket csinál. :D Igazi sómen. :D
DjDano
Rüstü csapnivalóan védett... A horvátok is az õ hibájából találtak be, most meg Klose. Egy Casillas szintû kapussal vb-t nyertek volna ezt nem túlzás kijelenteni. Azért továbbra is hajrá németek!

II Rocky II
vagy anank,h kiesett vki kedvenc eggyüttese és akkor van olyan csapat akinek szívesebben adná az eb címet :)

24 - Exile -Nov.23

a.carkey
Nagyon-nagyon remélem,hogy így lesz!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[HUN]FaTaL
Holnap hajrá spanyolok:) Jó kis német-spanyol döntõ:)

Egyébként mi az EURO2008 zenéje? Jó lenne letölteni mert tetszik:D

Nandusz
Hisz ha a kezdõ meccs utáni vereség után benyelnek még egy vereséget, akkor most nincsenek itt, a döntõ közeli helyzetben.

II Rocky II
spanyol-orosz sztem nem spanyol gyõzelem lessz hiszen 4-1 votl akkor de torres cseléhez nagy szerencse is kellett.
hiányzott arshavin is aki sokat számít láthattuk :)
kezdõ meccs volt nem votlak naon motiváltak..
milyen lenne már ha ugy kerülne be a történelembe az oroszok h az eb-t úgy nyerték h a kezdõ mecsen vereséget szenvedtek majd nem kaptak ki egy mecsen sem :P

24 - Exile -Nov.23

w77d
igaz XD

ProGabe
még az orf1-en sem volt!valamit nagyon elcsesztek a svájciak

amúgy mi ez a hirtelenjében jött "a németek majd legyõzik az oroszokat a döntõben" hype?

elõször talán el kéne oda jutniuk a vörösöknek,és az bizony nem fog menni <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nandusz
Klose gólja csak mobil telós felvételen tekinthetõ meg a youtube-on<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

DjDano
#9051 #9050

Ezt nevezik divatszurkolásnak...

w77d
ámen :)

REALista
Most mondták hogy mi volt a gond...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

II Rocky II
ha nem is sima gyõzelem meg nem is lefocizás de mondhatni h nagyon sokkal jobbak voltak. 2 gól+kapufa meg sok helyzet :P

24 - Exile -Nov.23

bubu13
szerintem egyáltalán nem túlzás több is lehetett volna

EEE 1899

Rita79
<#levele>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

desigo
úgy legyen...
Milyen divat lett most az orosz válogatott!
Reméljük holnap mehetnek haza!

PSN ID: Lord_Mortanius